perelka86
Fanka BB :)
Dziewczyny nadrobiłam przepraszam ale probowalam kazdemu odpisac wiec troche tego jest
Oxiczka witaj w gronie majówek
citrus mnie tez jest ciezko wstac rano ale jest plus ze nie musze poki co
Dobra nazwa pryszczy
Mozesz przyjsc do mnie i upiec jakies ciacho
Mnie sie te twoje zboczenia podobaja
Ja tez nie jadlam miodownika ale pewnie duzo wnim miodu
Wierze ze nie chce Ci sie pisac pracy jeszcze teraz jak dokuczaja jakies objawy ech noa le jak mus to mus
Zapominajka a ty tego 10 pazdziernika genetyczne bedziesz miala czy jeszcze nie?
Ja tez uwielbiam niezdrowe nieraz lepiej wchodzi niz gotowane ech a uwielbiam kfc mniam mniam
Co do prenatal classic slyszalam ze duzo osob po nim wymiotuje...
Dalej mecza cie wymioty biedaczku wspolczuje ja mam moze juz lagodniejsze ale rpzez to nie wiem czy dobrze
Wiem ze na stawianie brzuszka dobry magnez jest i jego mozna brac...
Co do herbatki ja mam ibmirowa z miodem ale za slodka jest nawet jak sie troszke poslodzi i czuje sie caly czas miod nie podchodzi mi...
feelfine witaj
feelis ale mialas przeboje
mnie tak zmuliło nieraz przy myciu naczyn i tez mowie ze dobrze ze zlew jest
alfa tez mam tak ztymi bolami brzucha boli to sie zastanawiam czy to dobry bol nie boli to mysle czy rosnie ech...
U mnie wiedza rodzice brat M wie siostra i szwagier o on rodziców nie ma niestety juz
i tak to moze z 3 kolezanki..
Dasz rade ze zwolnieniem robisz to dla maleństwa
duze dawki lutki bierzesz ja tylko 2x1
Lori widze ze tez sie zaliczasz do tych co wiedza czy dobry ból brzucha wystepuje
Mnie tez sie sukienka Kwasniewskiej nie podobala a w szczegolnosci gora...
Tez uwielbiam patrzec na wozeczki itp
odpoczywaj ja tylko dasz rade i jak najwiecej...co do włosów mnie tez by sie zdarzyło widac pojedyncze siwuski 
Udanego masz kota normalnie sie posmialam
Zdjecia rewelka bardoz mi sie podobaja
Maggy oj tak jestesmy jestesmy i to bardzo wszystko czlowieka denerwuje jesli nie jest po jego mysli
nanulinka to nie duzo za osobe ja mialam chyba cos 120 zl bodajze wiec tez nie duzo a na dzialkach fajne jest wesele bylam u kuzynki my akuart mielismy wklubie relaks ale bylo zajefajnie
Tez mialam okolo 60 ludzi
moj tato tez ma liczna rodzinke od jego strony mialam najwiecej gosci...
Jaki bierzesz magnez? piszesz ze 3x1 dziennie bierzesz ja raz poki co...mowisz bateria ale jesli ma pomoc to czemu nie brac
OOOO pasta jajeczna uwielbiałam ja moj tata rewelacyjna robil ja takiej nie potrafie
ja_guska moj mezulek uwielbia ciasteczka orzechowe( z orzechów wloskich) tez prosty przepis
Sun przykro mi ze odkurzac odmowil posluszenstwa gdy sprzatalas chyba najgorsze co moglo byc
Iownka oj watpie zeby sie udzielali juz to widze
Ewusia pierwsze slysze zeby nie brac witaminek niektorzy biora a i tak drobne dzieci rodza nie wiem od czego to zalezy...
