reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Witaj Milaf ;-)
W Pń jest tak, że jeśli kobiety decydują się na szpital uniwersytecki ( a tam niby najlepszy sprzęt) to nik ich już o zgodę nie pyta. Studenci są i tyle.
Kinga super, gratuluję.
Lorelain a ty masz u siebie tylko 2 ginów
Myślałam, że tych to wszędzie jest pełno.
do większości lekarzy na NFZ trzeba czekac w kolejce po 3 miesiace, nie ma że przyjmą z ulicy
Nia - Mati zaczynał przygodę z judo w zeszłym roku czyli miał ok 3,5. był najmłodszy ale sobie super radził. Teraz chodzi bliżej domu, ale to ta sama szkółka i znowu jest najmłodszy
Dla mnie podstawą był i jest basen, my wszyscy jestesmy żeglarzami no to młody obowiązkowo musiał sie uczyc pływać

Wiosna-lato zabieram go tez co jakis czas do stadniny koni. Jest to dla nas cały rytuał i długo mu zajeło oswojenie z koniem ale wczoraj mi oznajmił że to jego ulubione zwierzątko
Aisha - bardzo bardzo mocno Ci kibicuje, długą walke stoczyliście, ale jaka piękna nagroda Cię czeka :-):-):-):-) ... dbaj o siebie

Maggy - super historia
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej dziewczyny, czy mogę się dołączyć? Jeszcze tak nieśmiało, ale powoli zaczynam wierzyć w to, co się stało)) Po 4 latach starań- nareszcie jest maluch
![]()
Witaj; trzymam kciuki za spokojną ciążę i gratuluję maluszka!
Lorelainja bym korzystała z tego szybkiego usg

minervaa
Fanka BB :)
nanulika przy każdej wizycie jest strach, że coś będzie nie tak
sharpnowaja - ja będę coś kupować jak poznam płeć i zrobię rozeznanie w tym co mam po młodej
Lorelain - studentom mówię nie przy porodzie, później na obchód mogą przychodzić
perełka - podziwiam CIę że udało Ci się wszystkim odpisać
czarnulka gratuluje kreseczek, też mam wizytę 8
ardzesh - witam
citrus - cieszę się że wszystko ok i podziwiam ogromną fasolkę
nanulinka - trzymam kciuki
Iowonka - trzymam kciuki za wizytę, miłego wolnego dnia
feelfine - a dlaczego przed nowym szefem musisz się ukrwać?
malfilka - ja tez mam termin na 15. witaj
jeszcze apropo studentów to przy przyjęciu do szpitala wypełniasz ankietę czy się zgadzasz aby Cię badali studenci czy nie (przynajmniej ja tak miałam)
milaf - witam
Kinga - sliczne zdjęcie
Aisha witaj
Ale nas przybywa dziewczyny
Ja wreszcie Was nadrobiłam. Pozdrawiam i miłego dnia życzę
sharpnowaja - ja będę coś kupować jak poznam płeć i zrobię rozeznanie w tym co mam po młodej
Lorelain - studentom mówię nie przy porodzie, później na obchód mogą przychodzić
perełka - podziwiam CIę że udało Ci się wszystkim odpisać
czarnulka gratuluje kreseczek, też mam wizytę 8
ardzesh - witam
citrus - cieszę się że wszystko ok i podziwiam ogromną fasolkę
nanulinka - trzymam kciuki
Iowonka - trzymam kciuki za wizytę, miłego wolnego dnia
feelfine - a dlaczego przed nowym szefem musisz się ukrwać?
malfilka - ja tez mam termin na 15. witaj
jeszcze apropo studentów to przy przyjęciu do szpitala wypełniasz ankietę czy się zgadzasz aby Cię badali studenci czy nie (przynajmniej ja tak miałam)
milaf - witam
Kinga - sliczne zdjęcie
Aisha witaj
Ale nas przybywa dziewczyny
Malfilka
Zaangażowana w BB
minervaa- fajnie, że to ten sam tc!
Dziewczyny- czy wiecie jaka jest obecnie zasada podawania znieczulenia zewnątrzoponowego? Czy jest ono jakoś dostępne? Moja pani dr powiedziała, że w p-niu mogę o nim pomarzyć, bo w szpitalu jest tylko 2 anestezjologów, którzy są z reguły przy cesarkach....A ja po moich przeżyciach mam średnią ochotę rodzić znowu bez znieczulenia...
Dziewczyny- czy wiecie jaka jest obecnie zasada podawania znieczulenia zewnątrzoponowego? Czy jest ono jakoś dostępne? Moja pani dr powiedziała, że w p-niu mogę o nim pomarzyć, bo w szpitalu jest tylko 2 anestezjologów, którzy są z reguły przy cesarkach....A ja po moich przeżyciach mam średnią ochotę rodzić znowu bez znieczulenia...
reklama
witam!
dziś mam mega mulenie
nic nie mogę zrobić
Witam nowe majóweczki!!
Maggy pozazdroszczę widoczków ale i też pamiętam jak to mieszkać zdala od wszystkich krewnych, trudna sprawa.
citrus jaguska kinga: gratuluję dużych fasolek.
Iwonka-czekam na wieści od gina
sun7 eve dużo zdrówka życzę, mi też się przyda
Lorelein: może lepiej wybierz się dziś do lekarza, będziesz spokojniejsza
Ja idę jutro do gina. Ciekawe jak tam moja fasolina rośnie. Wy tu dziewczyny tak dużo o jedzeniu piszecie. Pare razy jak czytałam to mnie zmuliło bardziej..
ost nie mam na nic ochoty
zero zachcianek, tylko mnie muli i ściskam porcelanę
nie mam na nic sił, a w pn będę musiała wracać do pracy.
Miłego popołudnia życzę wszystkim!
dziś mam mega mulenie
Witam nowe majóweczki!!
Maggy pozazdroszczę widoczków ale i też pamiętam jak to mieszkać zdala od wszystkich krewnych, trudna sprawa.
citrus jaguska kinga: gratuluję dużych fasolek.
Iwonka-czekam na wieści od gina
sun7 eve dużo zdrówka życzę, mi też się przyda
Lorelein: może lepiej wybierz się dziś do lekarza, będziesz spokojniejsza
Ja idę jutro do gina. Ciekawe jak tam moja fasolina rośnie. Wy tu dziewczyny tak dużo o jedzeniu piszecie. Pare razy jak czytałam to mnie zmuliło bardziej..

Miłego popołudnia życzę wszystkim!
Podziel się: