reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Buenos dias, dziewczyny!

Lorelain, sukienka Kwaśniewskiej... nie-e. Jakaś taka sztywna się wydaje, podwójna baskinka kiepsko, jedynie siateczkowa góra znośna. Całościowo jestem na nie :)

Olga! Witaj dziecino! Spokojnej ciąży życzę i mam nadzieję, że zadomowisz się u nas :)

Iwonka, nigdy nie nazwałabym się ekspertem. Wszystko to prostu kwestia nabytego doświadczenia i wiedzy, hobbystycznie :)

alfa1973, nie mam nic wspólnego z wykształceniem dietetycznym. Po prostu kilka lat temu dużo schudłam, zaczęłam interesować się odżywianiem i założyłam blog na ten temat. To wszystko :) Nie chciałabym studiować czegoś takiego, skoro dosłownie zewsząd zalewają nas informacje dotyczące zdrowego odżywiania - a zasady są banalnie proste :)))) Wszystko, o czym piszę, to naprawdę elementarna wiedza, ale okazuje się, że wciąż dla większości mało znana (kiedyś dostałam maila z pytaniem, czy na kolację można zjeść np. dwa pomidory do kanapek, a nie jeden... no brak słów :D) :) Ale zawsze sobie myślę, że jeśli choć jedna osoba cokolwiek zmieni dzięki mnie, to będzie to sukces :)

Brrrr, już czwarty dzień czytam "Czarownice z Salem Falls" Jodi Picoult i nie mogę skończyć, a trzy recenzyjne stoją na półce i czekają. W tym tygodniu powinnam napisać przynajmniej 10 stron pracy magisterskiej i doprawdy pojęcia nie mam, jak to ogarnę :confused2: Ale póki co mam to głęboko w tyłku mym, jest niedziela!

reklama
citrus - pamiętam jakiego ja miałam lenia w ciaży a też musiałam pisać prace :-p ... w rezultacie oddawałam rozdziały na ostatnią chwilę, ale jakoś poszło :-)

Citrus a z jakiej dziedziny piszesz tą pracę magisterska, jeśli mogę zapytać?
Lorelain
chętnie Ci potowarzyszę dziś na tym forum, ale tylko do 13-j bo później muszę zająć się obiadem a popołudniu mamy gości. Koleżanki wpadną do nas pogadać trochę bo dawno się nie widziałyśmy :-)

nanulika ja siedzę na zwolnieniu i czasami dziewczyny tu się tak rozpiszą właśnie na tygodniu, że sama nie mogę nadążyć za wszystkimi postami :-D

Hej dziewczyny, U nas juz jesien na calego, chlodno ale za to naprawde slonecznie. Nic tylko trzeba sie wybrac na spacerek. Jak macie chwile czasu to polecam wam ten artykul:
Artykul z kategorii - Onet Dziecko
Zazwyczaj nie czytam onetowych artykulow ale ten jakos przyciagnal moja uwage. Wyobrazacie sobie urodzic 13 dzieci, dla obcych ludzi i zadnego z nich nie wziasc w ramiona :( Mi naprawde ciezko sobie wyobrazic kogos, kto lubi byc w ciazy. Ale byc moze rzeczywiscie sa takie kobiety :)

feelfine - szczerze to ja nie mogę w to uwierzyć i jak dla mnie to znalazła sobie źródło dochodu w którym była dobra. Szkoda mi jej dzieci które przez 10 lat musiały patrzeć na matkę w ciąży oddającą dzieci :confused2:

feelfine przeczytałam ten artykuł powiem szczerze dość ciekawy, kiedyś chyba oglądałam o tej kobiecie reportaż tez dość interesujący.

reklama
Lorelain ja też zaczęłam już oglądać na necie ubiory ciążowe, wózki , śpioszki itd wiem że to za wcześnie ale nie mogę się powstrzymać

Do góry