reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
perełka dzięki za info,ehhh :sorry2: Z Allegro nie zawsze wysyłają za granicę,ale dowiem się,może jednak się uda..A jak nie,to będę molestować P.,dopóki mi nie znajdzie całości do ściągnięcia :-D Ja czasem jak się uprę na coś,to nie ma siły,MUSZĘ to mieć :no::-):-D
emalia nie stresuj się,ja czytałam (bo osobiście nie miałam),że takie plamienia w ciąży są normalne, ponoć nawet do 3 miesiąca ciąży. Także nie denerwuj się,a jak masz jakieś wątpliwości ,najlepiej zadzwoń do gina albo umów się na wizytę,ale ja mam nadzieję,że wszystko jest ok i nie ma się czym martwić.;-)

emalia - tak jak pisze perelka...bierzesz duphaston albo luteine?... a może to są jakeiś plamienia po seksie? teraz wszystko jest bardzo ukrwione i po stosunku często są jakieś drobne plamienia. Mi w ostatniej ciązy lekarz w pierwszych tygodniach zabronił przytulanek, to teraz nawet niepróbuje ;)

Ostatnia edycja:
jeśli masz jakies plamienia to ja koniecznie bym załatwiła sobie jakiś progesteron, on nawet psychicznie Ci pomoże bo będziesz czuła że masz jakiś wspomagacz :blink:

reklama
Do góry