reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczynki!
przywitałam się i uciekłam na 2 dni - mało kulturalne zachowanie. :sorry2: Jeszcze raz więc witam i postaram się być bardziej komunikatywna. :-) dziś się czuję świetnie - w końcu mogę otworzyć lodówkę i nie kończy się "sprzężeniem zwrotnym" :)))
Właśnie wróciłam z dłuuugiego spaceru i zabieram się do pracy :)

http://www.suwaczek.pl/][/url]

reklama
witajcie nowe fasolkowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące.

mnie bez zmian muli i z dnia na dzień co raz gorzej jest rano do śniadania - dzisiaj nawet biegiem leciałam do łazienki bo myślałam że to już już ale jakos przeszło jak tak dalej pójdzie postępująco to weekend chyba spędze w objęciach z kibelkiem.

dziewczyny mam pytanie apropos femibion - dostałam jakiś czas temu od niedawnych mamuś z pracy zapasy tych właśnie witamin tylko bez opakowań i widziałam że na nich są różne nazwy - czytałam że niektóre są na pierwszy trymestr inne na kolejny - które teraz mogę łykać ??????

Iwonka, Powiedziałam córeczce, że ja też muszę mieć dwójkę dzieci i ona zawsze będzie największa i najmądrzejsza - grunt to pochlebstwo :-D

Ooooo losie. Gdzie jest Lorelain? Wczoraj cały dzień jej chyba nie było, a jest na L4. Mam nadzieję, że wszystko okej.

Biedroneczko

No jakbym czytała o sobie!!!! Kazały dokarmiać, a jak nie mogłam nakarmić to ściskały mi cycka mocno i wpychały go małemu do buzi drażniąc podniebienie... A dziecko się darło, ssać nie chciało... te dni były dla mnie bardzo stresujące, że aż płakałam...Ale reszta w szpitalu bez zarzutu.

Marja
Gratuluję II kreseczek i ślicznego Karolka:-)

Nulka
Tobie też gratuluję, to już trzecia dzidzia?:-) życzę dziewczynki :tak:

Citrus

Przejrzyj wątek Wizyty. Niestety straciła serduszko.

Dzień dobry;
wczoraj padłam po dobranocce, ale udało mi się was nadrobić.

kurcze nie moge się jakos wbić w watek... nie mam czasu na pisanie :-( w pracy odpada, a wieczorami mi się nie chce....
ale myślę o Was :-D

Spokojnie, nikt tu nikogo nie goni za to.
Za jakiś czas może troszkę luzu będziesz miała.

jutro o 12.30 mam pierwsze USG, ... ja Wy szłyście na badania to łatwo było pisać ,,nie deneruj się" a teraz to juz nie ma opcji zebym o tym nie myślała. :-D Jeszcze jutro nie będzie ze mną męża i trochę się boję, jakbym miała usłyszeć jakieś złe wieści....
no zwariuję....:eek:

Będzie dobrze!!! Trzymam kciuki!

Witajcie!!!

Jestem tu nowa - mam nadzieje,ze moge sie zatrzymac u Was :-) . Bylam do tej pory na wrzesniowkach 2010 - a od dzis na majowkach 2013 :). Mam za soba pierwsza wizyte - jeszcze bardzo wczesna ciaza - za 2 tygodnie mysle , bedzie juz widac serduszko .

Pozdrawiam Was serdecznie i chetnie bede do Was zagladac:-)

Witaj na majówkach! Gratuluję ciąży i oczywiście zapraszam do nas!

Witajcie
Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Wg OM jestem w 6t2d ciązy i jutro o godz. 14:15 mam pierwszą wizyte u gina z USG. Mam nadzieję że przyniosę dobre wieści i będę mogła z Wami zostać na dłużej. Boję się tej wizyty gdyż w grudniu 2011 poroniłam . Teraz mam lepsze przeczucia, wierzę że będzie dobrze i jutro będę mogła wkleić piękny suwaczek :-)
Gratuluję i oczywiście trzymam kciuki za pozytywne wieści.

Lekarz zalecił mi, żebym nie zażywała innych witamin ciążowych niż Prenatal Classic. Ja teraz sobie zażywałam Femibion i sama już nie wiem, czy wszystkie inne witaminy są gorsze??
Penatal już do Ciebie idzie, powinien być lada dzień :tak:
A dlaczego lekarz zalecił ci tylko ten środek?

Ja próbowałam go łykać, ale wzmagał moje nudności i śmierdział mi rybą. No autentycznie nie byłam w stanie go jeść.
Teraz jem Vitamin mama ( w aptece mi polecili) i nic mi nie śmierdzi.

A ten gin u którego byłam we wtorek też mi tym Fembion mówił, że mają najwięcej wszelkich minerałów.

witajcie nowe fasolkowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące.

mnie bez zmian muli i z dnia na dzień co raz gorzej jest rano do śniadania - dzisiaj nawet biegiem leciałam do łazienki bo myślałam że to już już ale jakos przeszło jak tak dalej pójdzie postępująco to weekend chyba spędze w objęciach z kibelkiem.

dziewczyny mam pytanie apropos femibion - dostałam jakiś czas temu od niedawnych mamuś z pracy zapasy tych właśnie witamin tylko bez opakowań i widziałam że na nich są różne nazwy - czytałam że niektóre są na pierwszy trymestr inne na kolejny - które teraz mogę łykać ??????

Współczuję mdłości. Mam nadzieję że szybko ci minie ten czas. Mnie coraz rzadziej wymioty gnają, ale nadal się to zdarza.
A co to witamin to poszukaj w necie po nazwach. Powinny ci szczegółowe informacje wyskoczyć.

Mnie się dzisiaj takie pierdoły śniły, że już chyba głupszych snów nie miałam nigdy.
Np: mieszkałam w wieżowcu na jakimś wysokim piętrze. Osiedle jakich tysiące w Polsce. Dookoła bloku był trawnik. No i mój kot zwiał i na tym trawniku urzędował z różnymi zwierzętami i udawał, że mnie nie zna. A potem uciekał do sąsiadów z parteru a byli nimi Ola Kwaśniewska z tatą i mamą. No i mi kota oddać nie chcieli. Musiałam się do nich włamać.

A potem uciekałam maluchem i wjechałam w taki jakby lej z wodą.
Maluch nie zatoną tylko jak łódź podwodna pływał no i mogłam obserwować sobie dinozaury pływające.

reklama
Do góry