reklama
emalia82
Fanka BB :)
Citrus napewno skorzystam z Twoich przepisow ale jak apetyt wroci
Oszqurde super nik witamy
Emalia ale powiem ci ze potem jest spokoj ulga nie ciagnie a filmiki naprawde fajne
A które dokładnie ściągałaś, bo tam jest ich kilka.
jest mi tak okropnie strasznie niedobrze że aż mi się płakać chce :-( ... mąż się objadł i poszedł spać a ja siedzę sobie i się męczę :-(
Współczuje:-(
Moje marzenia mozna sposcic razem z woda w klozecie. wlasnie dostalam @.... trzymam kciuki za was wszystkie... oczekujace i te zafasolkowane.... narazie nie bede sie udzielac, musze odchorowac... ale czytac bede... i liste zrobie jak obiecalam. powodzenia kochane i dziekuje. trzymajcie kciuki zebym byla czerwcowka....
Przykro mi strasznie. Obyś się na czerwcówki załapała, bo są superowe ( wiem coś o tym)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pam trzymaj się! Wszystko przed Tobą jeszcze.
zapominajka ponieważ nie daje mi to do dziś spokoju,mam taką prośbę do ciebie Względem tej książki, o której pisałyśmy,o tej dziewczynie w ciąży,co była doradcą akademickim dla maturzystów...BŁAGAAAAAM,jakbyś mogła gdzieś u siebie poszperać i podać mi chociaż autorkę lub zapytać znajomych ,może też czytali?? Po prostu od ponad godziny siedzę na necie i NIC!!! Nawet nie wiem jak miałabym to wpisać w googlach,bo jak wpisuję ,że o ciąży,to mi wyskakują same poradniki...;/
A w ogóle mój P. kupił do domku PYSZNĄ kiełbaskę wiejską (4,97 euro za niecałe 0,5kg) i właśnie się nią zajadam...Wprawdzie mu obiecałam,że mu coś zostawię,ale jest tak cudowna,że nie mogę się oprzeć. Napadło mnie i co rusz,nieświadomie nawet,moczę w musztardzie i aaaamaaa do buzi.
A w ogóle mój P. kupił do domku PYSZNĄ kiełbaskę wiejską (4,97 euro za niecałe 0,5kg) i właśnie się nią zajadam...Wprawdzie mu obiecałam,że mu coś zostawię,ale jest tak cudowna,że nie mogę się oprzeć. Napadło mnie i co rusz,nieświadomie nawet,moczę w musztardzie i aaaamaaa do buzi.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Karotka znalazłam
/NOTATKI PRZYSZŁEJ MATKI, Risa Green,
to na bank było to
/NOTATKI PRZYSZŁEJ MATKI, Risa Green,
to na bank było to
reklama
Podziel się: