reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie i ja po weekendzie jeszcze w 2 packu hehe:-) nocke jakos przetrwalam choc co 2 godziny na siusiu wstawalam.

Alg &&&&&&&&&pewnie juz po wszystkim:-)

Edyta &&&&&&& za wizyte:-)

Ech ciekawe ile ja jeszcze bede sie kulac,mam nadzieje ze juz niedlugo.za pierwszym razem po odejsciu czopa czekalam 4 dni do porodu wiec mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie i do piatku chociaz cos sie ruszy i nie wysla mnie z powrotem do domu:tak:

reklama
Heja,

Ja niewyspana, nie mogłam do 3 zasnąć, a później jak usnęłam to mnie straszie jakoś biodra bolały i dużo sikałam. Wstałam bo zaraz jadę na krew i siuśki na dzisiejszą wizytę o 16:30 :tak: Może coś się więcej dowiem, bo ostatnio byłam jakioś koło 8.04

Framama zazdroszczę pediciuru.

ALG oczywiście w dalszym ciągu trzymam kciuki, o ile nie jesteś już po :-D

Natalia_bis super, że jest coraz lepiej, oby tak dalej !!

Edyta_o17 kcuiki za wizytę.

Nia odpocznij dziś, zrelaksuj się przynajmniej spróbuj ;-)

ALG kciuki zaciśnięte, czekam na wieści :happy:

Aśka też ostatnio przez 4 dni miałam taką zgagę, spać się nie dało:no:

Kurde noc nieprzespana, mąż poszedl z kuplami w tany (za moim błogosławienstwem) i skonczyło sie wszystko w szpitalu, jego znajomego na wózku jacyś debile zaczeli zaczepiać i wywiązała się bójka, po której pojechał z drugim znajomym do szpitala bo mu nos złamali. no i wrócił o 3.40 oczywiście niechcacy mnie rozbudził. ostatni raz go puściłam samego:angry:

dobry, u mnie noc ok, poza jakąś popieprzoną mieszanką snów makabrycznych i erotycznych wstawałam tylko raz na siku więc wyspałam się:)
U nas dziś śliczna pogoda ale chyba nie będzie zbyt ciepło. Zdecydowałam się przepakować torbę dla małej i wrzucić grube śpiochy na wielkie wyjście bo chyba jednak lata nie będzie Siebie chyba też przepakuje do większej albo do plecaka żeby pomieścić ubrania na wyjście.
Mam po weekendzie kupe sprzątania i prasowania więc nie powinnam się dziś bardzo nudzić :D zaraz się biore za odkurzanie bo mieliśmy grill wczoraj i na wykładzinie mam runo leśne normalnie.

ALG && pewnie już rozpakowana, zazdroszczę!!

Dzień dobry;
u mnie paskuda za oknem jakaś.
O wyspaniu się to już nie będę pisała,bo ten stan od kilku dni jest mi obcy :-(

ALG ale fajnie :D

a ja zaraz musze sprzatnac w domu zeby chlopacy moi mieli w miare ladnie, przygotuje im jedzenie, musze poprasowac jeszcze i wtedy chyba spac bo to ostatni dzien i noc bez malej :) alez sie stresuje, Zapominajka jak ty ten dzien przed przetrwalas?

Chłopy powinny sprzątać!!!
A ja spędziłam dzień przed nijak... Iggy strzelał takimi fochami, że nic sensownego rozbić się nie dało.

Kamila okropna sytuacja. Wcale się nie dziwię, że jesteś zła.

Ardzesh - a myslalam ze ja jakas dziwna jestem, bo oprocz twardego brzucha czuje wlasnie taki jakby ucisk na krtan/przelyk/pluca - generalnie te okolice...

to dobrze, że nie jestem sama w takich odczuciach :) w kupie zawsze raźniej. Framama - zazdroszczę kosmetyczki :) NIA - oj ciesz się ostatnim dniem "wolności" ;) Kamila - a nie miałaś ochoty złamać nosa mężowi za takie wybryki? ;-):rofl2: Mnie się dzisiaj śniło, że z tym wielkim brzuchem pływałam w jeziorze i biegałam (!!! jakby leciutka jak piórko) po plaży ;-) Córę dzisiaj wreszcie do przedszkola odwiozłam, więc pierwszy dzień relaksu od dwóch tygodni kiedy korzystam z L4. A zamiast relaksu sprzątanie, pakowanie torby, pranie i gotowanie. Dziś jeszcze sobie nie poczytam książek... :(

reklama
ej dziewczyny dziś rodzi Ullana .ma cc.
ULLANA Kciuki trzymamy za Ciebie!
a mnie się jakoś ubzdurało ,że 29.04. będę rodzić :no: nie wiem skąd takie przekonanie :sorry:
Zapo ale choć troszke odsypiasz w nocy?

NIA może jakaś restauracja rodzinnie?

Do góry