Czesc baby
Magart - do mnie jak przyjezdzaly dzieci z rodziny to tez zawsze byla frajda z jezdzenia tramwajem, bo u nich nie ma
Nanu - a niech sie chlop napije, byle z glowa
Ja mojemu juz zapowiedzialam, ze ostatni miesiac ma abstynencje - no chyba, ze mu pozwole
Zapo - jejjjjj ale fajnie, ze juz na spacerek mozecie isc
)) Ja jak patrze na moj wozek to tez nie moge sie doczekac...
A tekst "małe,ślepe, bawić sie nie umie..." rozwalil mnie na lopatki i zaraz sie zesikam ze smiechu hahaha
Marciosz - ja tez pochlaniam lody jak wariatka
Mdła - super wiesci!!! A twoj nick wlasnie stracil na waznosci
WELNIANE SKARPETY RZADZA! Az mi sie stopy odparzaja jak na nie patrze...sila sugestii ;-)
Za to tatusiowie w miazdzacej wiekszosci preferuja cyrkulacje powietrza i bez skrepowania ukazuja w swych basenowkach skarpet z dziura na duzy palec,badz postepujaco:rozwarcie juz na 2 palce
Dziewczynka,ktora lezy z nami teraz na sali zamiast ssac chrumka
przysiegam!Czekaja na laktacyjna bo nie wiadomo o co chodzi.... Chrumka jak mloda swinka.A mama (w welnianych skarpetach:a jakze!) lezy na lopatkach i sie smieje :-)
No nastepna chce, zebym sie posikala ze smiechu
Ewusia- no moze cos sie u ciebie rozkreci :-) Wszystko na to wskazuje
Noirel - moj by powiedzial, ze on dziecka nie bedzie po glowie bil
Elajar - to super, ze blizniaki spokojne
JA URODZE W MAJU, WIEC SPOKOJNIE:-)
Rysia -ojjjjj wspolczuje mlodemu
Cytryna - rozsznurowywuj sie i na porodowke marsz!!!! Bo za duzo dziewuch sie wyklulo i musimy podgonic jajkami!!!;-)
U mnie dzis sliczna pogoda
Jak kumpeli mloda wyjdzie z przedszkola i nie bedzie marudna, to moze nad jeziorko na spacerek i loda jakiegos pojedziemy
I moze jakas fote w dwupaku cykne bo nie mam zadnej
Posprzatalam w chacie i spac mi sie zachcialo troche, ale chyba sobie kawke rozpuszczalna strzele bo nie chce sie klasc;]
Skurczybyki mnie mecza mimo fenoterolu. Ciekawe co by bylo jak bym go nie brala
Chyba bym juz urodzila
A mlody ma dzis mnostwo energii i mi zgniata wnetrznosci;]