reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Feliss tata pewnie podobnie jak tatuś od Leskowej zachwycony :))) brawo dziewczyny
Camel co Ci radzić , mój sąsiad pisałam jaki tekst nam zaserwował: jak sie nam nie podoba to mamy się wyprowadzić.
Sąsiedzi temat rzeka

reklama
dziewczyny wspolczuje sasiadow. u mnie w bloku to chyba mnie maja dosc i placzu Olivki. od wczoraj znowu ucze ja zasypiania w swoim lozeczku, bez cycka i bez jedzenia co godzine. placzu bylo wczoraj, ze hej... i pobudek tez :/ dzisiaj kapanie, troche zabawy jeszcze, bo nie byla spiaca, karmienie i do lozeczka. jeknela sobie i zasnela. niestety obudzila sie po 2h i placze :/ szkoda mi jej jak cholera...
zdrowka dziewczyny, powodzenia w przygotowaniach swiatecznych i milego weekendu.

No to mamy znowu spanie z nami. Więcej tego. Nawet zanim my pójdziemy do łóżka Filip ma spać w naszym łóżku, w swoim jest dziki ryk. Uspokaja się tylko u nas i jak ja leżę obok. Czy tak wygląda lęk separacyjny? W dzień jeszcze czasem M. jest w stanie się nim chwilę zająć, ale w nocy mam być ja i już.

Ormianka, ja też mam wrażenie, że się cofamy. Chwaliłam się, że zasypia sam, śpi w łóżeczku, a teraz beze mnie nie da rady, a łóżeczko jakby parzyło.Regres jakiś. U nas się zbliża skok rozwojowy, ale aż tak to jeszcze nie było.

Witam się sobotnio. U nas noce we własnym łóżeczku, ale z kilkoma pobudkami na cyca.

Jadę zaraz z córką na usg brzucha. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok.

Trzymamy trzymamy..daj znac po badaniach....

U nas noc z czestymi pobudkami...tak obstawialam..bo samq bylam wkurzona a dzieci wyczuwaja nasze nastroje...

Ja po kawce..mężowy spi po nocce..ide polizyc malego na dzemke... Milego weekendu...

leskowa powodzenia.
moja wlasnie lezy w lozeczku na drzemke, ale drze sie. nie wiem... moze nie jest spiaca za bardzo, no ale marudzila strasznie i tulila sie tak jak zazwyczaj robi jak jest spiaca. ja to naprawde nie wiem czmu to musi byc takie trudne - i dla rodzica i dla dziecka - to cale usypianie i spanie.

My na spacerze...troche Jasko przysnal bo w domu niet a zmeczony byl...chyba dzis taki dzien...

Załączniki

• 1387023290130.jpg
    1387023290130.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Hej kobietki.

Wiolonczela- oetatnio jakos mnie bezsenność zlapala. Jednego dnia sprzatalam do 1, nastepnego gotowalam do 2. Wczoraj za to poszlam o 3, to wlasciwie dzisiaj, a o 7 trzeba bylo wstac na basen. Ale nie popuscilam. Mnie bylo latwiej bo nie pilam za to mezowy..łojoj...kazalam mu nie rozmawiać z ludźmi i trzymac sie na uboczu bo pachnial tak jak wyglądał ;)
Dobrze ze mialam wymowke bo jak sobie przypomnę minione imprezy, a raczej ich konce, z tymi ludźmi to przechodzą mnie dreszcze :)
No ale impreza sie udała. Mlody tylko trochę nie chcial współpracować ale dlatego ze dalam mu przysnac o 18 i pozniej do 22 był tak pobudzony ze nie szlo go uspic az w koncu z tego zmeczenia zaczął wyć i wtedy to juz nic nie pomagalo. No ale koniec końców padł. Rano jak tatuś, niechetny do wstawania.
Teraz musze i do h&m iść ze zwrotami bo dostał kilka tych samych rzeczy co ja mu kupilam kilka dni wcześniej.

Leskowa jak usg?

Camel- slodki spioch. Wczoraj list wysłałam. W pon lub wt bedzie.

Filipiamamo- co uszylas?? :)

Do góry