reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć laseczki :)
Skurczyki prawie od godziny co 8, 10, 6 min. :-):-):-) boli tak, że aż na kręgosłup promieniuje ... byłam ze 30 min pod prysznicem i nic nie ucichło. Poczekam jeszcze z 1h jak tak będzie dalej to spadam na IP :-):-):-)

Kasienka &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć laseczki :)
Skurczyki prawie od godziny co 8, 10, 6 min. :-):-):-) boli tak, że aż na kręgosłup promieniuje ... byłam ze 30 min pod prysznicem i nic nie ucichło. Poczekam jeszcze z 1h jak tak będzie dalej to spadam na IP :-):-):-)

Kasienka &&&&&&&&&&&&&&&&&

no muszę zapytac...:sorry2: jak to jest??boli tak, że po prostu czujesz skurcze, czy się zwijasz z bolu, czy krzywisz czy jak??

trzymam kciuki, bo po uśmiechach widzę, ze jest supcio :rofl2:

i jak było np. o 16, skoro od godz sa co tyle minut, wczesniej były rzadsze, mniej bolesne, czy jak??

Flądra dziś rano obudził mnie ból taki jak przy okresie, jak poszłam do łazienki to zobaczyłam sporo czopa na majtach :p potem byłam na KTG i leżałam prawie 1h i nawet jednego skurczyka nie było ;-) i po 16 zaczęło mnie łapać najpierw co 20, 15 min a teraz 7, 8 min. i się trzyma. A ból taki jak by mi ktoś nóż w brzuch wbijał a kręgosłupem wychodził (taki jak na @ tyle, że dużo silniejszy)

Aska - dzisiaj w nocy albo i rano w najdłuższym przypadku urodzisz zobaczysz ;)) !! Trzymam kciuki by jednak jak najszybciej &&&&&

Sembo - ale mi Cię szkoda ;(( wiem co czujesz. Pociesze CIę ze już niedługo będziesz i ty miała poczuć ta przyjemność porodu.

A mnie boli prawa pierś i to kurna konkretnie, bo jak się mały przystawia, to aż gwiazdy oglądam :dry: Jeszcze mi zapalenie piersi do kompletu potrzebne... :baffled:

reklama
SEMBO jestem z Tobą, za 8 dni pełnia więc spokojnie, nie doczekamy do czerwca :-)

Ale te Wasze wszystkie dzidzie są cudowne! Napatrzeć się nie mogę! Gratuluję mamusiom tak cudownych dzieci!:tak:

Do góry