reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie gwiazdeczki :)
Ja po zrobieniu kolejnych 2ch testów, i wszystkie pozytyw, powoli dociera do mnie że będę mama :) do gina idę 8 października, to bd 7 tydz 4 dz, wiec muszę wtedy zobaczyć serduszko mojego skarba które bije jak dzwon. Już nie mogę się doczekać, a zostały jeszcze 2 tyg :(( Od dziś łykam folik, byłam u lekarza bo jestem przeziębiona, przepisał syrop, tabletki na gardło, i mam leżeć w łóżeczku przez parę dni. Niech to przeziębienie idzie precz !! Pozdrawiam mamuśki :*

Witaj :tak:
Gratuluję II i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

:-D:-DWierz mi ze przy porodzie jest tak swietnie ze 50 osob by moglo byc ,a ty na nich uwagi nie zwrocisz:-)

Dokładnie tak.
Armia mogłaby przemaszerować :-D

Ja zmykam spać kochane, bo mnie ćmi i muli i ogólnie wszystko jest nie tak.

Dobranoc.

reklama
Witajcie majóweczki :)
tydzień temu zobaczyłam dwie kreseczki, więc nieśmiało dołączam. Nie będę mieć tyle czasu co kilka lat temu, żeby spędzać na forum hihi, ale czasem z pewnością będę tu zaglądać.
Życzę miłej, spokojnej i udanej ciąży wszystkim mamusiom.

Kinga28 pewnie po pierwszym porodzie moje zdanie ulegnie zmianie;-)

Czarnulka19 i Ardesch gratuluje II kreseczek.

Mam ochotę na budyń śmietankowy, takowego w domu brak i obędzie się bez.

Wróciłam z pracy i daję znać.

Serduszko mojego ufolka bije sobie w najlepsze, sam ufolek (W. jest przekonany, że dziewczynka) ma już całe 9,6 mm - ooooogromny, nie ma co :-D

reklama
Dziendoberek

Oj jak mi sie zieeewa...
Dzis rano badania (na szczescie jest filia przychodni na terenie mojej firmy) a 16:40 wizyta enefzetowa... 3majcie sie cieplo!

Citrus - wielkie gratulacje!

Do góry