reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Feelfine super, że maluszek zdrowy!!! Ja lubię patrzeć na fotki z usg. Więc pewnie bym się zdecydowała.
Super masz z tymi wizytami co 2 tygodnie.

Maggy a czego ty żałujesz? Byś poszła wcześniej i co byś usłyszała ? - jest pęcherzyk ciążowy, ale jeszcze nie widać zarodka. Proszę przyjść za 2 tygodnie zobaczymy czy to nie puste jajo (??) Ja wolę żyć w błogiej nieświadomości i widzieć od razu serduszko, niż szukać w necie, jak duży powinien być pęcherzyk w tym i w tym tyg ciąży, a nie daj Boże przeczytać gdzieś, że u kogoś już w tak wczesnej ciąży było coś widać a u mnie nie. Cierpliwości kochana. Ja pierwszą wizytę będę miała pod koniec 7 tyg i jestem zupełnie spokojna i odliczam dni do serduszka :):)
p.s. A kiedy idziesz na wizytę?

Ostatnia edycja:
Ja teraz byłam u lekarza 7+3 wg OM i nie żałuję. Serduszko było. Dzidziol też. I zdecydowanie uważam, że dobrze zrobiłam nie idąc wcześniej.

feelfine a na zdjęcia jednak bym się zdecydowała.

Maggy ja też od razu popędziłam do lekarza i musiałam czekać do 7 tyg żeby było cokolwiek widać.

Ja bylam wczesnie,widzialam pecherzyk i nie zaluje... chocby dlatego ze spokojniejsza jestem jak dostalam duphaston (mimo zaparc jakie mi zaserwowal)... a ze jutra sie boje? Coz... jakby to byla pierwsza wizyta,tak samo bym sie bala....

Ja bylam wczesnie,widzialam pecherzyk i nie zaluje... chocby dlatego ze spokojniejsza jestem jak dostalam duphaston (mimo zaparc jakie mi zaserwowal)... a ze jutra sie boje? Coz... jakby to byla pierwsza wizyta,tak samo bym sie bala....
ja przed każdą wizytą się boję (zaliczyłam już 3) mimo że nie mam powodu. Takie już jesteśmy i tyle:)

Kupujecie już coś dla swoich pociech? Tak się zastanawiam jak to wszystko ładnie rozłożyć żeby nie odczuć tego tak mocno finansowo.

hej, dziewczyny

dzięki za zaproszenie do grupy... moze w tzw. wolnej chwili też wkleje jakieś zdjatka, ale na razie mam mały sajgon...

w pracy mam za to megasajgon i nic nie nadrobiłam:zawstydzona/y:... mozę wieczorem sie uda... chociaż pewnie padne jak kawka o 21... mam nadzieje ze na wizytach wszystko OK. i wogole u wszystkich wszystko OK.

ja już myślałąm, zę mdłosci przeszły, ale niestety... natomiast odwróciło się to, ze teraz mam mdłosci jak jestem głodna a nie mam juz jadłowstretu... i ogólnie nie najlepiej sie czuje, ale nic to - cierp ciało jakeś chciało:tak:

miłego popołudnia i wieczoru

Ja tam się każdej jednej wizyty będę bała. Więc doskonale Cię rozumiem.
A jutr pewnie zobaczysz dużo więcej niż pęcherzyk :tak:

ja przed każdą wizytą się boję (zaliczyłam już 3) mimo że nie mam powodu. Takie już jesteśmy i tyle:)

Kupujecie już coś dla swoich pociech? Tak się zastanawiam jak to wszystko ładnie rozłożyć żeby nie odczuć tego tak mocno finansowo.

Ja czekam do następnej wizyty. A potem sobie trochę użyję.
Zresztą ja akurat sporo mam po Igusiu. Odpadnie mi kilka droższych wydatków w tym wózek.Ciuszków też mam 2 wielkie wory.

reklama
witam

Jestem juz i biore sie za nadrabianie cos okolo 30 stron mam hehe idziecie pełna burza:D:-)

Widzialam podforum dziekuje za zaproszenie jak ogarne forum tez wstawie jakies zdjatka ze swojego ślubu;-)

Do góry