moja znajoma kiedyś spacerowała z dwoma bokserami nad wisłą wieczorem i były spuszczone i jakieś typy ją zaczepiły i zaczęły szarpać i wtedy zza krzaków wyskoczyły Nelson i Nikita i do tyłków im się dobrały.wyobrażacie jakie mieli miny.? do przyjazdu policji z nich nie zeszły
reklama
Kamila1988
Fanka BB :)
Kamila mała fioletowa plamka to nie musi być grzybek tylko "siniak" od urazu,może zaciasnego buta...
Nie no, mam tę plamkę od grudnia, też myślałam że to siniak, że mnie na weselu ktoś przydepnął, ale poszłam do lekarki się upewnić i wyszło że jednak mały grzybek, ale nie rośnie więc się nie martwię, mało agresywna bestia
marciosz
Dzień doberek Mamusie,
dzisiaj pogoda ładniejsza, przynajmniej u mnie. Dobre wieści z rana, mamy nowego dzieciaczka. To która następna ?
Ja sobie wymarzyłam 1 maja.... ale oprócz skurczy nieregularnych, które mam od 28 tygodnia to nic nie zapowiada porodu. :-(
dzisiaj pogoda ładniejsza, przynajmniej u mnie. Dobre wieści z rana, mamy nowego dzieciaczka. To która następna ?
Ja sobie wymarzyłam 1 maja.... ale oprócz skurczy nieregularnych, które mam od 28 tygodnia to nic nie zapowiada porodu. :-(
natalia_bis
Fra, tak sama robiłam zresztą zawsze sama robię bo przez moje skrzywienie zawodowe nie dalabym nikomu innemu tknąć moich stóp. Sama sobie zrobię najlepiej:-)
Kamila profesjonalna kosmetyczka nic sobie nie pomyśli tylko zobaczy co tam masz i ewentualnie skieruje na badania mykologiczne z paznokcia. Zresztą tak jak noirel pisała to nie wygląda na grzyba skoro jest fioletowe. Grzybki na płytce rczej mają zabarwienia od białawego po brązowo-zielony. Zrób sobie to badanie bo dosyć długo się czeka na wyniki a jeżeli nawet coś wyjdzie to trzeba leczyć i się nie wstydzić.
Ja zawsze powtarzam swoim pacjentom, że nie jest wstydem mieć grzybicę....wstydem jest jej nie leczyć;-)
No dobra powiedziałam co wiedziałam
Kamila profesjonalna kosmetyczka nic sobie nie pomyśli tylko zobaczy co tam masz i ewentualnie skieruje na badania mykologiczne z paznokcia. Zresztą tak jak noirel pisała to nie wygląda na grzyba skoro jest fioletowe. Grzybki na płytce rczej mają zabarwienia od białawego po brązowo-zielony. Zrób sobie to badanie bo dosyć długo się czeka na wyniki a jeżeli nawet coś wyjdzie to trzeba leczyć i się nie wstydzić.
Ja zawsze powtarzam swoim pacjentom, że nie jest wstydem mieć grzybicę....wstydem jest jej nie leczyć;-)
No dobra powiedziałam co wiedziałam
Ja na wieczornym spacerku kiedyś, spotkałam zboczeńca. Machał sobie przede mną, na mój widok fujarką. Pomimo, że psa miałam mało agresywnego, ale na komendę "bierz go" szczekał, więc pogoniłam faceta! Biegł w takim tempie, że gaci nie zdążył założyć mojemu psu szybko się znudziło (bo już straszny staruszek był - jakieś 16 lat wtedy miał), a ja chciałam go gonić dalej. Odpuściłam, bo pies był już wykończony.moja znajoma kiedyś spacerowała z dwoma bokserami nad wisłą wieczorem i były spuszczone i jakieś typy ją zaczepiły i zaczęły szarpać i wtedy zza krzaków wyskoczyły Nelson i Nikita i do tyłków im się dobrały.wyobrażacie jakie mieli miny.? do przyjazdu policji z nich nie zeszły
noirel - czyli to normalny objaw z poprzedniej ciąży nie pamiętam czegoś takiego, dlatego mnie to zdziwiło.
Co do czworaczków - nie wyobrażam sobie bliźniaków a co dopiero większej ilości dzieci Ja przy jednej Milenie straciłam głowę, zapał i ogólnie tak zmęczona byłam, że krzyczeć chciałam (dziecko kolkowe).
sembonzakura
im więcej dzieciaków się rodzi tym bardziej niecierpliwa się robię ;/
Przepakowałam małej torbę na grubsze rzeczy, dopakowała szczoteczkę i kosmetyki oraz ubranie na wyjście dla siebie, wyprasowałam chłopu wszystko w szafie, posegregowałam pranie, odkurzyłam i w sumie prace domowe mi się skończyły na dziś ://
Boże jak mi ten 9 miesiąc wolno leci ...;/
Co u was dziś na obiad??
Przepakowałam małej torbę na grubsze rzeczy, dopakowała szczoteczkę i kosmetyki oraz ubranie na wyjście dla siebie, wyprasowałam chłopu wszystko w szafie, posegregowałam pranie, odkurzyłam i w sumie prace domowe mi się skończyły na dziś ://
Boże jak mi ten 9 miesiąc wolno leci ...;/
Co u was dziś na obiad??
minervaa
ALG - super mamy nowego dzieciaczka i nie zapowiada się na koniec bo jeszcze jakaś cesarka dziś, Nia jutro
Citrus - zazdroszczę że dasz radę dosięgnąć stóp, ja ostatnio obciąć paznokcie miałam ciężko dwa dni mi zeszło! A Sosnowiec toż to prawie Warszawa
U nas też są czworaczki, już duże do przedszkola chodzą, mają brata starszego o niecałe dwa lata, spacery z nimi to wyprawa nie mówiąc o reszcie
Citrus - zazdroszczę że dasz radę dosięgnąć stóp, ja ostatnio obciąć paznokcie miałam ciężko dwa dni mi zeszło! A Sosnowiec toż to prawie Warszawa
U nas też są czworaczki, już duże do przedszkola chodzą, mają brata starszego o niecałe dwa lata, spacery z nimi to wyprawa nie mówiąc o reszcie
reklama
citrus
Minerva, tak mówią, że Sosnowiec to najbardziej na południe wysunięta dzielnica Wawy, zdaje się, że przez wzgląd na Legię & Zagłębie
Kurna, ja będę musiała wybrać się z moimi paznokciami do dermatologa, bo u stóp już od dawien dawna koszmarnie kruszą się (!), rozdwajają i cholera wie, co jest przyczyną...
O, to się przy okazji do alergologa zapiszę
Kurna, ja będę musiała wybrać się z moimi paznokciami do dermatologa, bo u stóp już od dawien dawna koszmarnie kruszą się (!), rozdwajają i cholera wie, co jest przyczyną...
O, to się przy okazji do alergologa zapiszę
Ostatnia edycja:
Podziel się: