reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Jak ja zawsze czekam na weekend z nadzieją, że sobie odpocznę i na nadziei się kończy. Ale zawsze to coś innego niż siedzenie w domu. Zawsze gdzieś się ruszymy, no i w końcu nie jestem sama.

reklama
witam kolejny raz...poszłam za waszym przykładem i..... i dałam młodemu dwie łyżeczki jabłka ze słoiczka...ale miał zdziwioną minę.... gluten bede dopiero wprowadzać pewnie końcem 5 miesiąca..więc na razie bez kaszek...ale warzywa i owoce jak najbardziej....jako oczywiście deserek.... a danie główne gorący cyc....

evi ...machnij sobie suwaczek...bo kurcze nie pamiętam ile ma twoje dziecię....

Camel - ale się ubawiłam myślałam, że napisałaś machnij sobie dzieciaka takie pierwsze wrażenie nie doczytując do końca zdania .
a o to mój suwaczek :

Dziewczyny, zarejestrujcie się na stronie fisher price. Wysyłają darmową grzechotkę :).
Wspólne Odkrywanie
Polecam, zabawka super! :-D

i ja tez :)

hejka

u nas dzien jak kazdy inny...no prawie...babcia zostala z maluchami, a ja z Ania jezdzilam po dokumenty do wypelnienia na zasilek rodzinny...kolejka masakryczna, ale jakos szybko poszlo

jutro z Ania wybieramy sie na zakupy....tatus zostanie z blizniakami, a w niedziele jedziemy na wioske do moich rodzicow

i tak powoli dzien za dniem, tydzien za tygodniem :)

Ostatnia edycja:
Hej kobitki.
Rysia- dzięki za cynk- już się zarejestrowałam.

My na wariackich papierach - ogarnąć małego, córkę wyszykować do szkoły i utrzymać jako tako chatę w ładzie.... Są chwile, że padam na pysk. Syn mi się na dodatek przestawił i w nocy co 2 godziny się budzi. Wcześniej mieliśmy tylko dwie pobudki w ciągu nocy....

Rysia - dołaczyłam do klubu przyjaciół FP. Dzięki za cynk.

Moje dziecię dziś cudownie grzeczne. Jeździliśmy za pieluchami do pływania bo okazuje się, że nie tak szybko je znaleźć. Nie płakał w samochodzie, nie płakał w sklepach. No w szoku byłam :szok:
Wieczory mamy teraz gorsze. Mocno marudzi, poplakuje i sam nie wie czego chce. Dziś polożyłam go na łózku tylko po to by zdjąc bluzkę i stanior do cyckowania to dostał taaakich spazmów, purpurowy był, bo wstrzymał oddech na dobre kilkanaście sekund, wymachiwał rękami, nogami. Jak się dorwał do cycka, pociągnął 3 razy i przysnął.
Chyba musimy go wcześniej kłaść. Nie wiem.

Jakaś oklapnięta jestem, podpieram się nosem. Czuję jakby mnie coś rozbierało...i nie, o nie to nie jest mój mąż ;-)

Halo, halo !!! jaka tu cisza .My dziś cały dzień na działce u teściów pogoda była piękna więc żal było siedzieć w domu .

reklama
Witam, my też cały dzień u teściów pod miastem. No, ale wcześniej zaliczyliśmy basen. Tzn. mąż z Maluchem się taplali, a ja nie mogłam wyjść z podziwu i pękałam z dumy jak na to patrzyłam:-D

Do góry