reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

mysiak - tragicznie się czuje, już dwa razy ściskałam się z toaletą a muszę jechać załatwiać sprawy, a że sprawy są nieprzyjemne to mam masakryczny dzień

reklama
bigos :szok: o matko dziewczyny ślinka mi cieknie już dajcie spokój proszę :-):-):-)

ja ogólnie mam chęć na ostre, na mięcho i na soczyste baaardzo nektarynki :-)

Wlasnie sie wkurzylam, moje dziecie drzemie, a listonosz zadzwonil domofonem jak jakis potluczony, trzymal guzik dobre kilka sekund wrrr, na szczescie mala sie nie obudzila, ale jakby obudzil mi dziecko to bym go chyba za fraki poprzestawiala

Nektarynkę też bym zjadła. I gruszkę.

Wlasnie sie wkurzylam, moje dziecie drzemie, a listonosz zadzwonil domofonem jak jakis potluczony, trzymal guzik dobre kilka sekund wrrr, na szczescie mala sie nie obudzila, ale jakby obudzil mi dziecko to bym go chyba za fraki poprzestawiala

Ja kiedyś zrobiłam aferę kominiarzowi. Głupek roznosił kalendarze, wyobraźcie sobie, że cały dom obudził o 6.30
Mysleliśmy, że się pali, sąsiedzi w piżamach, my też. A on te kalendarze.
Też mi wtedy młodego obudził. Ale był biedny. Suchej nitki na nim nie zostawiłam. Więcej do mnie nie przyszedł ;-)

Nektarynkę też bym zjadła. I gruszkę.

Ja kiedyś zrobiłam aferę kominiarzowi. Głupek roznosił kalendarze, wyobraźcie sobie, że cały dom obudził o 6.30
Mysleliśmy, że się pali, sąsiedzi w piżamach, my też. A on te kalendarze.
Też mi wtedy młodego obudził. Ale był biedny. Suchej nitki na nim nie zostawiłam. Więcej do mnie nie przyszedł ;-)

No to odpowiednie potraktowanie dostal, bo o takiej godzinie:confused:

Tez za mna chodza nektarynki, caly weekend jadlam, bo maz kupil koszyk, ale nadal mi malo, jablkami sie przejadlam a mam ich mase w domu, bo dzialkowe, gruszki juz sie u mnie skonczyly buuuu:sad:

reklama
Mnie wkurza zawsze biuro obslugi klienta telefoni komorkowej ktore co jakis czas dzwoni by wcisnac ci oferte dodatkowych minut, dodatkowego telefonu itp, o kurcze mam na to normalnie alergii. Wspolczuje tym co tam pracuja taka praca ze czesto nie sa "mile slyszani"

Do góry