reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja tez sie odmeldowuje w dwupaku. Dzisiaj gosci mielismy wiec caly dzien bez dluzszego dostepu do bb. Sprawdzalam kto dzisiaj rodzi tylko ;)

Aska - gratulacje!!! I zazdroszcze szybkiego porodu.

Julka -Ty nastepna ;)

zapo- wszystkiego najlepszego!! Jednak ja nie sprezentuje nic.
Dzisiaj u lekarza na wizycie bylam i okazalo sie ze szyjka zamknieta. Brak jakiegokolwiek rozwarcie. I dostalam zwolnienie do ....... 8 czerwca!!!!! :( :/
mowilam Wam ze ostatnia bede???!!!

Jak wywolac skurcze bo do 8 czerwca nie widzi mi sie chodzic w ciazy???

reklama
ziewczyny kciuki żeby się jednak coś ruszylo, , zebyscie nie musiały czekać do czerwca.

Ja właśnie nakarmillam glodomora i próbuje uspic...

Hej Dziewczyny,

wczoraj wracajac z Krk dorwaly mnie fajne skurcze ale ze zmeczenia bo w wodzie przeszly. A mialam taka nadzieje. Małemu podroz sie chyba niezbyt podobała bo myslalam że mi wywierci dziure. Ale za to noc przespana jak nigdy. Niestety nie rodze i chyba sama z siebie nie urodze. Kurde możliwe że wlazło ale samo nie wyjdzie ?!

Dzisiaj u lekarza na wizycie bylam i okazalo sie ze szyjka zamknieta. Brak jakiegokolwiek rozwarcie. I dostalam zwolnienie do ....... 8 czerwca!!!!! :( :/
mowilam Wam ze ostatnia bede???!!!

Jak wywolac skurcze bo do 8 czerwca nie widzi mi sie chodzic w ciazy???

oj nawet nie wiesz jak mi humor poprawilas! Ja też tydzien temu dostałam zwolnienie do 8 czerwca! I powiedział mi, że raczej wtedy będę rodzić a nie w maju :sorry2:
Marciosz - tak patrzę na twój suwak... i stwierdzam, że powinnaś przestać się wygłupiać! marsz na IP ;-)

Dziś piękna pogoda, to może wreszcie uda mi się zrobić jakąś sesję foto z brzuchem w plenerze, bo zawsze sama... a w weekend zawsze pada :baffled:dziś przepiękny poranek to za niecałe dwie godziny zorganizuję wypad na trawkę ;-)

Czesc kobietki;)

Ja pewnie was nie nadrobie - dopiero jak sie ogarne to bede na bierzaco;]

Wpadlam powiedziec, ze jutro jak bedzie wszystko ok to idziemy do domku;) Zobaczymy tylko jak moje wyniki i jak Marcelek na wadze -dostalismy pochwale, za ladne,naturalne karmienie;) Maly ma czasem problem z przyssaniem sie, bo sie za szybko denerwuje,a mnie bola sutki, ale dajemy rade ;)

Trzymam &&& za rozpakowanie nierozpakowane ;)

hej.nawet nie próbuję nadrobić tych 4 dni na forum... Kacper śpi jak kamień od 6 rano a ja sama nie wiem co mam robić bo tak myślę że jak już się za coś wezmę to się obudzi:szok: mam straszny nawał pokarmu i jak tylko zdejmę wkładkę to kapie i całe łóżko mam już zalane...do tego sutki tak bolą bo Mały mocno ciągnie,że od 3 dni karmię przez kapturki...chwilę piłam sok jabłkowy ale kupa rzadka więc odstawiłam...aaa i wczoraj dałam już smoka,miałam czekać do skończonego miesiąca,ale mój R. panikuje na każdy odgłos wydany przez Kacpra więc żeby móc iść choćby siku to smok jest niezbędny

Witam dziewczyny , oczywiście nadal w dwupaku ,zadnych oznak zbliżającego się porodu coz moja mala pewnie chce urodzić się w czerwcu .Widze ,ze zostało nas coraz mniej ciekawe ile jeszcze ???. Pogoda piekna wiec trzeba wykorzystać ja na maksa ,tylko w co się ma ubrać orka ???.

reklama
ooo zqpomniałam o wkładkach do karmienia hahaa :) ja jutro kochane do spiztala na odzdział patologii się kłade, zamierzam się wyspac i odpocząć przed porodem bo w domu się nie da hihihi.... wczorajmiałam tez skurcze co 7-5 min ale w wannie przeszły wiec dziś robimy grilla :) nad wodą gdzies:)

Do góry