Olga gartulacje i witamy
miervaa ja biore luteine od owulacji mialam stymulacje i mialam trudnosci z zajsciem wiec na wszelki wypadek biore...miło ze pamietalas o mnie ze jeszcze istnieje
Ostatnio gin mi mowił ze własnie kłucia ciagniecia lekkie bole to normalne
aniaczek gratuluje udanej imprezki
marciosz gratulacje wybrania sukienki
chyba najgorszy problem masz za soba
sukieneczka skromna a takie chyba ładne sa
wiki napewno przejdzie
biedroneczka nie wiedzialam ze gazowane odwadnia...ja na szczescie nie pije jedynie od czasu do czasu troche coli
ALG wiem co to znaczy okropne wzdecia ale espumisan spokojnie mozna brac a i na gazy dobra jest herbatka z kopru włoskiego
ufff zostal do nadrobienie dziejszy dzien masakra
nanulinka zycze Ci zebys ujrzala cos na usg na tym etapie to chyba pecherzyk moze byc widoczny no chyba ze ciaza starsza to moze cos wiecej
Iownka napewno jestes bedzie dobrze
Ja tez chodze tylko prywatnie jakos nie jestem przekonana do NFZ nie ma u mnie w miescie dobrych ginow tylko prywaciarze...
gonia miejmy nadzieje ze dobrze sie to skonczy z tymi badaniami...
Zapominajka wspolczuje uderzenia w nos napewno boli bo to miekka kosc ałcc...fajne upominki spotkalam sie z czyms podobnym
widze ze sie zapisalas na wizyte wiec trzymam mocno kciuki
Lori trzymaj sie moze rzeczywiscie to prze krwiaka?oby...tez mam jabluszka na swoim ogrodzie ale akurat za jablkami nie przepadam ale moze to ze wzgledu na to ze mnie goni po nich...
Oj ja tez tak czesto moglabym miec usg
framama wspolczuje dolegliwosci wiem ze migrena moze byc uciazliwa...
sharponowaja nieraz dobrze odpoczac ale ile potem nadrabiania
ja mam tylko body pol spioszki czapeczki i reczniczek ale mysle ze po genetycznym cos bede kupowala po troszku zeby nie naraz bo bym nie wydoliła
citrus napewno w tym racji tylko nieraz jest tak ze jak czlowiekowi na poczatku wchodza rzeczy mniej zdrowe to lepiej zeby cos jesc niz sie odwodnic
Moj maz tak ma moze jesc jesc a i tak nic nie moze przytyc a chcialby...
Co do owocow do zjem kiwi grejfruta
feelfine super ze dzidzia jest i bije jej serduszko oby tak dalej mily widok patrzec na swojego szkraba
Maggy ja bylam w 6t4d i tez jeszcze nie widzialam ale zarodek juz byl ciut widoczny...
Oj zalezy ile tych studentow mialoby by wlasnie po np jak Zapominajka pisze 10 to troche krepujace by to bylo
Oxiczka witaj w gronie majówek
citrus mnie tez jest ciezko wstac rano ale jest plus ze nie musze poki co
Dobra nazwa pryszczy
Mozesz przyjsc do mnie i upiec jakies ciacho
Wierze ze nie chce Ci sie pisac pracy jeszcze teraz jak dokuczaja jakies objawy ech noa le jak mus to mus
Zapominajka a ty tego 10 pazdziernika genetyczne bedziesz miala czy jeszcze nie?
Ja tez uwielbiam niezdrowe nieraz lepiej wchodzi niz gotowane ech a uwielbiam kfc mniam mniam
Co do prenatal classic slyszalam ze duzo osob po nim wymiotuje...
Dalej mecza cie wymioty biedaczku wspolczuje ja mam moze juz lagodniejsze ale rpzez to nie wiem czy dobrze
Wiem ze na stawianie brzuszka dobry magnez jest i jego mozna brac...
Co do herbatki ja mam ibmirowa z miodem ale za slodka jest nawet jak sie troszke poslodzi i czuje sie caly czas miod nie podchodzi mi...
feelfine witaj
feelis ale mialas przeboje
alfa tez mam tak ztymi bolami brzucha boli to sie zastanawiam czy to dobry bol nie boli to mysle czy rosnie ech...
