reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Ja juz w lozkeczku wyleguje sie hehe i pewnie zaraz eM dojdzie i bedziemy jakis film ogladac. Jestem ogolnie padnieta, wiec pewnie chwila moment przyloze glowe do podusi i odplyne w blogim snie :)

reklama
perełko jak najbardziej,dam linka do książki :-) Coś w sumie znalazłam do ściągnięcia w formacie .pdf, ale poczekam na P.,aż mi to ściągnie,bo ja nie chcę jakiegoś wirusa czy czegoś złapać ,a potem jest dziamgotanie mojego faceta,że on by to ściągnął z jakiejś normalnej strony :dry:
citrus zazdroszczę polskiej TV :tak: A co do majówek,to na 100% będzie nas więcej,na razie wątek jest jeszcze świeży,pewnie dużo dziewczyn nawet jeszcze nie wie,że jest w ciąży,no i też nie każda zna BB.:-D Ja pamiętam jak na wrześniówkach byłam w ciąży,to nawet w 6-7 miesiącu dochodziły nowe kobitki. Także no stress,będzie nas na pewno o wiele więcej.;-)

Pam - jak nie teraz to następnym razem się uda :tak::tak::tak:...najważniejsze to namierzyć owulacje, kup sobie testy owulacyjne albo prowadź wykres :tak:

a ja zrobiłam mega porządek w szafie młodego, pochowałam letnie ubrania i wszytsko przygotowałam pod przedszkole, judo na szczęście zaczyna mus ie dopiero od 10 wrzesnia to mamy troche czasu żeby się znowu wdrożyć :-p

ja się przez chwilę czułam dobrze, ale teraz znowu przymulona :baffled:

Lorelain ja tez ostatnio u mojej Zuzki robilam porzadki w szafie i doznalam ciezkiego szoku, jak 3/4 ubran musialam pochowac bo albo za male juz, albo letnie i nie bedzie juz chodzic. Zostalo dziecku zaledwie pare par spodni i bluzeczek. Wiec znowu trzeba isc na zakupy i uzupelnic garderobe. Ehh... jak te dzieciaki szybko rosna...

Notatki przyszłej matki - Risa Green perełko to znalazłam,tam jest niby,że "zapoznaj się z fragmentem książki" ,ale może da się tam jakoś w całości ściągnąć?? :confused:Kupiłabym sobie,ale w Niemczech ciężko mi o polskie książki,a już zwłaszcza takie mniej popularne..:sorry2: fajnie,jakby można tam było płacić choćby nawet sms-em,to już coś...:-):-) Ale jakbyś mogła sprawdzić,będę dźwięczna,bo do mojego P. na razie dodzwonić się nie mogę...:dry: Pewnie znowu siedzi w garażu przy skuterze.

reklama
Do góry