reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Uff... my dopiero docieramy do domu, a dokladniej Młody śpi wiec siedzę z nim pod klatka i czekam az się obuszi.

Ja zrobię tak jak Camel i poszukam od razu sandałków... te drugie mi sie podobają... dobrze zeby mialy zakryty przód bo boje sie ze Wojtek będzie się kopał.

Kupilismy czapke, ale pani ekspedientka mnie pocieszyła że ma w przyszłym padać snieg z deszczem:( no masakra jakaś...

reklama
Camel Ormianka sluszna uwaga chyba tez tak zrobię. Chociaz dzis np latal mi po dworze, bo przecież w wozku nie usiedzi. Camel fajne znalazlas. Mi sie podobaja pierwsze bo zakryty nosek i cena :) no i te trzecie.
Też się wzbogacilismy i cienka czapkę. Mimo ze mieliśmy taka z HM myszke miki. Ale do nowej kurtki nie pasuje :p

Mnie to chyba wiatr przewial..jaska z reszta tez, wygladamy jak mama i synio burak..policzki czerwone, gorace i pieka, jakbym sie conajmniej opalala..

Wlasnie Malizna tez juz ciagnie do chodzenia po dworze.Z hustawki na zjezdzalnie,do piaskownicy.A czasem "tak o" sobie polazic.:-) A ona po domu nie chodzaca jeszcze.Czasem sobie mysle,ze jak juz zacznie chodzic to pewnie na dworze wlasnie :tak:

Pogoda sie spierniczywszy.Czesto jest tak,ze od nas do Was.Tylko tu ma byc 8° a w Polsce zawsze kilka mniej :baffled: W kazdym razeie od jutra mielismy chodzic na rower codziennie po 2 godz.I bedzie lalo caly dzien :dry: ehhh...plany,plany,moje kochane plany...:dry:

Zainspirowałyście mnie i się wybrałam do Daichmana. Oczopląsu można dostać, ale większość modeli ma numerację od 20 i nie wszystkie pasują.

Ewcia, byłam w Baby Fancie, mają mi przywieźć fotelik, bo oczywiście nie mają na sklepie.

Camel ja taka purpura swiece po aero. Dzisiaj jak sie zobaczylam w lustrze w windzie to sie przestraszylam siebie :) szok jaki rak :)

Filipia to chyba szybciej bys miała z netu. Ja może z dobę czekałam od zakupu do chwili gdy kurier zapukał do mych drzwi. Dzisiaj znowu bylam w tym Felicity. Bylo znacznie znacznie mniej ludzi ale za to moj dzieć bardziej marudny więc znów nie pouzywalam. Ale czapeczke z reserved przytaszczylam. Powiem wam że nawet fajne te ubranka. Nie wiem jak z jakością bo jeszcze nie używałam, ale to stoisko mają tam bardzo duże i fajne te ciuszki.

Pewnie byłoby szybciej, ale panów już tam znam i mnie potrafią urobić, a mi się tak strasznie nie śpieszy. Dziś piątek, to pewnie koło połowy tygodnia będzie.
My się dziś wybraliśmy do Carrefura, to sobie przejechałam zobaczyć;) Jakoś w przyszłym tygodniu się wybiorę pozwiedzać sklepy, bo widziałam, że Zara jest;) Na Reserveda też się zaczaję, bo w Plazie jest, ale w rozmiarach na nasze dzieci bardzo mały wybór.

Nom a tam jest b.duzy. W zara jakoś nic na moja szafiasta dupe nie było a na tej części ciała mi zależało. HM chyba nie ma kids ale jest za to home, malutki ale jest.

a u mnie żadnych z tych sklepów nie ma...trochę zazdraszczam..a z drugiej strony była bym bankrutem..nie umiem się opanować jak widze dzieciowe...

reklama
Hehe Camel ja to samo. Wczoraj juz nabralam bo to dresik ( dziury na kolanach nam sie robią) to kurteczka w zarze, smyku a potem się reflektowalam co mam w domu i odkladalam na półki bo przecież jest tego w szafie w ciul. Ale przyjedziesz do Lbn to nie omieszkamy tam wpaść ;)

Do góry