reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja juz w lozkeczku wyleguje sie hehe i pewnie zaraz eM dojdzie i bedziemy jakis film ogladac. Jestem ogolnie padnieta, wiec pewnie chwila moment przyloze glowe do podusi i odplyne w blogim snie :)

reklama
perełko jak najbardziej,dam linka do książki :-) Coś w sumie znalazłam do ściągnięcia w formacie .pdf, ale poczekam na P.,aż mi to ściągnie,bo ja nie chcę jakiegoś wirusa czy czegoś złapać ,a potem jest dziamgotanie mojego faceta,że on by to ściągnął z jakiejś normalnej strony :dry:
citrus zazdroszczę polskiej TV :tak: A co do majówek,to na 100% będzie nas więcej,na razie wątek jest jeszcze świeży,pewnie dużo dziewczyn nawet jeszcze nie wie,że jest w ciąży,no i też nie każda zna BB.:-D Ja pamiętam jak na wrześniówkach byłam w ciąży,to nawet w 6-7 miesiącu dochodziły nowe kobitki. Także no stress,będzie nas na pewno o wiele więcej.;-)

Pam - jak nie teraz to następnym razem się uda :tak::tak::tak:...najważniejsze to namierzyć owulacje, kup sobie testy owulacyjne albo prowadź wykres :tak:

a ja zrobiłam mega porządek w szafie młodego, pochowałam letnie ubrania i wszytsko przygotowałam pod przedszkole, judo na szczęście zaczyna mus ie dopiero od 10 wrzesnia to mamy troche czasu żeby się znowu wdrożyć :-p

ja się przez chwilę czułam dobrze, ale teraz znowu przymulona :baffled:

Lorelain ja tez ostatnio u mojej Zuzki robilam porzadki w szafie i doznalam ciezkiego szoku, jak 3/4 ubran musialam pochowac bo albo za male juz, albo letnie i nie bedzie juz chodzic. Zostalo dziecku zaledwie pare par spodni i bluzeczek. Wiec znowu trzeba isc na zakupy i uzupelnic garderobe. Ehh... jak te dzieciaki szybko rosna...

Notatki przyszłej matki - Risa Green perełko to znalazłam,tam jest niby,że "zapoznaj się z fragmentem książki" ,ale może da się tam jakoś w całości ściągnąć?? :confused:Kupiłabym sobie,ale w Niemczech ciężko mi o polskie książki,a już zwłaszcza takie mniej popularne..:sorry2: fajnie,jakby można tam było płacić choćby nawet sms-em,to już coś...:-):-) Ale jakbyś mogła sprawdzić,będę dźwięczna,bo do mojego P. na razie dodzwonić się nie mogę...:dry: Pewnie znowu siedzi w garażu przy skuterze.

reklama
Do góry