reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja się czasem zastanawiam, czy telemarketing faktycznie jest taką dobrą formą sprzedaży produktów. Ja reaguję na to jak na komary. Odstrasza mnie. A że jestem pamiętliwa to nigdy nie korzystam z tych"okazji".
Pamiętam, że kiedyś jakaś babeczka próbowała mi sprzedać przez telefon majtki
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiki bardzo fajna sukieneczka. Mam nadzieję, że nie zmarzniesz
No i potem też nam fotki wrzuć, jak się prezentowałaś
Na to nie wpadłam, a może być skuteczne
No i potem też nam fotki wrzuć, jak się prezentowałaś
Ja mam alergię na telemarketing. Jak słyszę "Dzień dobry, nazywam się XYZ, dzwonię z ABC", to mówię "Dziękuję, nie jestem zainteresowana". Ale zacznę chyba po prostu po chamsku odkładać słuchawkę bez słowa.
Na to nie wpadłam, a może być skuteczne
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :-)
Widzę, że większość z Was siedzi w domku... a ja nadal chodzę na pracę... Ale pocieszam się, że może jeszcze miesiąc i pójdę na L4 :-)
Sun ja pracuje w wiekszosci w domu no i w plenerze, takie uroki wlasnej dzialalnosci. Tak wiec prawie stale jakbym w pracy byla hehehee
hej dziewczyny, wysyłam obiecane zdjęcia sukienki, na wieszaku nie wygląda tak ładnie jak się ją ubierze, dodatkowo jest szarfa w talii i kominek, zamiast bolerka cobym nie zmarzła
Myślicie, że może być?
Wyglada fajnie, ale pewnie na tobie jeszce lepiej )
ja się czasem zastanawiam, czy telemarketing faktycznie jest taką dobrą formą sprzedaży produktów. Ja reaguję na to jak na komary. Odstrasza mnie. A że jestem pamiętliwa to nigdy nie korzystam z tych"okazji".
No niezle majtki przez telefon ), mnie tam wlasnie zawsze kurza takie wciskanie czegos na sile, teraz juz odrazu odmawiam, za duzo tege i sie odechciewa nawet sluchac.
Cześć dziewczynki :-)
Widzę, że większość z Was siedzi w domku... a ja nadal chodzę na pracę... Ale pocieszam się, że może jeszcze miesiąc i pójdę na L4 :-)
Ja chodzę na pracę :-)
Wikki - przepiękna sukieneczka. Myślę, że może być;-)
Biedroneczka no to zazdroszczę Ci Twojej własnej działalności gospodarczej... kurczę to jest inne życie... fakt może musisz więcej pracy włożyć i bardziej się angażować... ale jak coś konkretnego musisz załatwić to nie ogranicza Cię czas w pracy...
reklama
marciosz
Fanka BB :)
Sukienka UROCZA ))
Dziewczyny mam pytanie, w poniedziałek idę do gin., zapewne zrobi mi USG, bo będzie to mój nowy lekarz. Ma podobno najnowocześniejszy sprzęt w mieście, w którym mieszkam, pozatym jest położnikiem w szpitalu w którym zapewne będe rodzić Ale do rzeczy... czy myślicie, że będzie już słychać bicie serca? Czy jest za wcześnie?
Dziewczyny mam pytanie, w poniedziałek idę do gin., zapewne zrobi mi USG, bo będzie to mój nowy lekarz. Ma podobno najnowocześniejszy sprzęt w mieście, w którym mieszkam, pozatym jest położnikiem w szpitalu w którym zapewne będe rodzić Ale do rzeczy... czy myślicie, że będzie już słychać bicie serca? Czy jest za wcześnie?
Podziel się: