reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie gwiazdeczki :)
Ja po zrobieniu kolejnych 2ch testów, i wszystkie pozytyw, powoli dociera do mnie że będę mama :) do gina idę 8 października, to bd 7 tydz 4 dz, wiec muszę wtedy zobaczyć serduszko mojego skarba które bije jak dzwon. Już nie mogę się doczekać, a zostały jeszcze 2 tyg :(( Od dziś łykam folik, byłam u lekarza bo jestem przeziębiona, przepisał syrop, tabletki na gardło, i mam leżeć w łóżeczku przez parę dni. Niech to przeziębienie idzie precz !! Pozdrawiam mamuśki :*

Witaj :tak:
Gratuluję II i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

:-D:-DWierz mi ze przy porodzie jest tak swietnie ze 50 osob by moglo byc ,a ty na nich uwagi nie zwrocisz:-)

Dokładnie tak.
Armia mogłaby przemaszerować :-D

Ja zmykam spać kochane, bo mnie ćmi i muli i ogólnie wszystko jest nie tak.

Dobranoc.

reklama
Witajcie majóweczki :)
tydzień temu zobaczyłam dwie kreseczki, więc nieśmiało dołączam. Nie będę mieć tyle czasu co kilka lat temu, żeby spędzać na forum hihi, ale czasem z pewnością będę tu zaglądać.
Życzę miłej, spokojnej i udanej ciąży wszystkim mamusiom.

Kinga28 pewnie po pierwszym porodzie moje zdanie ulegnie zmianie;-)

Czarnulka19 i Ardesch gratuluje II kreseczek.

Mam ochotę na budyń śmietankowy, takowego w domu brak i obędzie się bez.

Wróciłam z pracy i daję znać.

Serduszko mojego ufolka bije sobie w najlepsze, sam ufolek (W. jest przekonany, że dziewczynka) ma już całe 9,6 mm - ooooogromny, nie ma co :-D

reklama
Dziendoberek

Oj jak mi sie zieeewa...
Dzis rano badania (na szczescie jest filia przychodni na terenie mojej firmy) a 16:40 wizyta enefzetowa... 3majcie sie cieplo!

Citrus - wielkie gratulacje!

Do góry