reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ewcia, mój małżonek akurat na zakupy nie narzeka. A my zawsze biegamy z dzieckiem. Nie mamy go z kim zostawić.
Mieliśmy na 14 do babci na urodziny pędzić, a Fi o 13.30 zasnął i śpi;) A my siedzimy i czekamy;)

reklama
Jasko zasnal, ja zjadkam majaron pelniziarnisty z szynka indycza, pomidorem pietruszka orzechami i czosnkiem...najadlam sie..ale nie powiem zebym nie wciela tej smazonej panierowanej w platkach kukurydzianych piersiczki ktora zrobilam dla niewdziecznego meza...

Wiolinczela..no nieciekawie sie robi z to Rosja..szczegolnie odczujemy to my..polska...a najgorsze to dla nas zyjacych na wschodzie..na skraju granicy...

Camel najgorsze własnie to, że dla męza trzeba cos ugotowac i aż slina cieknie , a tu na naszych talerzach trawa:)
Z tą Ukrainą to niewiadomo co lepsze, pomagać , czy zostawić w spokoju, no i to niekorzystne dla nas położenie geograficzne.
Fajnie by było jakby ktoś wreszcie postawił się Putinowi w sensie reszta świata i on podkulił ogon , gorzej jak rozpęta sie wojna światowa, a świrnięte Chińczyki staną po stronie Rosji.

Z drugiej strony po to jesteśmy w Nato, żeby się wzajemnie bronić, a tu jak się okazuje niekoniecznie .

Myślę o tym i myśle

Ostatnia edycja:
Niestety Anizetka ma racje...tylko my jak zwykle bedziemy sie ociagac za ukraina a potem dostaniemy w prezencie podwyżki gazu i embargo na wszystko...

masz racje, ale wystapili do Nato o pomoc i wsparcie, oby to sie jakos rozeszło po kościach ,
Franio wstał , dziwne , o tej godzinie zazwyczaj powoli do spania sie szykujemy

Ostatnia edycja:
Kurcze a ja nawet wiadomosci żadnych nie obejrzę i nie wiem co się tam dzieje, a widzę ze się dzieje. Hmm jak wy politycznie zorientowane. Ja po tej farmacji klapki na oczach i poglądów na współczesny świat zero. Piorą mózg te studia.
aniazetka - zazdroszczę Wrocławia.

wiolonczela - bez obaw widzisz czujne oczy partnerów gromią z góry ;) Gratuluję dziesiątki

Oglądałam dziś na tvn style Sekrety chirurgii - no mam brzuch identyko jak laska co została zakwalifikowana do plastyki. Tylko że ona jeszcze chudsza. Mora z tego że jak schudnę to zwis będzie jeszcze większy ;/

Ewcia nie wolno ci oglądać takich programów bo jeszcze się zdemotywujesz;-)
Co do odmóżdżenia..u mnie też ciężko nadrabiać..ale chociaż teleexpress obejrze bo jaśka ulubiony program..uwielbia oglądać Pana Teleexpresa IMG_8184.jpgIMG_8189.jpg

PS. (uwaga dodałam zdjecia na grupe, stare bo stare ale są)

Załączniki

• IMG_8184.jpg
    IMG_8184.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_8189.jpg
    IMG_8189.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 40
Mnie tez przeraza sytuacja na Ukrainie. Mam nadzieje, ze sie ulozy jakos.
ja wlasnie recznie odciagam, bo piersi pekaja... Ominelam karmienie o 17 (nawet sie udalo).

reklama
kooska...to ty jednak tak poważnie to odstawienie..odważnaś..ja jestem mięczak..i chyba mi bardziej potrzebne psychicznie to karmienie niz jemu...mam nadzieje że on sam sie odstawi...powie.."matka..skończ z tym cycem..ile jeszcze bedziesz mi pchać tego cycucha..."

Do góry