reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
niestety nie mam i żałuję, że nie zrobiłam chociaż telefonem, a sukienkę odbiorę dopiero w czwartek. Jak ją będe miała to cyknę fotę.Już się nie mogę doczekać :) a kiedy jest Twój wielki dzień?

Citrus też uważam, że przyprawy to podstawa. Moje ulubione to świeży rozmaryn, tymianek, bazylia i chili :D

Lorelain
śliczny kiciuś ! Ja też mam na stanie dwa kociaki, jeden biały drugi czarny, biały - samotnik, czarny - przylepa, tak jak Twój kotek moje też urządzają spacery po blatach kuchennych zwłaszcza jak są na diecie:p

Wiiki u mnie też jedzenie nie jest już tak atrakcyjne jak kiedyś, a do niedawno twierdziłam, że najwspanialszą czynnością jest jedzenie :)

Nanulinka suknia piękna, zwłaszcza na lato, zwiewna, delikatna... Lekcja jaką wyciągnęłam z oglądania sukien na zdjęciach jest taka, że po pierwsze zupełnie inaczej wyglądają w rzeczywistości, a po drugie inaczej leżą na właściwej osobie niż na chudej i wysokiej modelce. Ja zarzekałam się że nie wybiorę sukienki typu księżniczka, ale po przymierzeniu wielu kupiłam księżniczkę, bo wygląda się w nich bardziej dziewczęco i robią większe wrażenie. Co nie znaczy,że gdybym mogła ubrać dwie to wybrałam jedną ze zwiewnego muślinu i drugą księżniczkę.

To i ja prezentuje swoją
343gcnk.jpg

Załączniki

• 2012-09-21 16.29.46.jpg
    2012-09-21 16.29.46.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 12.jpg
    12.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 31
Spacer po lesie zaliczam do udanych mimo braku grzybów, pięknie słoneczko świeciło, ale jednak jest zimno. Po powrocie wypiłam ciepłe mleko z miodem i masłem bo coś mnie gardło rozbolało.

Alfa ja płaciłam około 34zł, u mnie też już końcówka tych panieński, zostaje mi ewentualnie u sporo młodszej szwagierki i może jeszcze jeden u znajomych. Tak cała nasza paczka już po ślubie, wszyscy mają dzieci poza jedną parą, która rodzi w październiku i właśnie poza nami.

Marciosz pokaż nam sukieneczkeJ Węch mi się też baaardzo wyostrzył, bardzo mi przeszkadza zapach spalin.
Widzę, że dodałaś zdjęcia - piękna, bardzo mi się podoba.

Zapominajka trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze, zresztą jak za wszystkie tutaj zebraneJ Poproszę o zaproszenie do zamkniętego forumJ

Minerva ja się smaruje od tygodnia zwykłą oliwką dla dzieci, a to tym z rossmana nie słyszałam, może jak wykończę to co mam to się skuszę.

Lorelain ja właśnie jestem umówiona do fryzjera w tym tygodniu bo też wyglądam już nie za bardzo. Super pomocny Tatuś, ważne, że jest chętny do pomocy i jeszcze sprawia mu to przyjemność. Moja mama robi przepyszne przetwory, ja nigdy nie kupuje ogórków kiszonych czy korniszonych, papryki i grzybków marynowanych ani żadnych kompotów, wszystko mam od mamy – zdrowe i pyszne. Hahah świetne zdjęcia kociaka!!!

Citrus nie słyszałam, że nie można jeść wątróbki, dobrze wiedzieć.
Wiiki to czekamy do czwartku na zdjęcie sukni.

Ostatnia edycja:
Wiikii to koniecznie nam tu wrzuć, jestem strasznie ciekawa :tak:

Lorelain nigdy o nich nie słyszałam. Zaraz sobie doczytam.

Marciosz bardzo ładna sukienka. Kiedy ja założysz?

Ostatnia edycja:
reklama
marciosz
tego się właśnie obawiam,że pięknie jest a jak założę to wyląduję tak czy siak w gorsecie bo to jedyne sprawi że będę wyglądać dobrze ukryje wszelkie nadmiary:p Boję się że te zwiewne są dobre tylko dla babek w rozmiarze S.

A Twoja suknia też piękna, skromna i królewska zarazem:)

Wikki
mój wielki dzień prawie za rok, bo 7 września 2013:)
w sumie cieszę się ze taka data bo będę miała większą motywację do latania na siłownię po porodzie:)

Ostatnia edycja:
Do góry