reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cytrynko można, oj można. Ja mam wręcz takie napady. Np marzę o brzoskwini i chodzę i wysyłam chłopa. A jak ją powącham to ble. Reaguję na zapachy, które wcześniej były ok.

Nie życzę ci tego, bo to naprawdę nic przyjemnego...

reklama
ja juz tez jestem w domku, właśnie rośnie ciasto na pizze a ja od razu siup przed komputer :-p

O szty wredoto. Aleś mi ochoty na pizze narobiła. Wrrr....ale ja dopiero jutro mogę zakupy zrobić, bo mieszkam na zadup...i muszę extra jechać.:-D

Prosze linki do przeslodkich filmikow:)

ciaza,noworodek - misiasi - Chomikuj.pl

A ja zaliczylam pierwsze wymioty nawet obiadu nie zjadlam nie mam ochoty....

Dziękuje serduszko :*
Kurde mam nadzieję ,że i w tej ciąży nie będę chawcić. Z Jankiem mnie tylko muliło.

Mam nadzieje ze tam beda :-) poki co @ nie ma i nie nadchodzi.... mam nadzieje ze sie udalo. jesli nie to biore sie do roboty moze na 30 maja sie zalapie :-D

Nawet nie kracz!!!. Na bank te dwie kreski zobaczysz we wtorek.

Cześć kobiety!
Dołączam się do Was (jeśli mogę). Termin mam na ok. 11 maja. To moja 3 ciąża , ale bejbe mam na razie jedno.

Citrus, czytałam kiedyś Twojego bloga o odchudzaniu :-)

Witamy, witamy. Nick zajebisty :-D

Małpo wstrętna miesiączkowa, idź sobie w piz** i nie przychodź aż do czerwca albo lipca nawet

:-D - to mój apel! Brzuch mnie jednak ciągnie, kłuje, rozpycha, bąbelkuje, pobolewa, W. patrzy, jakbym zmysły postradała, bo jak podesrana biegam do kibla co osiemnaście minut i sprawdzam, czy aby wszystko w porządku. Dopóki nie zobaczę dwóch tłustych kresek, nie uspokoję się :dry:

Zapominajka, ciasto drożdżowe potrzebuje ciepła do wyrośnięcia. I niezbyt gorącej wody/mleka do zaczynu - zbyt wysoka temperatura zabija drożdże i hamuje ich rośnięcie. Próbowałaś robić kiedyś zwykłe ciasto drożdżowe na słodko? Znam doskonały przepis, który zawsze się udaje. Mogę Ci podać link, ale mój sposób robienia się różni - dwukrotnie robiłam po swojemu i wyszło IDEALNIE! Pięknie rośnie (w miarę możliwości stawiam w słońcu), można dodać odrobinkę owoców, dużo kruszonki... Pysznochy! Za pizzą z kolei nie przepadam :-(

Oszqrde (wybitny nick!), a skąd wiesz, że ja to ja? :D

Kochana , twój apel mnie powalił na łopatki:-) To i ja się do niego dołączam :happy2:

Zapominajka - ciasto musi mieć cieplutko, jak już grzeją kaloryfery to miskę przykrytą ściereczką zostawiam bezpośrednio na kaloryferze, w okresie kiedy nie grzeją to daje miskę na pierwszym palniku a na dole grzeje mi się piekarnik i ciepło leci. Zawsze ładnie rośnie. Drożdże spokojnie używaj te instant.

Oszqrde - tylko mdłosci albo aż mdłości :-D

a mnie przy tej pizzy tak strasznie zmuiło od zapachu pieczarek a później jak się sztachnełam bazylią i oregano. Dwa razy leciałam do ubikacji. teraz wyglądam tak :baffled:

A nie mam przekonania do drożdży innych niż w kostce

Citrus napewno skorzystam z Twoich przepisow ale jak apetyt wroci:)

Oszqurde super nik:) witamy

Emalia ale powiem ci ze potem jest spokoj ulga nie ciagnie a filmiki naprawde fajne:)

jest mi tak okropnie strasznie niedobrze że aż mi się płakać chce :-( ... mąż się objadł i poszedł spać a ja siedzę sobie i się męczę :-(

:-D A ja kiedyś przypadkowo użyłam przeterminowanych o ponad pół roku drożdży instant i wszystko mi pięknie wyrosło. OBŁĘD!

reklama
Moje marzenia mozna sposcic razem z woda w klozecie. wlasnie dostalam @.... trzymam kciuki za was wszystkie... oczekujace i te zafasolkowane.... narazie nie bede sie udzielac, musze odchorowac... ale czytac bede... i liste zrobie jak obiecalam. powodzenia kochane i dziekuje. trzymajcie kciuki zebym byla czerwcowka....

Do góry