reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Feliss tata pewnie podobnie jak tatuś od Leskowej zachwycony :))) brawo dziewczyny
Camel co Ci radzić , mój sąsiad pisałam jaki tekst nam zaserwował: jak sie nam nie podoba to mamy się wyprowadzić.
Sąsiedzi temat rzeka

reklama
dziewczyny wspolczuje sasiadow. u mnie w bloku to chyba mnie maja dosc i placzu Olivki. od wczoraj znowu ucze ja zasypiania w swoim lozeczku, bez cycka i bez jedzenia co godzine. placzu bylo wczoraj, ze hej... i pobudek tez :/ dzisiaj kapanie, troche zabawy jeszcze, bo nie byla spiaca, karmienie i do lozeczka. jeknela sobie i zasnela. niestety obudzila sie po 2h i placze :/ szkoda mi jej jak cholera...
zdrowka dziewczyny, powodzenia w przygotowaniach swiatecznych i milego weekendu.

No to mamy znowu spanie z nami. Więcej tego. Nawet zanim my pójdziemy do łóżka Filip ma spać w naszym łóżku, w swoim jest dziki ryk. Uspokaja się tylko u nas i jak ja leżę obok. Czy tak wygląda lęk separacyjny? W dzień jeszcze czasem M. jest w stanie się nim chwilę zająć, ale w nocy mam być ja i już.

Ormianka, ja też mam wrażenie, że się cofamy. Chwaliłam się, że zasypia sam, śpi w łóżeczku, a teraz beze mnie nie da rady, a łóżeczko jakby parzyło.Regres jakiś. U nas się zbliża skok rozwojowy, ale aż tak to jeszcze nie było.

Witam się sobotnio. U nas noce we własnym łóżeczku, ale z kilkoma pobudkami na cyca.

Jadę zaraz z córką na usg brzucha. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok.

Trzymamy trzymamy..daj znac po badaniach....

U nas noc z czestymi pobudkami...tak obstawialam..bo samq bylam wkurzona a dzieci wyczuwaja nasze nastroje...

Ja po kawce..mężowy spi po nocce..ide polizyc malego na dzemke... Milego weekendu...

leskowa powodzenia.
moja wlasnie lezy w lozeczku na drzemke, ale drze sie. nie wiem... moze nie jest spiaca za bardzo, no ale marudzila strasznie i tulila sie tak jak zazwyczaj robi jak jest spiaca. ja to naprawde nie wiem czmu to musi byc takie trudne - i dla rodzica i dla dziecka - to cale usypianie i spanie.

My na spacerze...troche Jasko przysnal bo w domu niet a zmeczony byl...chyba dzis taki dzien...

Załączniki

• 1387023290130.jpg
    1387023290130.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Hej kobietki.

Wiolonczela- oetatnio jakos mnie bezsenność zlapala. Jednego dnia sprzatalam do 1, nastepnego gotowalam do 2. Wczoraj za to poszlam o 3, to wlasciwie dzisiaj, a o 7 trzeba bylo wstac na basen. Ale nie popuscilam. Mnie bylo latwiej bo nie pilam za to mezowy..łojoj...kazalam mu nie rozmawiać z ludźmi i trzymac sie na uboczu bo pachnial tak jak wyglądał ;)
Dobrze ze mialam wymowke bo jak sobie przypomnę minione imprezy, a raczej ich konce, z tymi ludźmi to przechodzą mnie dreszcze :)
No ale impreza sie udała. Mlody tylko trochę nie chcial współpracować ale dlatego ze dalam mu przysnac o 18 i pozniej do 22 był tak pobudzony ze nie szlo go uspic az w koncu z tego zmeczenia zaczął wyć i wtedy to juz nic nie pomagalo. No ale koniec końców padł. Rano jak tatuś, niechetny do wstawania.
Teraz musze i do h&m iść ze zwrotami bo dostał kilka tych samych rzeczy co ja mu kupilam kilka dni wcześniej.

Leskowa jak usg?

Camel- slodki spioch. Wczoraj list wysłałam. W pon lub wt bedzie.

Filipiamamo- co uszylas?? :)

Do góry