reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Muszę się i ja wybrać, bo korci, ale wiem, że nerw mnie weźmie na tłumy. Ja na razie okupuję bardziej znane galerie;) Takie jak Olimp czy Plaza;)

Ewcia kupiłam organizer. Właśnie mi przylazł, fajny, fajny;)

A na fotelik już się zbierałam, ale mi przyszedł podatek do zapłacenia i zubożałam;) W sobotę się chyba weźmiemy w sobie i w końcu kupimy, bo może rzeczywiście Fi tak hejtuje jazdę samochodem, bo nic nie widzi.

Małżonek pobiera lekcje greckiego, a ja zostałam wygnana do Fifiego do pokoju z laptopem;)

reklama
Ceny zabawek w Smyku sa zatrwazajace!

Ewcia!Frytka-twoj wrog :-D

Alez jest cieplo :-D

Jak zabawki to tylko net. A nawet rozgladalam się za butkami, bo Mlody "lazi" teraz w trzewiczkach jeszcze za dużych, po kuzynach. Ale to zaraz będzie za gorące. Zdaly by sie trampeczki a na lato? Rosomaki to Ty masz te z Clarksa? Na oko fajne. ale chyba do PL nie ślą? W ogole nie mam otlrientacji w rozmiarach. Moze lepiej pierwsze w porzadnym sklepie gdzie doradza, nie w sieci. Czy takie uczące sie chodzić dzieci to w sandalach moga?

Mdła a frytki? Toż to cała armia wrogów. ... Dobij mnie kochana, dobij.

Hahaha!No tak Ewcia-zgrzeszylas,pozniej byla spowiedz na bb a teraz ja mam z pokuta wyskoczyc?! :-D O nieeee...tak latwo nie bedzie!Musisz sie sama dobic ;-)

Filipia przyznam,ze calkiem zapomnialam o mezowego greckim!Jak postepy?

Kurcze szukalam menu na obiad proszony mamy z mezem( a jaaak :-D goscie,goscie ;-)) i tak przegladalam przepisy celem zainspirowania sie...i taka glodna sie zrobilam,ze zaraz to ja bede pokutowac musiala!!!! :dry:

No to sobie poszlam na silownie... Mloda nie ma humoru :/ nie zostawie jej takiej ryczacej z nim - grrr... Zawsze wszystko na przkor.

Kooska wskakuj do wanny. Zrób sobie godzinne spa. Niech bylemu pachnie Twoje boskie ciało :D :D :D uuuu jeeee jestem wredna :)

Mdła jeszcze przyjdziesz do mnie po rozgrzeszenie :p

Ale mi zrobiłyście ochotę na frytki;)

Mdła, ja sama nie wiem jakie on robi postępy. Narzeka, że język trudny i nic nie chce z siebie wydusić;)

Wybraliśmy się na zakupy i wróciliśmy z 200 piłeczkami;) Teraz Fifi siedzi w kojcu i je wyrzuca, a koty się gapią jak w telewizor;)

Ewcia, dzieki za rade :) nie mam wanny niestety. Udalo mi sie za to wziac prysznic, ogolic i nawet pobalsamowac haha :D
trzymajcie za mnie kciuki - wlasnie usypiam Olivke w lozeczku. Stwierdzilam, ze co to za roznica czy strace dwie godziny lezac z nia w lozku, czy bede sluchac jej ryczenia przez tyle samo czasu a przynajmniej chalupe ogarne, bo wszystko porozrzucane. Stoi i drze sie jak narazie, ale nie jest tragicznie. Zaraz do niej ide, polozyc i wytlumaczyc, ze spi u siebie dzisiaj.

Cześć dziewczyny , u mnie kocioł jak zwykle nawet czasu nie mam by coś napisać dopiero teraz jak mała śpi dobrze ,że ona nauczona zasypiania samej zawsze kładę ja ok godziny 19 robię tak od 1 miesiąca życia i nigdy nie mam problemów no chyba ,że ja coś boli ,ogólnie moje dziecko zegarowe jest codziennie o tych samych godzinach te same czynności .

Ja tez szukam bucików podobają mi się buty z Bartka i Ecco moja siostra chwali sobie Bartka a wy dziewczyny macie jakieś upatrzone ?.

ewcia.83 tak kupilam je i jestem zadowolona. W sklepach z butami dla dzieci powinni dziecku stopke zmierzyc. W UK mlody ma rozmiar 4f (choc te trampki sa 4g i tez sa ok). W PL nie orientuje sie w rozmiarach ale wiem, ze Bartek ma najlepsze buty dla dzieci.

reklama
Haha a mam was. U mnje juz 300 robi z kojcem za basenik. Jeszcze z jedna laka by sie przydała. Tez kleka i wyrzuca jedna za drugą.

No to ja juz fryteczki odpokutowalam. Mokro wszedzie a na mordzie purpura.

Ecco fajna rzecz ale ilez to dukatow kosztuje hoho

Do góry