reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Sukienka UROCZA :)))

Dziewczyny mam pytanie, w poniedziałek idę do gin., zapewne zrobi mi USG, bo będzie to mój nowy lekarz. Ma podobno najnowocześniejszy sprzęt w mieście, w którym mieszkam, pozatym jest położnikiem w szpitalu w którym zapewne będe rodzić :) Ale do rzeczy... czy myślicie, że będzie już słychać bicie serca? Czy jest za wcześnie?

Ja byłam na pierwszym USG w 7t1d i słyszeliśmy serduszko... tak więc usłyszysz swojego bąbelka :-)

reklama
Będzie już słychać serduszko jak na mój gust. Mi lekarz powiedział, a jestem 6 tym tygodniu według daty OM, że za dwa tygodnie będzie słychać. Czy li na Twoim obecnym etapie już ;-)

Zapominajka, fantastyczne sny! To teraz wyobraź sobie, że mnie podobnie irracjonalne rzeczy śnią się od zawsze :-D

Ech, ale jestem słabutka. Przespałam 2 godziny, a nadal mam ochotę skleić oko z poduchą :sorry:

Biedroneczka no to zazdroszczę Ci Twojej własnej działalności gospodarczej... kurczę to jest inne życie... fakt może musisz więcej pracy włożyć i bardziej się angażować... ale jak coś konkretnego musisz załatwić to nie ogranicza Cię czas w pracy...

Sa plusy i minusy. Bo godziny i dni zlecen mam naprawde rozne, no i u mnie czesto niestety pracujace bywaja weekendy

Dziewczyny mam pytanie, w poniedziałek idę do gin., zapewne zrobi mi USG, bo będzie to mój nowy lekarz. Ma podobno najnowocześniejszy sprzęt w mieście, w którym mieszkam, pozatym jest położnikiem w szpitalu w którym zapewne będe rodzić :) Ale do rzeczy... czy myślicie, że będzie już słychać bicie serca? Czy jest za wcześnie?

Zobaczysz slicznie bijace serducho. Ja bylam na USG w poniedzialek w tamtym tygodniu wlasnie na dobrym sprzecie lekarka wypatrzyla pulsujaca kropeczke.

Serduszko powinno już być!

Zapominajka, fantastyczne sny! To teraz wyobraź sobie, że mnie podobnie irracjonalne rzeczy śnią się od zawsze :-D

Ech, ale jestem słabutka. Przespałam 2 godziny, a nadal mam ochotę skleić oko z poduchą :sorry:

Dlaczego spalaś tylko 2h? :szok:
Ja bym teraz mogła po 20 spać...

Biedroneczko a czym się zajmujesz? Ja z pracą mam bardzo podobnie :tak:

Zapominajka, bo jeszcze przed pracą muszę wyjść z psem i zjeść coś. Idę na łatwiznę, robię na obiad sałatkę z tortellini serowymi z Biedrony - niestety gotowymi, suchymi. Pierwszy raz je kupiłam i nie wiem nawet, czy są smaczne. Gdybym miała stać teraz nad kuchenką, to bym chyba padła, więc zaryzykuję trochę "niezdrowotności" :-p Dobrze, że jutro piątek, bo już padam na ryj :dry:

wikki sukienka sliczna taka skromna fajnei podkreslac moze brzuszek:)

Co do telemarketingu mnie ostatnio probowali internet wcisnac a ja mowie ze mam ale ona mi mowi ze taki przenosny a ja mowie nie dziekuje wtedy uaktywniam sobie na telefonie jak potrzebuje haha zgasilo ja..

marciosz sadze ze juz bedzie biło:)

Zapominajka jestem fotografem

Ale super, uwielbiam fotografię!!!!
Masz jakieś swoje fotki w sieci?

Cytrynko,moja kumpela zawsze te biedronkowe tortelinki do sałatki daje i są smaczne. Ja zawsze kupuję gotowe, ale dość rzadko więc nie mam porównania z domowymi.
Ale ponad wszystko myślę, że ten raz cię nie zabije :-D

Ja się zastanawiam, czy dziś pizzy na obiad nie zamówić :zawstydzona/y:
Jest mi tak niedobrze, że szok.

A jeszcze wczorajsze wiadomości od Lorelain strasznie mnie przybiły, poprzednia straciłyśmy dzieci jedna po drugiej właściwie :-( i teraz jestem przerażona...

reklama
hej dziewczyny

ale mnie dlugo nie bylo widze nowe nicki "twarze" u mnie tak slabo z czasem witam sie ponownie ze znajomymi i zapoznaje z nowo widzianymi
ja chyba musze zwolnic tempa bo w ciazgu dnai pracuje na etat a wieczorami grzebie w kompie bo sprzedajemy drobnostki przez internet i nadrabiam aktualizuje odpowiadam na zapytania itd wiec nawet nie zdaze na bb zajrzec bo juz padam jak sie ze wszystkim uwine ale mam nadzieje to kontynuowac jak wrocimy do PL wiec trzeba sobie przygotowac i zapracowac na to by pozniej bylo luzniej :)...no to sie wyzalilam :)

zazdroszcze wam dziewczyny takiej latwosci wziecia L4 tutaj w Anglii niestety baaaardzo ciezko wziasc L4 chyba ze swirusa poudaje ...
mam jednak nadzieje ze to straszne przemeczenie sennosc i mdlosci wkrotce minal bo juz mam ich dosyc a do konca trymestra dluga droga

Do góry