reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu a jakie lubisz, tzn jakieś masz typy?
-Lorelain-
Fanka BB :)
Zapominajka - a to u ciebie przypadkiem nie jest termin @? ... ja te plamienia z krwiaczka miałam dokładnie w termin @ bo miałam lekkie skurcze, potem jak ręką odjął. Dobrze pamietam że miałaś dłuższe cykle nieregularne? bo by tak wychodzilo ze pierwszy termin @ gdzie robiłaś test było 4,5 tygodnia i teraz dzisiaj masz dokładnie kolejne 4,5 tygodnia. Standardowy cykl trwa 4 tygodnie.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Lorelain wiesz, że ty możesz mieć rację. Właśnie na wykres zerknęłam i faktycznie tak +/- 2 dni można założyć, że okres bym miała.
Mam nadzieję, że to właśnie to.
Mam nadzieję, że to właśnie to.
-Lorelain-
zapominajka - czyli nic się nie martw, ja tez mialam tak w termin @, a gdzies tak po dwóch dniach przeszło.
-Lorelain-
a ja robie właśne obiadek, mialo być co innego a znowu skonczy się na kurczaku z groszkiem i marchewką...chyba mój kolejny przysmak ciążowy 
... dzisiaj robie im wersje indyjska co by im nie zbrzydlo za szybko :-)

Zapominajko
Ja to bym wolala cos w stylu takim zwiewnym,romantycznym,moze odcinane spod biustu (wkoncu bede 3 miesiace po poorodzie,brzuch pewnie nierzeski bedzie)... niemala baba jestem wiec raczej nie chce falbanek i innych cudow.... no i nie jestem przekonana co do gorsetu....
A co do Twoich boli,lorelain ma pewnie racje...
Ale odpoczywaj i tak,nie zaszkodzi
Ja to bym wolala cos w stylu takim zwiewnym,romantycznym,moze odcinane spod biustu (wkoncu bede 3 miesiace po poorodzie,brzuch pewnie nierzeski bedzie)... niemala baba jestem wiec raczej nie chce falbanek i innych cudow.... no i nie jestem przekonana co do gorsetu....
A co do Twoich boli,lorelain ma pewnie racje...
Ale odpoczywaj i tak,nie zaszkodzi
reklama
Podziel się: