reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nooooooooooooo wy tak o tych lodach :-p to ja chyba już trzeciego z lodówki wyciągam ;-)

Byłam na wizycie zaraz napiszę w odp. wątku.
Ale najlepsze jest to, że czekała tam taka starsza babka i powiedziała mi że daje mi max 3 dni :-):-D:-):-D i się wysypię..... ooooooooo jak bym chciała, żeby prawdę mówiła ;-);-);-);-)

W wawie jest tak gorąco, że nie chce mi się nawet palcem ruszyć .... tak nawet ciężko mi się na klawiaturze pisze ;-)

Dzień dobry dziewczyny!
Przyszłam się przywitać i zobaczyć które już rozpakowane :-D i zmykam gotować obiad :tak:

Gratuluję wszystkim rozpakowanym i kciuki za te które niedługo się rozpakują!! :-D Ale tempo narzuciłyście ;-)

Aniaczek - ja też prawie codziennie jem lody!!! :szok: Ale tak już od początku ciąży!

Aska moze to nasza Babcia Wiedzma byla z krysztalowa kula? hahahaha....
Jutro babcia bedzie u nas to sie podpytam czy czegos nie widzi w przyszlosci.jakies nikcki jej podam...moze chociaz kolejnosc ustali i kazda grzecznie w rzadku bedzie czekac.
Witaj domku ukochany!To czekam na kapuste(nawalik :dry:) i biore sie za sprzatanie.Co moja rodzina w 4 dni potrafi zrobic w domu to szok jest :szok: a ja cale zycie powtarzam,ze jestem balaganiara!Wychodzi na to,ze nic bardziej mylnego! :-D

aniaczek - obserwuje, póki co to staram się mu uwagę od tej nogi odwrócić. Ale już mu współczuję chodzić z taką swędzącą stopą :no:. A mówiłam mojemu gamoniowi mężowemu, że coś mi bzyczy upierdliwie w pokoju i żeby to załatwił to z całą pewnością twierdził, że to mucha :dry:.

Mdła - o mnie też zapytaj, bo nigdy mnie nie ruszy;-). Dziecko jeszcze wysoko pod chmurami (o losie....). Chociaż dzisiaj na KTG była dziewczyna w 43 tygodniu :szok:

reklama
Do góry