Filipiamama
Fanka BB :)
Witam.
Co tu dziś taka cisza?
Co tu dziś taka cisza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
]No tylko sie cieszyc,ze u Waszych dzieci reakcje na nowosci bezproblemowe. Zobaczymy jak u nas bedzie przy kolejnej probie. Moze faktycznie poczekam dluzej
Evi zdradz prosze sekret na te 12 kilo mniej.
Ja za 1,5 miesoaca ide na wesele przydaloby sie zrzucic ale jakos sie boje,ze jak zaczne cwiczyc i bede na diecie to strace mleko...[/QUOTE
Racjonalna dieta +ćwiczenia 7 razy w tygodniu .
Dynia +ziemniaczek z hippa ,ale myslę robić sama ponieważ mam dynię i ziemniaczki od mamy z działki .z jakiej firmy kupujecie dynie+ziemniak? cos nie moge trafic. czy to wlasna robota?
Evi ale tak 2 razy dziennie dajesz? raz warzywko a raz owoc? U nas tez ok. Jeszcze nic mu nie zaszkodzilo. Moze tylko marchewka na kupy.
12 kilo???? Evi...klaniam sie w pas. Ja ciagle minus jeden, plus jeden...takie to odchudzanie. Mam wrazenie ze za duzo o tym gadam a za malo robie...czy to znaczy ze za malo też chcę? Len ze mnie.
Wiolonczela to sie zwie ksztalcenie ustawiczne. W cyklach 5cio letnich trzeba chodzic na szkolenia sympozja i inne pogadanki i zbierac za to punkty. Mam nadzieje ze zdarze.