reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Buenos dias, dziewczyny!

Lorelain, sukienka Kwaśniewskiej... nie-e. Jakaś taka sztywna się wydaje, podwójna baskinka kiepsko, jedynie siateczkowa góra znośna. Całościowo jestem na nie :)

Olga! Witaj dziecino! Spokojnej ciąży życzę i mam nadzieję, że zadomowisz się u nas :)

Iwonka, nigdy nie nazwałabym się ekspertem. Wszystko to prostu kwestia nabytego doświadczenia i wiedzy, hobbystycznie :)

alfa1973, nie mam nic wspólnego z wykształceniem dietetycznym. Po prostu kilka lat temu dużo schudłam, zaczęłam interesować się odżywianiem i założyłam blog na ten temat. To wszystko :) Nie chciałabym studiować czegoś takiego, skoro dosłownie zewsząd zalewają nas informacje dotyczące zdrowego odżywiania - a zasady są banalnie proste :)))) Wszystko, o czym piszę, to naprawdę elementarna wiedza, ale okazuje się, że wciąż dla większości mało znana (kiedyś dostałam maila z pytaniem, czy na kolację można zjeść np. dwa pomidory do kanapek, a nie jeden... no brak słów :D) :) Ale zawsze sobie myślę, że jeśli choć jedna osoba cokolwiek zmieni dzięki mnie, to będzie to sukces :)

Brrrr, już czwarty dzień czytam "Czarownice z Salem Falls" Jodi Picoult i nie mogę skończyć, a trzy recenzyjne stoją na półce i czekają. W tym tygodniu powinnam napisać przynajmniej 10 stron pracy magisterskiej i doprawdy pojęcia nie mam, jak to ogarnę :confused2: Ale póki co mam to głęboko w tyłku mym, jest niedziela!

reklama
citrus - pamiętam jakiego ja miałam lenia w ciaży a też musiałam pisać prace :-p ... w rezultacie oddawałam rozdziały na ostatnią chwilę, ale jakoś poszło :-)

Citrus a z jakiej dziedziny piszesz tą pracę magisterska, jeśli mogę zapytać?
Lorelain
chętnie Ci potowarzyszę dziś na tym forum, ale tylko do 13-j bo później muszę zająć się obiadem a popołudniu mamy gości. Koleżanki wpadną do nas pogadać trochę bo dawno się nie widziałyśmy :-)

nanulika ja siedzę na zwolnieniu i czasami dziewczyny tu się tak rozpiszą właśnie na tygodniu, że sama nie mogę nadążyć za wszystkimi postami :-D

Hej dziewczyny, U nas juz jesien na calego, chlodno ale za to naprawde slonecznie. Nic tylko trzeba sie wybrac na spacerek. Jak macie chwile czasu to polecam wam ten artykul:
Artykul z kategorii - Onet Dziecko
Zazwyczaj nie czytam onetowych artykulow ale ten jakos przyciagnal moja uwage. Wyobrazacie sobie urodzic 13 dzieci, dla obcych ludzi i zadnego z nich nie wziasc w ramiona :( Mi naprawde ciezko sobie wyobrazic kogos, kto lubi byc w ciazy. Ale byc moze rzeczywiscie sa takie kobiety :)

feelfine - szczerze to ja nie mogę w to uwierzyć i jak dla mnie to znalazła sobie źródło dochodu w którym była dobra. Szkoda mi jej dzieci które przez 10 lat musiały patrzeć na matkę w ciąży oddającą dzieci :confused2:

feelfine przeczytałam ten artykuł powiem szczerze dość ciekawy, kiedyś chyba oglądałam o tej kobiecie reportaż tez dość interesujący.

reklama
Lorelain ja też zaczęłam już oglądać na necie ubiory ciążowe, wózki , śpioszki itd wiem że to za wcześnie ale nie mogę się powstrzymać

Do góry