U mnie wiedza rodzice brat M wie siostra i szwagier o on rodziców nie ma niestety juz
Dasz rade ze zwolnieniem robisz to dla maleństwa
Lori widze ze tez sie zaliczasz do tych co wiedza czy dobry ból brzucha wystepuje
Mnie tez sie sukienka Kwasniewskiej nie podobala a w szczegolnosci gora...
Tez uwielbiam patrzec na wozeczki itp
Udanego masz kota normalnie sie posmialam
Zdjecia rewelka bardoz mi sie podobaja
Maggy oj tak jestesmy jestesmy i to bardzo wszystko czlowieka denerwuje jesli nie jest po jego mysli
nanulinka to nie duzo za osobe ja mialam chyba cos 120 zl bodajze wiec tez nie duzo a na dzialkach fajne jest wesele bylam u kuzynki my akuart mielismy wklubie relaks ale bylo zajefajnie
Tez mialam okolo 60 ludzi
Jaki bierzesz magnez? piszesz ze 3x1 dziennie bierzesz ja raz poki co...mowisz bateria ale jesli ma pomoc to czemu nie brac
OOOO pasta jajeczna uwielbiałam ja moj tata rewelacyjna robil ja takiej nie potrafie
ja_guska moj mezulek uwielbia ciasteczka orzechowe( z orzechów wloskich) tez prosty przepis
Sun przykro mi ze odkurzac odmowil posluszenstwa gdy sprzatalas chyba najgorsze co moglo byc
Iownka oj watpie zeby sie udzielali juz to widze
Ewusia pierwsze slysze zeby nie brac witaminek niektorzy biora a i tak drobne dzieci rodza nie wiem od czego to zalezy...
Olga gartulacje i witamy
miervaa ja biore luteine od owulacji mialam stymulacje i mialam trudnosci z zajsciem wiec na wszelki wypadek biore...miło ze pamietalas o mnie ze jeszcze istnieje
Ostatnio gin mi mowił ze własnie kłucia ciagniecia lekkie bole to normalne
aniaczek gratuluje udanej imprezki
marciosz gratulacje wybrania sukienki
wiki napewno przejdzie
biedroneczka nie wiedzialam ze gazowane odwadnia...ja na szczescie nie pije jedynie od czasu do czasu troche coli
ALG wiem co to znaczy okropne wzdecia ale espumisan spokojnie mozna brac a i na gazy dobra jest herbatka z kopru włoskiego
ufff zostal do nadrobienie dziejszy dzien masakra
nanulinka zycze Ci zebys ujrzala cos na usg na tym etapie to chyba pecherzyk moze byc widoczny no chyba ze ciaza starsza to moze cos wiecej
Iownka napewno jestes bedzie dobrze
gonia miejmy nadzieje ze dobrze sie to skonczy z tymi badaniami...
Zapominajka wspolczuje uderzenia w nos napewno boli bo to miekka kosc ałcc...fajne upominki spotkalam sie z czyms podobnym
Lori trzymaj sie moze rzeczywiscie to prze krwiaka?oby...tez mam jabluszka na swoim ogrodzie ale akurat za jablkami nie przepadam ale moze to ze wzgledu na to ze mnie goni po nich...
Oj ja tez tak czesto moglabym miec usg
framama wspolczuje dolegliwosci wiem ze migrena moze byc uciazliwa...
sharponowaja nieraz dobrze odpoczac ale ile potem nadrabiania
citrus napewno w tym racji tylko nieraz jest tak ze jak czlowiekowi na poczatku wchodza rzeczy mniej zdrowe to lepiej zeby cos jesc niz sie odwodnic
Moj maz tak ma moze jesc jesc a i tak nic nie moze przytyc a chcialby...
Co do owocow do zjem kiwi grejfruta
feelfine super ze dzidzia jest i bije jej serduszko oby tak dalej mily widok patrzec na swojego szkraba
Maggy ja bylam w 6t4d i tez jeszcze nie widzialam ale zarodek juz byl ciut widoczny...
Oj zalezy ile tych studentow mialoby by wlasnie po np jak Zapominajka pisze 10 to troche krepujace by to bylo