reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Haha a mam was. U mnje juz 300 robi z kojcem za basenik. Jeszcze z jedna laka by sie przydała. Tez kleka i wyrzuca jedna za drugą.

No to ja juz fryteczki odpokutowalam. Mokro wszedzie a na mordzie purpura.

Ecco fajna rzecz ale ilez to dukatow kosztuje hoho

Fajne fajne ,ale z Bartka też nie tanie ,mój m się śmieje ,że dla mnie byłoby z 3 pary za tą cenę .

reklama
No i spi :)
dziewczyny a ile takie buty kosztuja w Polsce?
tez sie rozgladam za jakimis, ale u nas ceny kosmiczne (okolo 500 koron, czyli na polskie byloby 250zl. mniej wiecej) i szkoda mi tyle kasy na buty, ktore ponosi tylko przez krotki czas, bo przeciez nozka dziecka szybko rosnie...

No na nóżkę dziecka najlepsze takie z usztywnianą zapiętką - chyba tak to się nazywa.
My nie mamy upatrzonych, ale na pewno nie Bartek, Ecco itp. Dla mnie jednak to za drogie buty, a i tak na lato będzie biegała na bosaka. Będę jej ograniczać do minimum zakładanie butów. Chwaliłam sobie Befado i chyba coś z tego kupię, ewentualnie jakieś papućki ;-)

No to jest chyba największy ból. Ale marketingowcy o tym doskonale wiedzą dlatego te ceny takie z kosmosu. Rosomaki te co teram ma mlody to tez clarksa tez 4g ale mnie sie wydaje ze jesze miesca w palcu ze hoho. Ale moze to tak ma być? Ma tez trzewiczki 4f te jednak na oko wydaja mi sie waskie. A te Twoje trampeczki wydaly mi sie wlasnie ok na wiosna/lato bo to nie to co skórzany bucior. Zlecilabym szwagierce ale oni przylatuja w sierpniu to wtedy juz se bede mogla je na duzego palca założyć. W ecco szczerze nie patrzyłam bo to dla mnie zawsze byla nieosiagalna polka. Szczegolnie ze nie powalają stylistyka ( te dorosle).

Malizna ma ten model tylko niebieskie:

Krabbelschuh, Weite M IV - Deichmann

Ja Bartki na stronie kupowalam w Polsce.Sa rozmiarowki do drukowania i postawienia nozki.Jest taniej.Jest tylko ten problem,ze nie mozna zbadac podeszwy a to w "maluszkowych" butach zaraz za przytrzymaniem kostki(zapietka?jak Aneta napisala? :) ) najwazniejsze.Zeby byla miekka i elastyczna.Najlepiej jak w baletkach ;-) Ale Elefanty tez sa calkiem dobra marka dziecieca.Dobrze,ze trafilam na promocje :-D Po ostatniej parze wzielam!Czerwone za 40€ a niebieskie byly za 18€ :-D I Mlodej sliczne file wypatrzylam.Lekkie i przewiewne-tez ostatnia para.Z 45 na 22€.Wiec 2 w cenie 1 ;-)

Kurcze buty wazna rzecz.Ja mam lekkie schizo bo kolezanki siostra same lakiereczki kupowala albo ecco/inne firmowe przez duze F/ uzywane na allegro.I sie ortopedyznymi skonczylo.I noszeniem sandalow-lewy na prawej i prawy na lewej nozce :szok: Tak mi szkoda tej dziewuszki bylo.Zwlaszcza,ze ona sie juz tak uczyla ubierac buty!Pewnie miala pozniej problem zeby sie przestawic?

Spac mi sie jak cholera chce.Ale doczekam wytrwale na mezowego :dry:

Boszze jestem...
aleście naprodukowały..
ja robiłam dziś porządki zdjęciowe i się rozkleiłam..ze mały już taki duży i w ogóle kosmos...tez patrzyłam na te trampy Clarksa...i sie zstanawiam, czy adidaski czy trampy...Clarksa dziecięcego można kupić w Polsce...
Znajdź sklep
tam przy każdym adresie są ikonki czy damskie męskie czy dziecięce... najbliższa lokalizacja do Warszawa i Łódź..więc Ewcia jedziesz do łodzi więc tam możesz znaleźć...
Ja mam takie ala trzewiki z nike tylko o jakieś1,5-2 cm za duże...nie wiem jak mu dopasować te stopu do butów..bo jak mierze niby 13 cm ale wkładam to jakby za ciasne..i tak w kółko...
Mdła..patent w Bartku z wydrukowaniem stopy super...tego mi trzeba było tylko ceny troche nie teges jak dla mnie..ale wiem że na pierwsze chodzenie lepiej kupić porządne buty..do wózka jak cię mogę bo i tak nie chodzi..ale jak zacznie chodzić to chyba muszą być za kostkę...czy nie...jak to jest bo się nie znam...

Ostatnia edycja:
No camel. Właśnie o Tobie myślałam gdzieś Ty. Dzięki za cynk o Clarksie. Niestety wkurza mnie to ze musze tam byc 14-15. Raz ze szczyt, dwa ze wroce do domu na północ i trzy nie będzie czasu na "zwiedzanie". A cztery ze to bedzie mega dramatyczny dzien dla Mlodego. Ojciec ma dalej w dupie to ze go nigy nie usypial i jakoś nie podejmuje proby. Ten dzisiaj juz wykapany itd czeka na mleko, wiec mowie do m. zeby sekunde z nim zostal skocze siku. Dziecko sie tak rozwylo, ze do zywych lez. Troche mm a potem ciach na cyca. Jeszcze te bluzki z dekoldem. Sam sobie wyciaga. Idzie lato a trzeba bedzie w golfach chodzić. A najlepsze jest to ze kiedy mowie m. ze trzeba bylo sie wtedy przemóc jak mlody mial 6 miechow i nauczyć a nie przylazil i mi dopingowal ze ch** z tego bedzie, to teraz się pyta to co teraz trzeba zrobić. A teraz ja sama nie wiem co robić, bo mam wrażenie ze Mlody teraz taki bardziej rozumny i jak patrzy na mnie tymi zaplakanymi oczami to miekne :(

Camel przyszedl farmer. On jezdziiii?!

O tu sa Bartki!A ja musze doczytac czy za granice nie dosylaja :)))
http://bartek.com.pl/nasze-buty/?category=9
Ale niektore sa ladne :-D Camel do kazdego buta jest wkladka-wiadomo rozmiar rozmiarowi nierowny.Wejz w "katalog" i tam aj w wyszukiwarce od najtanszych.Dokladnie takie miala Mloda jako pierwsze buciki :baffled:
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-5164/650
Az sie lezka w oku kreci.A z ta kostka to tak.Najlepiej zeby mialy za kostke/o kostki.Zeby usztywnialy nozke.Nike i inne adidaski sa oblednie slodkie ale maja ten feler,ze za krotkie :dry:

Kobieto Ty nic nie mow!Ja ostatnio bylam zmuszona do zdjeciowych segregacji i przejrzalysmy wszystkie zdjecia Mlodej z okresu pelzakowego.To dopiero szok!Choc niewatpliwie Malizna miala teraz najwiekszy skok.Mam jej zdjecie na scianie z czarnymi wlosami a teraz blondyna :-D Ale to juz bylo....tralalala....

Kurcze powiadomienia mi nie przychodzą:/

He he... my mamy trampeczki w rozm. 20, tatuś kupił na pierwsze buciki;) tylko źle stopę wymierzył... jeszcze sa troche za duże. Na szczescie mamy jeszcze kilka miesięcy;)

reklama
Ewcia tak tak...jezdzi jedzi..trabi..jak2 razu komin naciśniesz to nawet chamuje z piskiem... Ide spac bo padam...jutro wam odpisze..

Mdla dzieki za info..

Do góry