reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Zapo - i tego się boję.... Ale loda nie umiałam sobie odmówić
Natalia - moja mama też nie miała mleka i z nami i z moim bratem od razu na MM przeszła. Boję się że też tak u mnie będzie, choć będę walczyć
Ewelinkaa - powodzenia przy głodomorku i kciuki za szybkie wygojenie się krocza :-)
Mogę zająć się waszymi maluszkami!!! Nudzi mi się i chętnie je pokołyszę, ponoszę i przewinę Która chce się pozbyć swojej pociechy na kilka godzin ;-);-)
Będę trzymać kciuki....może tobie się uda z cycem:-)
Fiołkowa faktycznie rok masz na odebranie...szkoda rezygnować, mała trochę podrośnie to sobie na spokojnie wszystko załatwisz. My musimy na już wszystko bo mój małżonek dostał ofertę nowej pracy i być może będzie za granicę wyjeżdżał i rzadko w domu a ja sama to zielona jestem i jakaś dzika...wolę jak on za mnie załatwi bo ja jak zwykle o czymś zapomnę albo pokręcę
Ostatnia edycja:
j-ulka
zapominajka, jak ja ci zazdroszczę fryzjera
Aśka, to może się spotkamy w poniedziałek, bo ja muszę iść na ktg rano a potem na oddział, na ten pieprzony masaż a z tym seksem to mi też mówiła dr że to najlepszy sposób, ale gdzieś wyczytałam że jak czop odchodzi o większe ryzyko infekcji i jakoś mi się odechciało, a poza tym jakiś mam psychiczny opór
ja zawieszam wysiłki wywoływania porodu, bo mam tylko zakwasy w łydkach po tym wchodzeniu po schodach, a weszłam UWAGA (!) aż 2 razy będę tylko spacerować wieczorkami, co by krążenie poprawić
co ma być to będzie
z tym opuchnięciem, to fajnie że nie jestem sama, tylko że ja od rana nie mogę paluszek u rąk zginać, bo mam taaaaakie serdele!!
Aśka, to może się spotkamy w poniedziałek, bo ja muszę iść na ktg rano a potem na oddział, na ten pieprzony masaż a z tym seksem to mi też mówiła dr że to najlepszy sposób, ale gdzieś wyczytałam że jak czop odchodzi o większe ryzyko infekcji i jakoś mi się odechciało, a poza tym jakiś mam psychiczny opór
ja zawieszam wysiłki wywoływania porodu, bo mam tylko zakwasy w łydkach po tym wchodzeniu po schodach, a weszłam UWAGA (!) aż 2 razy będę tylko spacerować wieczorkami, co by krążenie poprawić
co ma być to będzie
z tym opuchnięciem, to fajnie że nie jestem sama, tylko że ja od rana nie mogę paluszek u rąk zginać, bo mam taaaaakie serdele!!
Ostatnia edycja:
citrus
Mnie na płakanie wzięło co chwilę. Jak nie płaczę ze szczęścia, to ze smutku i tak w kółko...
Zapominajka, straszliwie mi przykro, że musisz odstawić nabiał. Co Ci zostaje do jedzenia? Same zbożowe, warzywa i owoce chyba, prawda? Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale przynajmniej szybko na tym zrzucisz, jeśli Ci zależy, a wnioskuję, że zależy, jak każdej z nas I jeżeli mogę coś doradzić, to pamiętaj o suplementach wapnia, niech Ci lekarz coś poleci koniecznie, bo bez wapnia na zębach i kościach się odbije...
Zapominajka, straszliwie mi przykro, że musisz odstawić nabiał. Co Ci zostaje do jedzenia? Same zbożowe, warzywa i owoce chyba, prawda? Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale przynajmniej szybko na tym zrzucisz, jeśli Ci zależy, a wnioskuję, że zależy, jak każdej z nas I jeżeli mogę coś doradzić, to pamiętaj o suplementach wapnia, niech Ci lekarz coś poleci koniecznie, bo bez wapnia na zębach i kościach się odbije...
flądra
Kasienka...to super, ze juz prawie
Aśka..trzymam kciuki za poniedziałek
Sembo...dalaś mi do myślenia, ja mam jeszcze szczupłe... nadgarstki ale to też szukając na siłę. Poza tym reszta,a zwłaszcza twarz jakaś taka zniekształcona dosłownie, nos kulfoniasty, poliki jak chomik, a usta jak napompowane i wiecznie chodze z pomadką w ręce, bo inaczej bym zwariowała
gbs nie mam, ale tylko z szyjki wynik mi dali, z drugiej dziurki dopiero w pon
chciałam na ktg zobaczyc czy to co czuję to coś oznacza, ale gabinet dzisiaj zamkniety...paranoja
Aśka..trzymam kciuki za poniedziałek
Sembo...dalaś mi do myślenia, ja mam jeszcze szczupłe... nadgarstki ale to też szukając na siłę. Poza tym reszta,a zwłaszcza twarz jakaś taka zniekształcona dosłownie, nos kulfoniasty, poliki jak chomik, a usta jak napompowane i wiecznie chodze z pomadką w ręce, bo inaczej bym zwariowała
gbs nie mam, ale tylko z szyjki wynik mi dali, z drugiej dziurki dopiero w pon
chciałam na ktg zobaczyc czy to co czuję to coś oznacza, ale gabinet dzisiaj zamkniety...paranoja
ja też:-)
HHAHHA no to się spotkamy w szpitalu ;-)
Cytryna noo ale Tobie to się zdarza ze szczęścia płakać a ja to w ostatnich dniach cały czas mam świeczki w oczach i tylko na smutno wyję :--(
reklama
natalia_bis
no dosyć mazania.....zabraniam płakać ale już;-)
Podziel się: