reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Ewcia-strasznie lubie czytac Twoje posty :) zawsze jakis żart sypniesz :)

witam

u nas nadal beznadzieja, ale dalam sobie czas do Swiąt i jesli sytuacja sie nie zmieni, a raczej sie nie zmieni to babcie poprosimy zeby bywala na poczatek co 2 dzien, a potem sie zobaczy

u nas nadal po 2 zęby, noce zazwyczaj tez niezbyt kolorowe (zwlaszcza w wykonaniu Izy)...ale jak sie wydrze to i Tomka budzi.....wrrrrrrrrrrrr
ten objaw ząbkowania z uszami u nas tez jest (Iza)....babcia nawet twierdzila ze moze ją ucho boli, ale ja sie nie nabiore tak latwo....Iza jest okropnie marudna i juz mi cierpliwosci brakuje....caly dzien na rekach u babci

jutro maluchy koncza 8 miesiecy....kurcze kiedy to minelo???????????????
Tomek juz ladnie siedzi (wreszcie), Iza nie chce(za to nadal mowi bababababaaaaa (babcia przeszczesliwa)....tylko jak wyje to slysze mamamamaaaa!!!!!!!!!!!!!!

zazdroszcze tym, ktore maja czas na wypad na zakupy, na swiateczne wypieki....ja to tylko moge cos wiecej zrobic w weekend, gdy P. jest w domu, bo maluchami sie zajmuje

aha...dzieci przeniesione w dzien do lozeczek....tylko wieczorem zasypiaja w bujakach, a potem przekladamy do lozek

reklama
OMG alez produkcja :D
u nas bez zmian.
sniegu napadalo. Jesli do jutra sie utrzyma to porobie jakies fotki :)
ja ostatnio zajadam sie jakimis dziwnymi rzeczami - owsianka i kasza manna... Olivka nie chce, to ja jem :)
wiecie, ze tutaj ciuchy z h&m to jedne z tanszych produktow...

U mnie tez niedrogie.Takze od czasu do czasu mozna sie wybrac.Tylko mnie te tlumy u nich przerazaja :-)

Malizna sie budzi 3-4 razy na cyca.Ale reagowac zamierzam po nowym roku...Dla nas to i tak zmiana na lepsze ;-)

kawyyyyy....

Witam;)
U nas zdarzył się cud. Fifi obudził się dwa razy. Nakarmiłam o 23.30, pobudka o 1.15, to sobie pomyślałam, że będzie wesoło. Nakarmiłam i uśpiłam, poszłam spać. Obudził mnie płacz, wzięłam, nakarmiłam, ułożyłam, patrzę na zegarek 5.45. A to niespodzianka. Myślałam, że pośpi jeszcze chwilkę, ale po 10 minutach już było po spaniu.
Ale i tak ta noc była niespodzianką;) Tylko zębów dalej brak;)

My tez juz na nogach. Mam nowa teorie na temat Wojtkowego spania. Skoro spi zanim sie polozymy po 3 godz. lub wiecej i potem jak M. pojdzie do pracy tzn. że M.... CHRAPIE trzeba cos z tym zrobić;)
Ja tez słyszałam że h&m jest całkiem tani w Europie, ale u nad jest malo dzialow dzieciecych w sieciowkach i pewnie dlatego troche podnosza ceny... ja tam ostatnio i tak kupuje na promocjach i z kuponami.
U nas zębów nie ma, czy beda? nie wiem Ptyś nic nie mówił;) Ciekawe czy wtedy on w ogole bedzie spal...

Cześć Kobietki.
My też walczymy od wczesnej 6 rano, co zważywszy że poszedł spać po 21 nie napawa mnie optymizmem na dzisiejszy dzień. Nawet mu się jakoś na drzemkę nie spieszy bo juz trzy razy probowalam. A jak maruuudzi...ło matko. Uszy mi oklapły.
Kooska to może u Ciebie zamowimy "małe" zakupki ;)
Kurcze a takie mialam ambitne plany kulinarne na dzisiaj ale jak to tak będzie to chyba nie damy rady...
Do tego pogoda jakaś taka zimowa??!!

U nas nocka nawet fajna...pobudka ok 2 ale tak myslalam bo mlody zasnal szybko przy cycu i niewiele possal wieczorem...a pitm pobudka ok 5.45 i spanie do 8.30...chociaz sie troche wyspalam...

Ewcia..fajnie ze zaproponowalas...jak bedziesz miala ochote to bylo by super gdybys nam zakup zrobila :-)

A nie ma sprawy. Jak Młodemu dłonie i stopki nie odmarzna do 12go to się załatwi. O ile będą bo na początku sezonu je widzialam a ostatnio jak bylam jakoś nie rzucily mi się w oczy.
Kurcze cos mi dziecię wysypalo na polikach. Nie wiem czy to podrażnienie od sliny która sobie namiętnie rozsmarowywuje po twarzy czy moze tfu tfu jakie uczulenie....

Fajnie ewcia...oby byly...

Mojemu tezwysypalo juz dawno, i ciagle mial potem te krostki i nawet takie z ropka sie zdazaly po dwie na policzku i okazalo sie ze mlody ma przerost grzyba candida, ale do tego jeszcze charczal gdzies daleko w nosie... Teraz sie leczy i skora wyglada duzo lepiej bo wczesjiej mial taka kaszke na policzkach i brodzie..nawet czolo zaczal miec takie jakby w potowkach...

Ostatnia edycja:
reklama
Heh...ceny sa porownywalne ze zlotowkami.Tylko placa inna...to i szmatki wydaja sie tanie :-D
Ja mam pogotowane.Teraz w koncu ta obiecana kawa(najpierw sniadanie musialo byc,pozniej cycenie,prysznic,cycenie...) poranna.I zabieram sie za mikolajowanie.Trzeba popakowac prezenty dzieckom.Mam nadzieje,ze maz mi niczego nie kupil bo nie mialam glowy o nim pomyslec :confused: Ale w zeszlym roku on dostal a ja nie :-) To moze sie ewentualnie zrewanzowac.

Looo matuchno...Dziouszki a co wy swoim lubym kupujecie pod choinke?Moj to jest jakis specjalny przypadek.To co "standardowo" proponuja to moge sobie w buty wsadzic.Zadnych krawatow ani tym bardziej spinek do mankietow.Zegarek dostal rok temu.No iiii???? Moze jak napiszecie co Wasi dostana w udziele to mnie olsni jakos?:confused:

Mloda dzisiaj bedzie tanczyla w rynku na scenie.W ramach programu "kalendarza adwentowego".Stary ratusz ma 24okna i codziennie przez caly grudzien az do 24 jest odslaniane jedno :) Fajna sprawa :) Bosz...juz prawie ryyycze ze wzruszen :-D

Z

Do góry