reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Camel, koty w domu zostają, a ktoś do nich przychodzi raz dziennie. Zawsze siostrę albo kogoś znajomego zatrudniamy;)

A do Sandomierza się wybieramy już chyba trzeci rok i dojechać nie możemy;)

Ewcia, Filip dał popisy akrobacji w nocy. Nie spałam chyba wcale dziś.
A pokazy jakiś kosmetyków chyba dla kobiet w ciąży i po porodzie, a drugie, to spotkanie blogerów połączone z promocją jakiegoś portalu. Takie typowo reklamowe;)

reklama
Cześć Dziewczyny,
współczuje niewyspanym, ja od rana na zakupach, bo muszę wyposażyć nasz dom na kółkach przed wyjazdem, a jednak jest tego wszystkiego od groma, zwłaszcza rzeczy kuchenne etc, ale wróciłam styrana
Chwile odpocznę, bo Mała zasnęła. Popołudniu muszę zacząć pakowanie rzeczy, bo w tym tygodniu chcemy wyruszyć.
A Sandomierz piękny, raz byłam przez 3 dni, w drodze do Zamościa, bardzo urokliwe miejsce

Możemy się wybrać;) Po drodze zahaczyć o nasze miejsce pracy, bo to po drodze;)

Ewcia, a w weekend na pewno już po ten fotelik skoczę, ale się nie mogę zdecydować jaki;)

Aniazetka a dokąd jedziecie? Mówiłaś juz?

Filipia ja naprawdę nie widzę problemu. Jeszcze jak dietetyczny obiad dają? A miedzy jakimi modelami się wahasz?

Wypiłam kawę i pragnę drugiej.
Głowa jakoś pobolewa.
Syf w domu bo w weekend nie sprzatane. Mialam ogarnac jak zasnie, a mnie sie nie chce !!!

Cześć

Wojtek to prwadziwe indywiduum;)jak u Was slabo to u nas noc super... po tych rykach pobudka o 2 na cyca potem o 6 na pol cyca i dospalismy do 8:D

Filipia ja też polecam spacer przewietrzysz sie i dziec pospi... mi zawsze pomaga po trudnej nocy...

Śliczną mamy dziś pogodę i ja jakoś pozytywnie jesrem nastawiona. Wiecie uzaleznilam sie od ćwiczeń... rano wpadl M. ze wspólnikiem, a ja szalona do pokoju obok i odwalam akrobacje... bo potem nie mam kiedy... i od razu lepiej sie czuję.

Milego dzionka
Ja dzisiaj robie razowe penne ze szpinakiem... ale własnej produkcji;)

reklama
Do góry