reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No dotarłaś i tu widzę :-)
Mój się tak budzi oczywiście... :-) i chyba nie tylko mój..ciesz się że nie co godzinę lub dwie bo i takie przypadki tu mamy :-)

reklama
A dlaczego ja nie wiem, że Ty to Ty? :D Co za chamstwo w ogóle! Dobrze, że zajrzałam i już wiem. Ale coś zrobili z BB, bo mi się w oczach pierniczy, wygląd zmienili, dziady jedne :o :D

kurcze jakoś tak wyszło że ja to ja... a my piszczka mamy standardowo małpę :-) DSC_0699.jpg

Załączniki

• DSC_0699.jpg
    DSC_0699.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 53
Witam.
Nagadałyście się, że hej a ja żyłam w nieświadomości, bo mi się forum nie odświeżało;)
No u nas Filip się wybudza przy dobrych wiatrach co 2 godziny, ale to muszę mieć mega szczęście.
A ostatnio odkrył, że fajnie się stoi. Nic to, że nie umie, ale chce stać, a ty babo go trzymaj. To samo było z siedzeniem. Sam nie umiał a jojczył, żeby trzymać. Do tej pory mu zostało, bo jak się przewróci, to siąść nie potrafi i matulę woła.

Do h&m bym się wybrała, ale jakoś czasu brak. W sumie mam rzut beretem, ale jakoś mi się po mrozie nie chce łazić;) Wcześniej wybieraliśmy się do galerii co niedzielę rano o 9, zaraz jak otworzyli, a teraz Fifi drzemkę ma po 9 i budzi się koło 11, to już dzikie tłumy i nam się nie chce;)
A ja Fifulowi kupiłam na Mikołajki bodziaka z napisem Pomocnik Świętego Mikołaja;)
I przyszły mi ręczniki dla teściowej i laski mojego taty. Fajne, że żal mi im dawać. No, ale sobie też jeden komplet zamówiłam;)

Ja tez musze sobie sprawic fajne reczniki...lubie te z jyska...dobrze wchlaniaja wode... Daj linka do tych twoich...moze i mi podejda....

Jasko spi ale podejrzewam ze bez czopka bedzie pobudka co 2h i to z krzykiem...jak usypial to juz bil sie po uszach...wasze dziecizny tez maja taki objaw zabkowania?

Wiesz wyboru dla malenstw nie ma, ja mu w czasie duzego bolu podaje czopek przeciwbolowy,przeciwzapalny, przeciwgoraczkowy efferalgan 150mg

Nawet u mnie takowe leżą, ale nigdy nie stosowaliśmy. Dostaliśmy po szczepieniu, jakby mały miał gorączkę. W sumie to ja nie wiem czemu on mi się wybudza, czy go coś boli, czy swędzi, czy ma jakieś niepokoje i nie wiem czy przeciwbólowe by pomogły. Raz już byłam tak wykończona jego marudzeniem, że dałam Ibum w syropku i troszkę się uspokoił, ale to nie było na noc.

Camel podobno hmowe wyprze koło 12.12 zamierzam pojechać bo na pozostałe poswiateczne się niestety nie zalapie. Mowie bardzo serio o tych bodach chociaż z C&A tez kilka zamówiłam. Tylko z tym jego froterowaniem podłogi to wszystko bedzie mało. Jeśli chcesz serio to nie ma sprawy, się kupi, się wyśle.
Filipia my to w końcu razem powinnyśmy się wybrać...na przelamanie lodów ;P
Moj sie nawet za uszy nie ciaga....cholera czy on w ogóle bedzie mial zęby? ? :/
Mdla piekna świąteczna historia. ..z klimatem ;) karp cudny

Dziec był dziś u babci-tesciowej na imieninach. Z wrażeń zasnął mi dopiero przed chwilą i cały czas "dryga"...ech

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia pewnie, że powinnyśmy. Jakieś spotkanie towarzyskie sobie urządzić;)

U mnie chyba lęk separacyjny. Jak mnie nie ma, to jakoś funkcjonuje, tylko się na chwilę pokażę i wyjdę z pokoju, to płacz jakby mu się krzywda działa.
A teraz śpi, wierci się strasznie, ale śpi. Nawet nie idę go poprzykrywać i pootulać, bo się boję go obudzić;)

Do góry