reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dzien dobry dziewczynki:)
Ja juz w drodze do pracy,choc byl moment ze myslalam ze zostane w domu. Te zaparcia to jakis KOSZMAR!
Juz ledwo daje rade z tym brzuchem... w dodatku wielki jak bania.
3majcie kciuki zeby szybko dzien w pracy minal. Zmusilam sie zeby pojsc bo czesc moich pracownikow na urlopach i malo nas...
Ehh...

Jutro wizyta na NFZ,ciekawe czy bedzie usg i czy fasolke nareszcie zobacze.
Ktos dzisiaj wizytuje?

Citrus - przepiekna z Was para, naprawdę;-) Ja się muszę zastanowić, poszperać, to też może jakieś fotki dorzucę do grupy.

Marciosz - cudowna sukienka, a jeszcze piekniejsza wizjaj jak jest obcięta.

To, ze przytyję, przyjmuję niestety za pewnik... Mam nadzieję, że będzie mi dane później, jak za pierwszym razem, zrzucić trochę przy karmieniu.

Jutro wizyta! I wreszcie będę wiedziała, czy jestem w ciąży, czy niepotrzebnie Wam tu czas zabieram ;-)

Ja mam dzis tez termin na 10 i strasznie juz sie denerwuje. Mam nadzieje, ze moj/moja fasolek/fasolka pokaze mi juz serduszko. Jak ja zazdroszcze wszystkim, ktore juz to widzialy. Zmykam pod prysznic i zycze milego dnia.

Iwonka, ja nie wrzuciłam żadnego zdjęcia, pewnie pomyliłaś mnie z kimś :D (zaraz biegnę do grupy)

Nanulika, ja się wczoraj z W. zachwycałam tym Tomkiem, wspaniały chłopak! Taka skromność z niego biła, ooooch jak nam się podobał :)

Iwonka, ja nie wrzuciłam żadnego zdjęcia, pewnie pomyliłaś mnie z kimś :D (zaraz biegnę do grupy)

Nanulika, ja się wczoraj z W. zachwycałam tym Tomkiem, wspaniały chłopak! Taka skromność z niego biła, ooooch jak nam się podobał :)

Łups :-D Widzisz, problem jest taki, że ciągle mi się mylą te pseudonimy - to oczywiste, że to Lorelain wstawiła zdjęcia.

Witam dziewczyny,

u nas przeziebienie dopadło i małego, więc dziś razem sobie siedzimy. Mam nadzieję, że do tyg wreszcie nas wszystko przejdzie.
Tyle napisałyście ost dniami, że ciężko poodpowiadać- musiałabym napisać wypracowanie. Super Suknie ślubne pokazałyście, A.K. nie podobała mi się ani trochę.
Ja już jestem po wszystkich początkowych badaniach i mam znowu doła... zobaczymy co powie gin. Chodzi o to, że znów mi wyszło dodatnie IGM Cytomegali-znów- bo w pierwszej ciąży też miałam dodatnie ale mniej. Robiłyście badanie CMV? spotkałyście się z czymś takim? niby wtórne zakażenie nie jest już niebezpieczne, ale ...

Życzę ślicznych fotek i ładnych serduszek dziś wizytującym!!

reklama
Do góry