reklama
Cytryna mnie na żadną obserwacje po szwie nie trzymali,teraz po pssarze też od razu szyjka puściła ale lekarz powiedział że mam już teraz się rozchodzić i sex uprawiać co by szybko urodzić
Kaja &&& za oczka
u mnie z sexu nici:-( R. się przeraził że lekarz palcem już główkę czuję i powiedział że nie ma opcji żeby mi "coś" tam włożył:-(
Kaja &&& za oczka
u mnie z sexu nici:-( R. się przeraził że lekarz palcem już główkę czuję i powiedział że nie ma opcji żeby mi "coś" tam włożył:-(
Dziewczyny ja już nie mogę.. Apetytu brakuje- przez cały dzień jem tylko rzodkiewki, jabłka i kawę... Czyści mnie już 3 dzień porządnie, czop śluzowy dzisiaj odpadł. I od 3 dni mam skurcze przepowiadające. A od dwóch godzin to mnie tak cholernie wszystko boli... Ledwo mogę usiedzieć, te skurcze takie silne mam, ale nieregularne:-(
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Alez sie dziećki sypia! A my po badaniu wzroku ale musimy zostac dobe w szpitalu..chcą obserwowac dzieci.
Porodówki- kciuki!!!
A dlaczego musicie zostać?
Cytryna &&&&
Noirel no przekichane masz. Nie możesz go zgwałcić? Siłą przymusić?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ewusia trzymam &&&& może się skurcze rozkręcą.
Noirel zobaczymy kto silniejszy będzie
Noirel zobaczymy kto silniejszy będzie
&&&&&&&&&&&&&&&& za rodzące i te które jeszcze dzis sie rozkręcą
Citrus-rowniez &&&&&&&&
Moja Ania szybko zaczela odrozniac dzien od nocy, wiec mam nadzieje, ze blizniaki tez juz niedlugo sie naucza. Chociaz jak zycie pokazuje kazda ciąża, kazde dziecko jest inne.
Wszyscy mi współczuja blizniakow, a nie wiem dlaczego, bo jak narazie u nas jest naprawde ok. I Ania dobrze przyjela rodzenstwo i dzieciaki spokojne wiec nie wiem skad te wspołczujące głosy.
A tak z innej beczki...ile zostanie na maj????? skoro takie szalenstwo
Citrus-rowniez &&&&&&&&
Moja Ania szybko zaczela odrozniac dzien od nocy, wiec mam nadzieje, ze blizniaki tez juz niedlugo sie naucza. Chociaz jak zycie pokazuje kazda ciąża, kazde dziecko jest inne.
Wszyscy mi współczuja blizniakow, a nie wiem dlaczego, bo jak narazie u nas jest naprawde ok. I Ania dobrze przyjela rodzenstwo i dzieciaki spokojne wiec nie wiem skad te wspołczujące głosy.
A tak z innej beczki...ile zostanie na maj????? skoro takie szalenstwo
reklama
Przerażacie mnie dziołchy:-) codziennie, któraś rodzi:-)
Ja zamierzam dotrwać do terminu choć cholipa wie czy się uda. Brzuch pobolewa, czasami skurczyki.
Ehhhh może dziś z tej złości urodzę...(lepiej nie) mam takiego wku... że szkoda gadać. Małż cały czas w delegacji...dzisiaj bardzo słabo się czuje i chciał dzień szybciej wrócić do domu. Dupa nie pozwolili mu Mało tego długiego weekendu też nie będzie miał....przecież święto pracy to co to za święto i nie ważne, że 90% ludzi ma wolne! Już to widzę jaki cyrk zrobią jak będzie chciał wziąć pare dni wolnego po urodzeniu Marty....
Ja zamierzam dotrwać do terminu choć cholipa wie czy się uda. Brzuch pobolewa, czasami skurczyki.
Ehhhh może dziś z tej złości urodzę...(lepiej nie) mam takiego wku... że szkoda gadać. Małż cały czas w delegacji...dzisiaj bardzo słabo się czuje i chciał dzień szybciej wrócić do domu. Dupa nie pozwolili mu Mało tego długiego weekendu też nie będzie miał....przecież święto pracy to co to za święto i nie ważne, że 90% ludzi ma wolne! Już to widzę jaki cyrk zrobią jak będzie chciał wziąć pare dni wolnego po urodzeniu Marty....
Podziel się: