reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
pam kochana strasznie mi przykro :-( Tulę mocno i ściskam...I oczywiście trzymam kciuki,żeby ci się na czerwiec udało,w razie gdyby i mnie się nie poszczęściło,to pewnie się tam spotkamy :* Kochana,jeszcze raz moooocno tulę.

Citrus, karotka dziekuje bardzo. wam sie uda napewno.... mam nadzieje ze mnie nie pogonicie :-) ide sie przespac... wpadne pozniej

Citrus napewno skorzystam z Twoich przepisow ale jak apetyt wroci:)

Oszqurde super nik:) witamy

Emalia ale powiem ci ze potem jest spokoj ulga nie ciagnie a filmiki naprawde fajne:)

A które dokładnie ściągałaś, bo tam jest ich kilka.

jest mi tak okropnie strasznie niedobrze że aż mi się płakać chce :-( ... mąż się objadł i poszedł spać a ja siedzę sobie i się męczę :-(

Współczuje:-(

Moje marzenia mozna sposcic razem z woda w klozecie. wlasnie dostalam @.... trzymam kciuki za was wszystkie... oczekujace i te zafasolkowane.... narazie nie bede sie udzielac, musze odchorowac... ale czytac bede... i liste zrobie jak obiecalam. powodzenia kochane i dziekuje. trzymajcie kciuki zebym byla czerwcowka....

Przykro mi strasznie. Obyś się na czerwcówki załapała, bo są superowe ( wiem coś o tym)

zapominajka ponieważ nie daje mi to do dziś spokoju,mam taką prośbę do ciebie :-D Względem tej książki, o której pisałyśmy,o tej dziewczynie w ciąży,co była doradcą akademickim dla maturzystów...BŁAGAAAAAM,jakbyś mogła gdzieś u siebie poszperać i podać mi chociaż autorkę lub zapytać znajomych ,może też czytali??:eek: Po prostu od ponad godziny siedzę na necie i NIC!!!:wściekła/y: Nawet nie wiem jak miałabym to wpisać w googlach,bo jak wpisuję ,że o ciąży,to mi wyskakują same poradniki...;/
A w ogóle mój P. kupił do domku PYSZNĄ kiełbaskę wiejską (4,97 euro za niecałe 0,5kg:dry:) i właśnie się nią zajadam...Wprawdzie mu obiecałam,że mu coś zostawię,ale jest tak cudowna,że nie mogę się oprzeć.:-D:-D Napadło mnie i co rusz,nieświadomie nawet,moczę w musztardzie i aaaamaaa do buzi.:-D:-D:-D

reklama
TAK! TAK!!!! Dziękuję ci baaaaardzo :*:* To teraz szukam w necie wersji do ściągnięcia :-) Ooo,już wiem,co będę robić jak Sara pójdzie lulu :-)

Do góry