reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
pam kochana strasznie mi przykro :-( Tulę mocno i ściskam...I oczywiście trzymam kciuki,żeby ci się na czerwiec udało,w razie gdyby i mnie się nie poszczęściło,to pewnie się tam spotkamy :* Kochana,jeszcze raz moooocno tulę.

Citrus, karotka dziekuje bardzo. wam sie uda napewno.... mam nadzieje ze mnie nie pogonicie :-) ide sie przespac... wpadne pozniej

Citrus napewno skorzystam z Twoich przepisow ale jak apetyt wroci:)

Oszqurde super nik:) witamy

Emalia ale powiem ci ze potem jest spokoj ulga nie ciagnie a filmiki naprawde fajne:)

A które dokładnie ściągałaś, bo tam jest ich kilka.

jest mi tak okropnie strasznie niedobrze że aż mi się płakać chce :-( ... mąż się objadł i poszedł spać a ja siedzę sobie i się męczę :-(

Współczuje:-(

Moje marzenia mozna sposcic razem z woda w klozecie. wlasnie dostalam @.... trzymam kciuki za was wszystkie... oczekujace i te zafasolkowane.... narazie nie bede sie udzielac, musze odchorowac... ale czytac bede... i liste zrobie jak obiecalam. powodzenia kochane i dziekuje. trzymajcie kciuki zebym byla czerwcowka....

Przykro mi strasznie. Obyś się na czerwcówki załapała, bo są superowe ( wiem coś o tym)

zapominajka ponieważ nie daje mi to do dziś spokoju,mam taką prośbę do ciebie :-D Względem tej książki, o której pisałyśmy,o tej dziewczynie w ciąży,co była doradcą akademickim dla maturzystów...BŁAGAAAAAM,jakbyś mogła gdzieś u siebie poszperać i podać mi chociaż autorkę lub zapytać znajomych ,może też czytali??:eek: Po prostu od ponad godziny siedzę na necie i NIC!!!:wściekła/y: Nawet nie wiem jak miałabym to wpisać w googlach,bo jak wpisuję ,że o ciąży,to mi wyskakują same poradniki...;/
A w ogóle mój P. kupił do domku PYSZNĄ kiełbaskę wiejską (4,97 euro za niecałe 0,5kg:dry:) i właśnie się nią zajadam...Wprawdzie mu obiecałam,że mu coś zostawię,ale jest tak cudowna,że nie mogę się oprzeć.:-D:-D Napadło mnie i co rusz,nieświadomie nawet,moczę w musztardzie i aaaamaaa do buzi.:-D:-D:-D

reklama
TAK! TAK!!!! Dziękuję ci baaaaardzo :*:* To teraz szukam w necie wersji do ściągnięcia :-) Ooo,już wiem,co będę robić jak Sara pójdzie lulu :-)

Do góry