reklama
dzewelajna
Fanka BB :)
bigos o matko dziewczyny ślinka mi cieknie już dajcie spokój proszę :-):-):-)
ja ogólnie mam chęć na ostre, na mięcho i na soczyste baaardzo nektarynki :-)
Tu mnie tez zarazily wiec moj m ma dosc je co 2 godziny i cos nowego wymyslam ,A nektarynki sama bym zjadla :-)bigos o matko dziewczyny ślinka mi cieknie już dajcie spokój proszę :-):-):-)
biedroneczka1980
Wlasnie sie wkurzylam, moje dziecie drzemie, a listonosz zadzwonil domofonem jak jakis potluczony, trzymal guzik dobre kilka sekund wrrr, na szczescie mala sie nie obudzila, ale jakby obudzil mi dziecko to bym go chyba za fraki poprzestawiala
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nektarynkę też bym zjadła. I gruszkę.
Ja kiedyś zrobiłam aferę kominiarzowi. Głupek roznosił kalendarze, wyobraźcie sobie, że cały dom obudził o 6.30
Mysleliśmy, że się pali, sąsiedzi w piżamach, my też. A on te kalendarze.
Też mi wtedy młodego obudził. Ale był biedny. Suchej nitki na nim nie zostawiłam. Więcej do mnie nie przyszedł ;-)
Wlasnie sie wkurzylam, moje dziecie drzemie, a listonosz zadzwonil domofonem jak jakis potluczony, trzymal guzik dobre kilka sekund wrrr, na szczescie mala sie nie obudzila, ale jakby obudzil mi dziecko to bym go chyba za fraki poprzestawiala
Ja kiedyś zrobiłam aferę kominiarzowi. Głupek roznosił kalendarze, wyobraźcie sobie, że cały dom obudził o 6.30
Też mi wtedy młodego obudził. Ale był biedny. Suchej nitki na nim nie zostawiłam. Więcej do mnie nie przyszedł ;-)
biedroneczka1980
Nektarynkę też bym zjadła. I gruszkę.
No to odpowiednie potraktowanie dostal, bo o takiej godzinie
Tez za mna chodza nektarynki, caly weekend jadlam, bo maz kupil koszyk, ale nadal mi malo, jablkami sie przejadlam a mam ich mase w domu, bo dzialkowe, gruszki juz sie u mnie skonczyly buuuu
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja natomiast uwielbiam, jak zwykle koło 15.00, kiedy Kuba śpi, dzwoni telefon z zaproszeniem na pokaz garnków/pościeli/książek itp
Swoją drogą tacy telemarketerzy mają przekichane. O której by nie zadzwonili - zawsze nie w porę.
reklama
biedroneczka1980
Mnie wkurza zawsze biuro obslugi klienta telefoni komorkowej ktore co jakis czas dzwoni by wcisnac ci oferte dodatkowych minut, dodatkowego telefonu itp, o kurcze mam na to normalnie alergii. Wspolczuje tym co tam pracuja taka praca ze czesto nie sa "mile slyszani"
Podziel się: