reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wyglądają luksusowo. Tak jak i ich cena ;)

Ja za mlodu tez mialam ortopedyczna, znaczy takie korekcyjne ale miałam juz wtedy kilka lat i swoje zdanie na temat w czym chce chodzić a w czym nie. Miała matka ze mną skaranie boskie ;) w efekcie mam lekkie płaskostopie :/ ale nie wiem co było tak naprawdę przyczyna.

Ja tez nie jestem za używanymi butkami dla dziecka. Pomijajac kwestie higieniczne chodzi również o ukształtowanie wkładki pod ciężarem i ciepła jednej stopki. A pozniej druga musi sie dostosować. To podobno też jest źle. Z drugiej strony kiedys kiedys jak my bylismy mali...jedne butki na 4 pokolenia. Na zdjeciach u babci sa kolejno moi starsi kuzyni, moj brat, ja...wszyscy w jednych przechodzących butkach...takich welurowych z paskiem wokół kostki na zatrzask. Pamietam je dokladnie. Babcia sie smieje ze 4 pokolenia na nie sikaly :D

No właśnie, luksus nie do osiągnięcia. Jednak pewnie kupię buty do max 80 zł.
Szczególnie w mojej sytuacji, gdzie nie wiem do czego wrócę :tak: Eh, marzenia.

Cześć mamusie,my już po spacerku cieplutko nawet momentami było mi gorąco ,mała ubrana była cienką kurteczkę i sweterek myślę ,że było jej ciepło u nas delikatnie wieje .

Byłyśmy u fryzjera ,już miała robić włosy ,ale mała zaczęła mi marudzić i musiałam zrezygnować umówiłam się na jutro ,ja już poczułam wiosnę i muszę coś zmienić w wyglądzie zawsze tak mam .

Ja tam lubię słodkie wstawki do bucików czy ubranek ,każdy ma swój gust ,ja zawsze marzyłam o córce którą będę mogła ubierać jak księżniczka takie tam kokardki ,falbanki itp. więc na pewno nie chciałabym ubierać ja w ubranka czy buty imitujące rzeczy dorosłych kobiet .

My jeszcze sie szwedamy. Upalnie jest musiałam wracac do domu i Mlodego przebrac. Siedzi w bluzie tylko tskiej grubszej:) kurcze nie mam czapki letniej:/

Buciki super:)

My dopiero wróciliśmy...3h spaceru a mi nogi w d... wlaza...zmeczonam jak diabli..zaraz jaskowi jesc i moze pomysle nad swoim obiadem...tymczasem chyba kawa...

Wczoraj 3 spacery.Dzis na 2 wychodze. Cieplo jak diabli.Ja w krotkim rekawku a malizna ma body naramiaczkach i cienka koszulke z dlugim.do tego legginsy i butki.mam czapeczki wiosenne ale ja juz kapelutkow powoli potrzebuje!:-D

Ja też chyba odpocznę, zrobie sobie obiad i znowu wyjdę...maly spał dziś raz i troche boje sie ze usnie na spacerze...a potem bedzie tanczyl do 22-23
co do butków bo chwili zstanowienia doszłam do wniosku ze na razie nie bede kupowac...tzn ma trzewiczki i do wozka wystarcza..albo kupie zwykłe trampki...najzwyklejsze tylko do wozka..bo przeciez poki nie chodzi po dworze na nogach nie ma sensu się drożyc..a w domu nie chce go ubierac w buty niech uczy sie latac boso...
kupie mu lepsze buty jak bedzie chodzil lub probowal chodzic po dworze na wlasnych nogach..zapewne bedzie juz bardzo cieplo wiec beda to bardziej sandałkialbo z pełnymi albo odkrytymi palcami
coś w stylu
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-31217/D86
lub
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-11029/556
te są fajne ale cena jeszcze fajniejsza
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-21455/446

Ostatnia edycja:
reklama
te ostatnie sa super nawet po domu moze chodzić zamiast papci !! ja na roczek bede kupować jakies aby do stroju mi pasowały a teraz ma zwykle z cocodrilo do wozka

Do góry