reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

dzewelajna- mnie piersi tez juz nie bola, sa wieksze i troche pelniejsze niz przed ciaza ale juz nie bola, to pewnie normalne, choc dzis nie bola jutro moga znowu bolec...

reklama
mnie wczoraj brat z bratowa tak wkurzyli że głowa mała aż zamknęłam się w łazience i się popłakałam. ale cóż - ciążowe skoki hormonów niestety ..... :-D

Zapominajka dzisiaj o tym myslalam o moderatorze

Ja tez mam dola do wizyty 6 dni i coraz wiekszy strach piersi juz mnie tak nie bola wogole moze zdeka sa napiete

Kochana będzie dobrze!!!!

Witajcie ciężaróweczki :-) Dołączam się do mamusiek majowych z moimi II kreseczkami :-D To moja druga ciąża (pierwsza jest właśnie w przedszkolu hi hi), obie planowane, tyle, że tym razem gola strzeliliśmy z TŻem za pierwszym posunięciem, że się tak wyrażę :-D
Zrobiłam już jedną betkę z krwi, jutro powtórka, i dopiero potem będę się umawiać do gina.

Generalnie nie będę zbyt częstym gościem na forum, bo z doświadczenia z I ciąży wiem, że zdecydowanie zbyt często ciągnie mnie do smutnych wątków i tylko niepotrzebnie się dołowałam i stresowałam. Teraz jestem bardzo wyluzowana i chcę utrzymać ten stan do samego porodu :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki i wszystkim życzę spokojnych 9ciu miesięcy!

Dziękuję i również życzę wszystkiego dobrego!!!

Ja nie ogarniam moderacji, zresztą nawet odpadam, bo magisterkę mam w tym roku i urwanie dupy, za dużo "pisemnych" obowiązków na głowie, plus trzy blogi - nie dam rady ;-)

K**wa, jak ja do pracy dojadę, skoro się czuję jakby mnie ktoś wyrzygał? :dry:

Woreczki w dłoń!!!
Współczuję, znam ten ból.

A co do moderacji to nie jest aż tak dużo pracy. A ja też mam ograniczony czas. Jak tylko przestanę wymiotować znienacka zamierzam wrócić do pracy :-D
Moderatorem być mogę, ale ktoś jeszcze by się przydał, w razie czego!

Kochane, od żali macie grupę, tam nikt "niepowołany" nie zajrzy :tak:

Jesssss, dobra, chyba się nie porzygam, trochę mi przeszło. W. odwiezie mnie do pracy, więc jakoś powinnam tam wytrzymać do tej dziewiątej :)

Perelka86 brzuszka niestety jeszcze nie widać, a ślub mam w przyszłą sobotę wiec pewnie sie do tego czasu to nie zmieni :)
Zapominajka pierwsza ciąże tez tak przechodziłaś "wymiotnie"? ja mialam tylko parę dni kiedy faktycznie źle się czułam ale obeszło się bez wymiotów i dla mnie były to naprawde cieżkie dni, aż boję się myśleć co Ty bidulka musisz czuć.

Pierwszą miałam zupełnie inną. Wymiotowałam mało, może kilka razy. Jedyne co jest podobne, to senność.
Pamiętam, że z Iggym - wracałam z pracy, jadłam obiad i szłam spać.

Mam przyjaciółkę, która do 7 miesiąca ciąży wymiotowała. Mam nadzieję, że mnie to nie czeka :-D

Cytrynko dasz radę!

Zapominajka ja zawsze cosik czasu wynajde, wiec jak co sluze pomoca przy moderowaniu, choc pewnie musialabym sie troche wdrozyc. No chyba ze ktos jest przeciwny
Widze ze duzo pan magister nam sie szykuje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Biedroneczko, czyli piszę do obecnego moda, żeby dał nam uprawnienia.
Tzn. zrobię to jutro, gdyby któraś zgłosiła sprzeciw!!!
A potem będą czystki :-D

Do góry