reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczynki!
przywitałam się i uciekłam na 2 dni - mało kulturalne zachowanie. :sorry2: Jeszcze raz więc witam i postaram się być bardziej komunikatywna. :-) dziś się czuję świetnie - w końcu mogę otworzyć lodówkę i nie kończy się "sprzężeniem zwrotnym" :)))
Właśnie wróciłam z dłuuugiego spaceru i zabieram się do pracy :)

http://www.suwaczek.pl/][/url]

reklama
witajcie nowe fasolkowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące.

mnie bez zmian muli i z dnia na dzień co raz gorzej jest rano do śniadania - dzisiaj nawet biegiem leciałam do łazienki bo myślałam że to już już ale jakos przeszło jak tak dalej pójdzie postępująco to weekend chyba spędze w objęciach z kibelkiem.

dziewczyny mam pytanie apropos femibion - dostałam jakiś czas temu od niedawnych mamuś z pracy zapasy tych właśnie witamin tylko bez opakowań i widziałam że na nich są różne nazwy - czytałam że niektóre są na pierwszy trymestr inne na kolejny - które teraz mogę łykać ??????

Iwonka, Powiedziałam córeczce, że ja też muszę mieć dwójkę dzieci i ona zawsze będzie największa i najmądrzejsza - grunt to pochlebstwo :-D

Ooooo losie. Gdzie jest Lorelain? Wczoraj cały dzień jej chyba nie było, a jest na L4. Mam nadzieję, że wszystko okej.

Biedroneczko

No jakbym czytała o sobie!!!! Kazały dokarmiać, a jak nie mogłam nakarmić to ściskały mi cycka mocno i wpychały go małemu do buzi drażniąc podniebienie... A dziecko się darło, ssać nie chciało... te dni były dla mnie bardzo stresujące, że aż płakałam...Ale reszta w szpitalu bez zarzutu.

Marja
Gratuluję II kreseczek i ślicznego Karolka:-)

Nulka
Tobie też gratuluję, to już trzecia dzidzia?:-) życzę dziewczynki :tak:

Citrus

Przejrzyj wątek Wizyty. Niestety straciła serduszko.

Dzień dobry;
wczoraj padłam po dobranocce, ale udało mi się was nadrobić.

kurcze nie moge się jakos wbić w watek... nie mam czasu na pisanie :-( w pracy odpada, a wieczorami mi się nie chce....
ale myślę o Was :-D

Spokojnie, nikt tu nikogo nie goni za to.
Za jakiś czas może troszkę luzu będziesz miała.

jutro o 12.30 mam pierwsze USG, ... ja Wy szłyście na badania to łatwo było pisać ,,nie deneruj się" a teraz to juz nie ma opcji zebym o tym nie myślała. :-D Jeszcze jutro nie będzie ze mną męża i trochę się boję, jakbym miała usłyszeć jakieś złe wieści....
no zwariuję....:eek:

Będzie dobrze!!! Trzymam kciuki!

Witajcie!!!

Jestem tu nowa - mam nadzieje,ze moge sie zatrzymac u Was :-) . Bylam do tej pory na wrzesniowkach 2010 - a od dzis na majowkach 2013 :). Mam za soba pierwsza wizyte - jeszcze bardzo wczesna ciaza - za 2 tygodnie mysle , bedzie juz widac serduszko .

Pozdrawiam Was serdecznie i chetnie bede do Was zagladac:-)

Witaj na majówkach! Gratuluję ciąży i oczywiście zapraszam do nas!

Witajcie
Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Wg OM jestem w 6t2d ciązy i jutro o godz. 14:15 mam pierwszą wizyte u gina z USG. Mam nadzieję że przyniosę dobre wieści i będę mogła z Wami zostać na dłużej. Boję się tej wizyty gdyż w grudniu 2011 poroniłam . Teraz mam lepsze przeczucia, wierzę że będzie dobrze i jutro będę mogła wkleić piękny suwaczek :-)
Gratuluję i oczywiście trzymam kciuki za pozytywne wieści.

Lekarz zalecił mi, żebym nie zażywała innych witamin ciążowych niż Prenatal Classic. Ja teraz sobie zażywałam Femibion i sama już nie wiem, czy wszystkie inne witaminy są gorsze??
Penatal już do Ciebie idzie, powinien być lada dzień :tak:
A dlaczego lekarz zalecił ci tylko ten środek?

Ja próbowałam go łykać, ale wzmagał moje nudności i śmierdział mi rybą. No autentycznie nie byłam w stanie go jeść.
Teraz jem Vitamin mama ( w aptece mi polecili) i nic mi nie śmierdzi.

A ten gin u którego byłam we wtorek też mi tym Fembion mówił, że mają najwięcej wszelkich minerałów.

witajcie nowe fasolkowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące.

mnie bez zmian muli i z dnia na dzień co raz gorzej jest rano do śniadania - dzisiaj nawet biegiem leciałam do łazienki bo myślałam że to już już ale jakos przeszło jak tak dalej pójdzie postępująco to weekend chyba spędze w objęciach z kibelkiem.

dziewczyny mam pytanie apropos femibion - dostałam jakiś czas temu od niedawnych mamuś z pracy zapasy tych właśnie witamin tylko bez opakowań i widziałam że na nich są różne nazwy - czytałam że niektóre są na pierwszy trymestr inne na kolejny - które teraz mogę łykać ??????

Współczuję mdłości. Mam nadzieję że szybko ci minie ten czas. Mnie coraz rzadziej wymioty gnają, ale nadal się to zdarza.
A co to witamin to poszukaj w necie po nazwach. Powinny ci szczegółowe informacje wyskoczyć.

Mnie się dzisiaj takie pierdoły śniły, że już chyba głupszych snów nie miałam nigdy.
Np: mieszkałam w wieżowcu na jakimś wysokim piętrze. Osiedle jakich tysiące w Polsce. Dookoła bloku był trawnik. No i mój kot zwiał i na tym trawniku urzędował z różnymi zwierzętami i udawał, że mnie nie zna. A potem uciekał do sąsiadów z parteru a byli nimi Ola Kwaśniewska z tatą i mamą. No i mi kota oddać nie chcieli. Musiałam się do nich włamać.

A potem uciekałam maluchem i wjechałam w taki jakby lej z wodą.
Maluch nie zatoną tylko jak łódź podwodna pływał no i mogłam obserwować sobie dinozaury pływające.

reklama
Do góry