reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

julka - u mnie to normalne, ja już czasem ledwo na oczy widzę po tylu pobudkach, a do tego między karmieniami postęka, powierci się, coś się przyśni

ewcia - Filip szczypie, drapie, gryzie, wali łapkami. Nadpobudliwość że hej

Ostatnia edycja:
reklama
hej, u nas to samo z tym szarpaniem...wszystkie bluzki mam już porozciągane pod szyją bo ciągnie mnie za dekolt...

Byliśmy u lekarza..oczywiście nie naszego bo do naszej pani dr nie dało się już dopchać..nie wiem jak ludzie to robią że ja dzwonie o 7:05 (rejestracja od 7) a już nie ma miejsc...
Młody ma rozpulchnioną śluzówkę, więc vit C, sól morska, tantum verde do gardła, i nasivin w razie gdyby nie mógł oddychac i powiększył się obrzęk... no i układać wyżej pod głowę...więc kładę go na poduszce klin....teraz bida zasnęła...pewnie pośpi z 15 min

Własnie Camel myślałam jak tam o wizycie. Dobrze że nic groźnego.
Na zdj.ęciach na chorego nie wygląda ;) Słodki.
I uświadomiłaś mi że moje dziecko nie ma butów :p

Ja kupiłam takie skarpetko butki jakieś dwa tygodnie temu i już jakby za małe. Może dziś się wybiorę na zakupy. Byłam ostatnio chciałam Małemu kupić spodnie i kurteczkę, taki komplecik ocieplany i nie było rozmiaru. Do tego Maluch nauczył się robić bam bam i mu chciałam jakąś zabaweczkę kupić, w którą może sobie uderzać.

Ewcia Ty chyba pisałaś, że niedaleko Rampersa mieszkasz? Są tam jakieś kompleciki, spodenki i kurteczka? Bo w sobotę Baby Fanta zwiedziłam i jakaś straszna lipa.

Hej mamusie. Mi też dni uciekaja przez palce. Już październik i nasze maluchy 5 m-cy skończą! szok !
U nas w nocy też ostatnio wiecej pobudek niz zwykle. Nie wiem czy ten moj syn taki nienajedzony czy to zeby niedlugo beda wychodziły...
mamy chlopcow - macie jakieś butki na zime dla maluchow upatrzone to sie pochwalcie, bo szukam inspiracji ;)

Własnie Camel myślałam jak tam o wizycie. Dobrze że nic groźnego.
Na zdj.ęciach na chorego nie wygląda ;) Słodki.
I uświadomiłaś mi że moje dziecko nie ma butów :p

moje też nie ma butów:shocked2: ale ostatnio oglądałam w Tesco za 35 zł i stwierdziłam że słabe te buty, jakieś takie szmaciaki i w efekcie nie kupiłam żadnych:baffled:

trochę pocieszyłyście mnie, że nocki u was podobne z karmieniem:-) ja najgorzej mam wstać do tego karmienia ok2-4 bo wtedy jestem nieprzytomna i chyba karmię śpiąc bo nigdy nie czaję czy już jadł, czy nie jak stęka potem:baffled: to jest straszne, bo wygląda na to że film mi się urywa bez napojów wyskokowych:-D:-D:-D to się nazywa ekonomiczne podejście do stanu upojenia :-D:-)

Cześć dziewczyny, przez te kilka dni nie miałam nawet czasu ani ochoty pisać od soboty jesteśmy z malutka same m wyjechał ,jest strasznie ciężko i smutno być samą, podziwiam samotne matki jest strasznie ciężko ogarniać wszystko jednej osobie .

reklama
evi głowa do góry...dasz radę...my kobiety jesteśmy silne...ja też z młodym prawie cały czas sama...ale faktycznie lekko nie jest samemu...jak jest druga osoba to chociaż szklanke wody czasem poda..albo przyniesie...
mój maleńki trochę marudny...coś tam mu harczy... ja nie mam jak ogarnąć chaty ani nawet zjeść bo jak znikam z pola widzenia to jakiś dziki płacz słyszę..
kiedy będzie już 21 i młody będzie już chrapał...bo jakaś zmęczona dziś jestem mimo wszystko...
a buty podobają mi się Babyschuhe | Sterntaler tylko nie wiem gdzie w polsce kupić...

Do góry