reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Filip też buczy, bo on chce stać i już. Sam nie dotoczy się do czegoś gdzie mógłby się podciągnąć, sam też nie stanie i nie ustoi, ale chce i już. Wtarmosiłam mu w łapę ciastko i jest 2 minuty oddechu.

reklama
Hej kobitki.
Byłam na zakupach zwrotnych. Mlody przez to spal z 10 min wiec feraz mam focha na jedzenie i ryczando. Zapycham wlasnie cycem.

Wiolonczela - my się nie spotykamy. My się widzimy ;) ale wszystko przed nami. Zaczynamy nowy sezon basenowy to okazje wciąż będą.

Camel - zapraszamy. Jesli jeszcze w Lublinie będę. A Ty stad pochodzisz czy masz rodzinę czy studia tylko? Kurcze w lecie to juz z naszymi dziecmi posiadowy na placach zabaw będą :)

Filipia u Ciebie problem ze staniem u mnie z froterowaniem. Wyrosl juz z bodow ale normalnie szkoda mi zakładać mu te nowe bo cisnie brzuchem po calej podlodze. Nie dość ze brudzi to i mechaci. Ja w pokoju i kuchni i przedpokoju mam jedna podłogę- plytki. Po pierwsze piach sie niesie po drugie zimne miejscami. Ale nie narzekam bo wozkiem wjezdzam na lajcie, bez obaw ze perskie dywany pobrudze.
Camel ja mam w zwiazku z powyższym mate, fajna piankowa, nie jest gruba ale izoluje od zimna. Duza, wiec dobra na poruszajacego sie gada...chociaż i tak non stop spod stolu muszę go wyjmowac. Jak siade do kompa to podesle link.

No...mata piankowa...ja też ją posiadam..duża...ale zapomniałam o niej...do przedpokoju w sam raz...

JA w lublinie studiowałam potem pracowałam...wyniosłam się jakieś 2-3 lata temu...rodzinę też tam mam...a rodzice pochodzą z miejscowości ok 45km koło lublina w stronę Bełżyc...więc miasto jest mi poniekąd bliskie..

Ewcia w lecie to będziemy nad zalewem przesiadywać albo nad jakieś jeziora jeździć;) Teraz to każdy byle szybciej ubrać dziecia po basenie i do samochodu;)

Tak jak się temu Filipu przyglądam, to do nowego roku on chyba będzie chodził;)

Powiem Ci że ten plac na zalewem wygląda całkiem fajnie. Jak jeźdiłam z Młodym na spacery w ostatnie dni jesieni to w ciągu dnia, taki opustoszały stanowił naprawdę fajne miejsce do wyrzycia się przez bejbusy.
Kurka, nie czaję tej rozmiarówki ze smyka. Oddałam dwa body, no ale przecież nie wyjdę z pustymi rękami ;) wzięłam mu dres na 86 - spoko na taki wyglada i porównując do innych ciuchów rozmiar wydaje się być realny. Oprócz tego kombinezon na 80 - przynajmniej tak pisze na metce. Jak w domu przyłożyłam do tego dresu 86 to jest jeszcze większy. Kurcze,a że ciepły to chyba na nastepną zimę dopiero się nada. A mnie się już nie chce jechać z kolejnym zwrotem. Chyba nie będę przepadała za tym sklepem. Albo oko wyrobi mi się tak że rozmiary będę oceniac jednym spojrzeniem, bo na metki nie ma co liczyc.

Ech w pisaniu tego posta towarzyszy mi akompaniament stękań mojego syna, który aby zrobić miejsce na obiad ewakuuje wczorajsze posiłki. ;-)

Cześć dziewuszki...
dopiero teraz mam czas coś napisać. Wojtek nadal ma katar, nadal marudzi, nadal nie chce spać w łóżeczku czyli wszystko po staremu...
Te nasze dzieciaki to uparte są mój np. czołgać się uwielbia a siedzeniem gardzi też jeśli już to woli stać. Chociaż dzisiaj na zakupach podciągnął się w wózku i sobie siedział obserwując. Prawdopodobnie trzeba będzie wyciągnąć spacerówkę... a nie mamy kombinezonu i też wszędzie mówią że sezon juz dawno za nami. Skąd ja miałam widzieć jaki ten mój dzieć bedzie. Bratowa kupiła i jest za mały i na jej i mojego synusia... Może jak będą wyprzedaże to jeszcze coś rzucą żeby wyczyścić magazyny...

Nie wiem czemu męźczyźni są tacy nieodpowiedzialni, albo może ja trafiłam na taki wybrakowany model... mam wrażenie że od kiedy jest Wojtek to on się gorzej zachowuje niż za czasów studenckich. M. poszedł na imprezę firmową w sobotę i tak poszalał, że go odbierałam z... wstyd sie przyznać...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Izby Wytrzeźwień...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za wstyd... Teraz się na niego gniewam, choć już mi trochę przeszło, ale jest taki potulny,że go jeszcze trochę powykorzystuje. ;-)

Miłego dzionka życzę

ormianka....uśmiałam się jak bąk z tej izby wytrzeźwień...a to miał impreze....nieźle poszalał.... ale czasem i tak trzeba...póki Wojtus mały bo potem to niezbyt dobry przykład dla syna...

A tak poza tematem.... ma któraś facebooka...to byśmy się ewentualnie do znajomych dodali :-)

Ostatnia edycja:
Haha Ormianka, mąż się popisał :) a kto placi za pobyt? Firma czy on? ;) Ja bym pojechała z synem i jeszcze wstydu tatusiowi narobila :D ech te chłopy...nasze dzieci. I to nastolatki w fazie buntu :)

reklama
He he... niezly agent co;) a musi iść do spowiedzi przed chcinami... to sobie jeszcze księdzem podyskutuje o wychowaniu w trzeźwości... ech za dobra dla niego jestem. ..
Co do kasy to swoją drogą niezle sobie licza w tym SPA;)... z ta firma to dobry pomysl... mozna by to wrzucic w jakieś koszty reprezentacyjne czy coś; )
Ja mam FB tez mało ogarniam ale przez tele zawsze zajrze

Do góry