shapnowaja- ja nic jeszcze nie kupuje ale ja mam duzo po synku, bedac w ciazy z moim synem zaczelam kupowac dopiero w polowie ciazy
Lorelain- ile mial lat Twoj synek kiedy zapisalas go na judo? ja tez mysle zapisac mojego na jakies sztuki walki jak skonczy 3 latka ale nie wiem czy to nie za wczesnie, a od wiosny pojdzie do szkolki pilkarskiej, ale to akurat uwielbia wiec pewnie bedzie mu sprawialo przyjemnosc
feelfine- u mojego gin jesli chce zdjecie place 3 euro za sztuke, oczywiscie mozna wykupic sobie caly pakiet dodatkowych usg, dodatkowych badan i 3d ale ja tego nie bralam, jak bylam u lekarza na zastepstwie mojego dal mi fotki nawet za darmo, widac kazdy lekarz robi inaczej. Ja tez z synem mialam dodatkowe badania robione w centrum ´ze wzgledu na serduszko, i wtedy lekarz dal mi 2 zdjecia 3d mojego syna za darmo, ale rozmawialam z moja polozna i ci lekarze ktorzy daja za darmo odliczaja sobie to z kasy chorych z innymi swiadczeniami. Za zwykle zdjecia 120 euro bym nie dala. Jakos bedzie w pracy, przeciez nie musisz mowic ze jestes w ciazy, przynajmniej nie na poczatku. To ze szef bedzie zszokowany to wierze, ale bedzie musial to przelknac.
Kinga- ja mysle ze to nie zalezy czy polak czy nie, ja bylam u wielow ginekologow zanim trafilam na mojego z ktorego jestem mega zadowolona, lekarze rozliczaja sie z kasa i ci ktorzy daja cos za darmo dopisuja inne badania- tak mi powiedziala moja polozna
Lorelain- ja podczas porodu sn nie mialam zuadnego studenta w sali, pozniej byly komplikacje i natychmiastowa cesarka i wtedy jakos zbyt wiele mi sie tych osob wydawalo i pewnie byli to studenci, jednemu chirurg caly czas cos tlumaczyl i ja tego tez musialam sluchac...

ale generalnie tez nie mam nic przeciwko o ile nie ma ich10, przeciez musza sie nauczyc by byc lekarzami
perelka86- to moj m tez z tych co wszystko mogliby zjesc a nic nie widac po nich, tez bym tak chciala
ja magnez tez biore teraz 2 razy dziennie
czarnulka 19- zdrowka
aniaczek- jak juz sie rodzi to wierz mi wiele rzeczy na porodowce bedzie ci obojetne

nawet student czy dwoch
biedroneczka- czemu w znieczuleniu ogolnym? nie mozesz dostac tylko zwyklego znieczulenia od pasa w dol?wszak milo mojej cc tez nie wspominam ale zawsze to fajniej jak sie slyszy pierwszy krzyk dziecka
ardzesh- witaj i gratulacje
citrus- super nowinki, fajnie ze badania udane
Sun7- zdrowka