reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No to wielkie gratulacje dla ALG ! :-) Kolejna "majowka" hehe ;-)

A u mnie były te skurczyki, a teraz cisza, a dużo się ruszam, chodzę po schodach, sprzątam, gotuję, spacerki itd. i wydawało, by się, że to wszystko właśnie przyspieszy, a tu nic. Dobrze, że już jutro 37 tydzień kończę. Ciekawa jestem jak będzie na tym ktg 2 maja.

reklama
Framama, Zapo, Ardzesh na początku byłam strasznie zła, ale w końcu zrobił co trzeba, bo gdyby nie wstawił się za tym chłopakiem na wózku to tamci by nie odpuścili, a zwłaszcza że znam tego niepełnosprawnego chłopaka (19 lat, spokojny, nikomu nie wadzi, dobrze poukładane w głowie) i nie mogę się gniewać na męża, bo postąpił słusznie (jest dość duży 193 i dobrze zbudowany, a i bić się umie bo coś tam trenuje więc dobrze że zareagował, najgorsza jest obojętność). No i że pojechał z kumplem do szpitala to też właściwie dobrze. Zresztą wiedziałam że wróci w środku nocy bo dzwonił o 24 czy może coś wypić czy mam jakieś skurcze lub bole, a że u mnie nic się nie dzieje:-( to nie będę go do domu ciągnąć skoro majówka pewnie będzie bezalkoholowa :-(
noc odeśpię po południu, jak wróce z seminarium bo idę dziś wysłuchać uwag promotora , pewnie mnie zniszczy:-)
też bym coś zrobiła z paznokciami ale mam tak słabe że tylko bezbarwnym lakierem moge je potraktować

hej!
Brawo ALG-zuch dziewczyna!Serdeczne gratulacje!
Alez sie bedzie dzialo.Teraz juz lawinowo-naprawde :-)

Nia chociaz sprobuj sie zrelaksowac.Moze sie wybierzecie na jakis spacer z lodami albo inne cuda? :-D

My sie prawie juz zaaklimatyzowalysmy.Czekam na polozna wlasnie.To juz jej 2 wizyta bedzie.
Zosia jest maym ssakiem.Je sporo i czesto.Za to nie ulewa :szok: tfu-tfu-tfu...Zlote dziecko.Jak najedzone to w ogole nie marudzi! :-D

Kamila ja rozumiem i to dobrze, ze się wstawił. tylko dlaczego faceci ciągle łądują się w kłopoty :eek:
ja tez bede mieć bezbarwny bo na CC nie powinno się mieć kolorowych paznokci.ponoć po płytce paznokciowej zaraz widać ,że coś się dzieje w organizmie.
Zapo no to współczuje... tez sypiałam na początku po 15 min w nocy z duuuużymi przerwami.

Ech, udało mi się pomalować pazurce u stóp :-D Też jasnym, bladoróżową odżywką potraktowałam, żeby tylko błyszczały ładnie. Co się napociłam, to moje... :confused2:

Framama właśnie to dziwne, że im zawsze się takie wypadki zdarzają, chociaż 2 lata temu gdyby nie małż to byśmy z kolezanką dostały, bo zachciało nam się spacerów nad Odrę o 1 w nocy bo fala powodziowa idzie:no: głupie byłyśmy a niestety spotkałyśmy na swej drodze dwóch pijanych, głupich i natrętnych, no i znajomej chłopak uciekł:szok: a co do paznokci, zrobiłabym sobie te nożne, ale jak już kiedyś pisałam mam grzybka :angry: niby mała fioletowa plamka na paluchu lewym, ale wstydzę się ją pokazać, bo co kosmetyczka pomyśli:no:

Zapo współczuję i jednocześnie zazdroszczę, że juz tulisz swój skarbek

Ja mam te skurcze jakieś dziwne. Zawsze wyczuwam je najpierw w przełyku/krtani a sekundę później na brzuchu...

ja też właśnie tak mam że mnie w gardle ściska i mam mdłości...też myślałam że tylko ja tak mam...
dziś obudziłam się wyspana o 5 rano a o 8 zasnęłam tak mocno że nawet dzwonek do drzwi mnie nie obudził,zjadłam śniadanie i zaraz idę po zakupy:-)

Kamila mała fioletowa plamka to nie musi być grzybek tylko "siniak" od urazu,może zaciasnego buta...

w DDTVN pokazują mamę nowo narodzonych czworaczków:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
matko :szok:
mi rąk brakuje przy jednym niemowlaku. Nie mam pojęcia jak bym ogarnęła 4 :eek:

Powiem wam, że ja jak mam ochotę na nocny spacer to psicę biorę. Nikt jeszcze jej nie podskoczył :-D

Do góry