reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Witam Kochane :)

Po calym dniu ledwo zyje,niedawno wrocilam do domu... Po obiadku u rodzicow i drugim u dziadkow czuje sie taka pelna, az nie moge sie ruszyc. Moja Zuzka dzisiaj dala popalic, niewiem skad tyle energi miala... Marze o tym by isc juz spac... Pedzicie z tym pisaniem nie milosiernie... Na szczescie juz doczytalam... Ja tez pisze sie na kurs gotowania citruska :) Takie ze mnie beztalencie, ze az wstyd :(

Pam tak strasznie mi przykro.. Mam nadzieje, ze w tym miesiacu sie uda. Czerwcowe dzieciaki sa super, moja corcia jest z 30 czerwca :) A moze i ja bede czerwcowa... Jakos czuje, ze sie nie udalo w tym miesiacu, ale glowa do gory i staramy sie dalej :) Nie przestawaj nas odwiedzac i sie udzielac !!!

Karotka nie tylko Twoja mloda dzisiaj dala popalic, ja na swoja tez caly dzien burczalam :/ niewiem co dzisiaj w nia wstapilo, ale byla nie dowytrzymania. Jeszcze jest teraz na etapie gryzienia i bicia ( ale tylko moja siostra tak na nia dziala) w zlobku nigdy zadnego dziecka nie ugryzla,ani nie uderzyla.... Co do Polskich produktow, to masakra u nas tez jest wszystko takie drogie w PL sklepach, co najlepsze u mnie na osiedlu jest 5 typowo Polskich sklepow i w co 2 tureckim sklepie tez jakies tam polskie produkty sprzedaja... Na niektorych produktach jest 100% przebicia ceny SZOK... Dobrze, ze mojego eM kuzyn busami jezdzi i co tydzien przywozi mi co tylko chce :)

reklama
mamolinka to chociaż tyle,że masz kogoś znajomego ;-) U mnie niestety tylko 1 polski sklep,w sumie całkiem sporo rzeczy,ale niekoniecznie tanich...Z drugiej strony dużo tańszych np.gazety, niż na dworcu w Koln, bo u mnie w sklepie polskim płacę za "Playboya" (wiem,wiem...ale ja to uwielbiam czytać!!:-D), 3,30 euro,a na dworcu w Koln kosztuje równe 10!!:szok: Nie kupujemy w "polaku" zbyt często,ale jak już nas napadnie,to nie ma zmiłuj :-D:-D

Dziekuje wszystkim :-) moj V sie troszke zalamal ale bedziemy sie starac o czerwcowego bobasa i moj mowi ze przynajmniej po egzaminch bede (sa w maju)wsumie ma racje, podniusl mnie troche na duchu :-) mamolinka mam nadzieje ze ci sie udalo... a jesli, odpukac, nie to bede miala przyjaznego nicka w czerwcowkach :-)

Niech się w końcu do jasnej cholery skończy to jedno wielkie wzdęcie!!! Brzuch mam tak napuchnięty, że mi niewygodnie nawet w dresach. Na obiad zjadłam jednak klopsiki w cebulowo-musztardowym sosie, plus surówkę z kapusty pekińskiej i ogórków z jogurtowo - winno (ocet winny) - musztardowym dressingiem, więc chyba tylko mnie dobił ten obiad i nie dość, że mam podbrzusze boląco-spuchnięte, to jeszcze cały żołąd i wszystkie żarciowe narządy :-D

Ale wiecie co? Czytam te "Zagadki medycyny" i to jednak fajne jest. Przeczytałam dopiero kilka rozdziałów i było m.in. o człowieku-drzewie, o takiej chorobie która powoduje, że się śmierdzi rybą, albo o zespole uporczywego podniecenia seksualnego, które powoduje, że cały czas jest się na granicy orgazmu. Brzmi zabawnie, ale musi to być okropnie męczące :eek:

Hahaaaaaaaaaaa :-D o, przydałaby się w sumie... Znaczy, może mniej napuchnięta byłabym :-D

Ej, dziewczątka, a myślicie, że pojawi się tu więcej majówek? Bo zdaje się, że dużo kobietek jest świeżo po owulacji i pewnie wyczekują, hmm... :confused:

Ostatnia edycja:
Citrus mam nadzieje, bo narazie wlasnie wiekszosc czeka na II kreseczki .... Mam nadzieje, ze okaze sie to byc szczesliwy okres dla nas wszystkich a nie bedziemy sie wykruszaly do czerwcowek albo i dalej....

A tak jakos spokojnie dzisiejszego wieczoru tutaj :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bo niedziela :)

Ja też wkrótce zmykam i sama nie wiem, co oglądać, czy Masterchef na TVN czy Must be the music na Polsacie. Ach te weekendowe rozterki :-D A Ty co planujesz na wieczór?

Do góry