reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hahahahahhahahah dziewczyny, wczoraj cyrk na kółkach :-D W. ułożył sobie Kluska na klacie, żeby malutek trochę na brzuszku poleżał. Robię kolację, relaksuję się i nagle jaki wrzask słyszę! Łeb podnoszę, patrzę co się dzieje, a W. mi piszczy ja baletnica, bo mu się Mateusz do klaty przyssał w poszukiwaniu cycka!!!!!!!! :-D Kuźwa, zanim się odessał, to taką malinkę ojcu zrobił, że do dzisiaj widać, no myślałam że zdechnę ze śmiechu :-D

reklama
cześć dziewczyny. Melduje sie nadal w dwupaku.
wypuscili mnie do domu. 2 dni wywolywania i nic. powiedzieli, ze nie beda mnie meczyć. maly nie ma zamiaru sie nigdzie ruszać:). Ale od piątko wychodzi mi czop wiec może w domu szybciej sie ruszy niz tam- tym bardziej że tam sie non stop leży. A w domu jak w domu:)
Moje łożysko jest liche ale ordynator powiedział że da rade. teraz tylko co 2 dni mam przyjeżdżać na odział na KTG.
wiecie ja się nastawilam ze wrócę z synkiem- ale z drugiej strony- jak nie przespalm nocy i laska sie darła - to wolę tu i jeszcze poczekać. strach kolo du...y mam.
pojade dopiero jak sie wszystko zacznie - nie mam zamiaru leżeć
wszystkim rozpakowanym moje gratulacje.

Ja wlasnie wstalam i od rana zastosowalismy sie do zalecen lekarza czyli 'S' ;) Skurczy jednak nadal brak ! Wprawdzie nie chce rodzic do 25 maja, ale mysle ze najwyzszy czas starac sie o pierwsze skurcze :)
sembo - jak znajdziesz rozwiazanie na skurcze to licze ze sie podzielisz ;) heheheh Lekarz znow przypomnial mi tylko zasade 5 s : sex, sprawunki, schody, ssprzatanie i spacery. Pkt 1 zaliczony, czas zabrac sie za kolejne 4 punkty!!

julka - wielkie gratulacje!!!
Czas uaktualnic 'moja' liste rodzacych bo juz 2 dziewczyny posluchaly sie ;)
ullana zlituj sie! ;)

citrus - Twoj Mati do maly zarloczek ;) a W z malinka musi niezle wyglada. Corka mojgo brata malinke mu na policzku zrobila - przytulil ja a ona szukala cyca ;)

my mamy dzis moich rodzicow i moje rodzenstwo na obiedzie wiec zmykam sprzatac i potem z psem na spacer co by liste 5s wypelnic ;)

Edyta - przykro mi ze wycierpialas sie w szpitalu. Mysle ze Ty szybciej urodzisz bo w ogole masz jakies skurcze :) mocno trzymam kciuki za to!!!!

milego dnia!

Ostatnia edycja:
Aska,Kasienka i Julka gratulacje !!!
Mam nadzieje,ze kogoś nie pominelam, bo deprywacja snu jest jeszcze gorsza na mózg niż ciąża.

W domu szaleństwo,mój dwuipollatek jest zazdrosny i sprawia,ze jest mi przykro. Jakieś rady?.

Trzymam kciuki za dalsze porody i idę sie troche ogarnąć...

Dwupak się wita :-)
PolaTola- ja mam zwolnienie do 7.06 i coś się boję o to że będę musiała lecieć po przedłużenie :-D
Citrus- hahaha leje po ngach ze śmiechu :-D:-D:-D
J-ulka- GRATULACJE!!!
edyta- trzymam kciuki, żeby się jednak szybko rozwinęło :)
mysiak- kciuki &&&&&

citrus-niezla historia :)

j-ulka-gratulacje

My spacer zaliczylismy oczywiscie gromadnie... ale goraco jest strasznie. Teraz Ania spi, Iza spi, a Tomek nieeee. Blizniaki w ciagu dnia spia na zmiane. Dobrze, ze w nocy daja mamie sie wyspac :)

Spakowane-maj powoli mija, wiec dzialajcie :)

milego dzionka

no no...zaczynam srać w gacie z przerażenia, że i ja się doczekam czerwca. Naprawdę nas mało zostaje...
idę do kina na Wielki Gatsby. A wczoraj mój mąż tak bardzo chciał mi poprawić humor, że naprawdę się popisał w Douglasie, także narazie jestem ukontentowana i spokojnie czekam na wyjście małego uparciucha. Tylko ile można bezpiecznie czekać ?!

reklama
Sembo żyjesz ????????????

ledwo ale żyje. miałam faceta siostry na noc, z moim wydoili cały alkohol w domu a ja miałam jakieś fazy w nocy i usnąć w ogóle nie mogłam, mimo że Azi spał słodko na dole jak na pijanego kanadyjczyka przystało mi się wydawało że ktoś łazi po domu i jak tylko zamknę oczy to mnie zadźga w łóżku ;/
W efekcie spałam może z 4 godziny przez całą noc i czuje się jakbym to ja chlała wczoraj ... Nogi spuchły, łapska też, dobrze że jutro mam wizytę to zobaczę czy mi sie nie pogłębia ta pre-eclimpsia.
Wszystkie stawy mnie bolą i kości... A jeszcze dziś musieliśmy zawieźć go z powrotem do Londynu więc wyspac się też nie dałam rady.
Oczywiście tradycyjnie nie rodzę i nawet najmniejszych podstaw nie mam by twierdzić że na dniach coś się zmieni ...

Trzymam kciuki za wszystkie które tak jak ja kiszą dzieci w macicy.

Do góry