reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mdła - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też mam dziś święto - kończę 30 lat :/ a mój największy prezent wisi przyssany mi do (.)(.) :-):-):-)

Elajar cieszę się, że dobrze po badaniach ... a ciemieniucha miejmy nadzieję szybko zniknie :)

Chyba wszystkie piszecie o potówkach :baffled::baffled::baffled::/ moja mała też jest strasznie zsypana mimo, że kąpię (piorę ;) ) ją w krochmalu :p

reklama
Aska najlepszego! :-D Tez obchodzilam ten okragly jubileusz miesiac temu.:tak: Wiec skoro nie opijamy to sie nie liczy ;-)
Prac w krochmalu polecam.Bo u nas na poczatku tylko lagodzilo(no i nie swedza-bo to piorunstwo ponoc swedzi jeszcze te maluszki) a teraz po miesiacu zagoilo te potowki.I irokeza "na make" mozna po kapieli zrobic :-D Malizna irokeza miala i stylowa fale :-D

Mdła - wszystkiego najlepszego samych radosnych lat :))) w małżeństwie .
Aśka - tobie również życzę wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń .
A co do potowek to moja mala tez ma ale już delikatnie,kapie ja w krochmalu codziennie . Taki urok upalow ,ze nasze dzieciaczki musza się męczyć.

hej mamuśki!
Aśka - 100 lat! nie masz doła? ;) mnie było "dziwnie" w 30 urodziny...

mdła - no to szczęścia w dalszym życiu małżeńskim!

Powiem Wam, że jak są mrozy i zima się ciągnie to strasznie narzekam, więc jak już przychodzi lato i upały to staram się cieszyć i nie narzekać. Ale temperatura 28 stopni w mieszkaniu to lekka przesada. Pootwierałam wszystkie okna a powietrze niby wciąż stoi, bo nie czuję poprawy..
I z tego wszystkiego dziś w nocy miałam okno otwarte na oścież i przewiało mnie. plecy w górnej partii mam unieruchomione i bolą mnie jak cholera przy każdym ruchu. Ciężko mi się rusza :wściekła/y: boliiii!!! Ałaaaa

Dziś starsza córa nocuje w przedszkolu, mają noc piratów i szukają skarbów :-) Jutro rano ją odbieram i jadę pod Nowy Sącz na kilka dni... Chyba będę bez neta i na bank bez telefonu, bo tam zasięgu nie ma :))

więc życzę Wam udanych pierwszych dni lata :) ciepłych, lecz nie tak upalnych

Aśka wszystkiego najlepszego!!

Mdła kolejnych lat miłości małżeńskiej życzę :-)!

Jeju ale gorąco !!!!! Nawet wyjść na spacer się nie da taki ukrop z nieba się leje! Moja też ma potówki i kąpię ja co drugi dzień w krochmalu ale chyba zacznę codziennie. Może szybciej zniknie. A dodatkowo zaczęły jej wyskakiwać jakieś wysypki dziwne. Wygląda to dosłownie jak poparzenie pokrzywą. Takie białe bąbelki na czerwonym placku i pojawia się dosłownie w oczach ale równie szybko znika bez śladu. Jakieś pomysły co to moze być???
Bo ja kurcze boję się bo dr google twierdzi, że to może być uczulenie na słońce a to już by niezła kaszana była:wściekła/y::szok:

Elajar cieszę się, że z Tomkiem ok a szerokie pieluchowanie na pewno przyniesie szybkie rezultaty i kolejna kontrola już będzie dobra :)

Natalia, a może to trądzik niemowlęcy,tylko on tak szybko nie znika...

Dziewczyny, u mnie poprawa humoru,pomimo upałów:-) BYŁAM u FRYZJERA w końcu! Babelek całe 2,5h z tata:-)

reklama
Ardzesh ales mnie przestraszyła z tym otwartym oknem ja codziennie tak śpię i to z malizną i teraz się boję o niego. Tez mi kiedyś zawiało kark w aucie 2 tyg szyja nie mogłam ruszać.

Tez chce do fryzjera i na masaz

A ja własnie przy kawie, poranny relaks , na polu 20 stopni cudnie , w domu juz 26 , wczoraj 30 mielismy, ale ponoc koniec upałów bliski

Ostatnia edycja:
Do góry