reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

PolaTola - moja Mama też nas nie karmiła piersią, a mnie się udało i Kubę (trochę) i na razie Łuśka pięknie przybiera, więc to chyba żadna reguła :tak:
A wziąć ją możesz na chwilę, bo zaraz wraca Kuba i muszę mu obiad dać;-)

reklama
Zapo - i tego się boję.... Ale loda nie umiałam sobie odmówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Natalia - moja mama też nie miała mleka i z nami i z moim bratem od razu na MM przeszła. Boję się że też tak u mnie będzie, choć będę walczyć :tak:

Ewelinkaa - powodzenia przy głodomorku i kciuki za szybkie wygojenie się krocza :-)

Mogę zająć się waszymi maluszkami!!! Nudzi mi się i chętnie je pokołyszę, ponoszę i przewinę :-D:-D Która chce się pozbyć swojej pociechy na kilka godzin ;-);-)

Będę trzymać kciuki....może tobie się uda z cycem:-)

Fiołkowa faktycznie rok masz na odebranie...szkoda rezygnować, mała trochę podrośnie to sobie na spokojnie wszystko załatwisz. My musimy na już wszystko bo mój małżonek dostał ofertę nowej pracy i być może będzie za granicę wyjeżdżał i rzadko w domu a ja sama to zielona jestem i jakaś dzika...wolę jak on za mnie załatwi bo ja jak zwykle o czymś zapomnę albo pokręcę:dry::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
zapominajka, jak ja ci zazdroszczę fryzjera:sorry2:

Aśka,
to może się spotkamy w poniedziałek, bo ja muszę iść na ktg rano a potem na oddział, na ten pieprzony masaż:baffled: a z tym seksem to mi też mówiła dr że to najlepszy sposób, ale gdzieś wyczytałam że jak czop odchodzi o większe ryzyko infekcji i jakoś mi się odechciało, a poza tym jakiś mam psychiczny opór:dry:

ja zawieszam wysiłki wywoływania porodu, bo mam tylko zakwasy w łydkach po tym wchodzeniu po schodach, a weszłam UWAGA (!) aż 2 razy:angry: będę tylko spacerować wieczorkami, co by krążenie poprawić:tak:

co ma być to będzie:happy:

z tym opuchnięciem, to fajnie że nie jestem sama, tylko że ja od rana nie mogę paluszek u rąk zginać, bo mam taaaaakie serdele!!

Ostatnia edycja:
Mnie na płakanie wzięło co chwilę. Jak nie płaczę ze szczęścia, to ze smutku i tak w kółko... :sorry2::dry:

Zapominajka, straszliwie mi przykro, że musisz odstawić nabiał. Co Ci zostaje do jedzenia? Same zbożowe, warzywa i owoce chyba, prawda? Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale przynajmniej szybko na tym zrzucisz, jeśli Ci zależy, a wnioskuję, że zależy, jak każdej z nas :-p I jeżeli mogę coś doradzić, to pamiętaj o suplementach wapnia, niech Ci lekarz coś poleci koniecznie, bo bez wapnia na zębach i kościach się odbije... :sorry2:

Kasienka...to super, ze juz prawie :)
Aśka..trzymam kciuki za poniedziałek
Sembo...dalaś mi do myślenia, ja mam jeszcze szczupłe... nadgarstki :dry: ale to też szukając na siłę. Poza tym reszta,a zwłaszcza twarz jakaś taka zniekształcona :baffled: dosłownie, nos kulfoniasty, poliki jak chomik, a usta jak napompowane i wiecznie chodze z pomadką w ręce, bo inaczej bym zwariowała

gbs nie mam, ale tylko z szyjki wynik mi dali, z drugiej dziurki dopiero w pon:crazy:

chciałam na ktg zobaczyc czy to co czuję to coś oznacza, ale gabinet dzisiaj zamkniety...paranoja

reklama
Do góry