reklama
nie no to był żart no! pewnie że na grillu to się tak lekko do kiełbachy czy mięcha piwko łyka
tak sobie myslę że jak 2 wypije to w razie wu stres go i tak ożywi i na porodówce nawet nie poznają
a zresztą!
przecież ja i tak w majówkę nie urodzę!
tak sobie myslę że jak 2 wypije to w razie wu stres go i tak ożywi i na porodówce nawet nie poznają
a zresztą!
przecież ja i tak w majówkę nie urodzę!
sembonzakura
Fanka BB :)
mnie się w ciąży piwa nie chce, za to łykam wina od małża czasem do obiadu (nigdy nie trawiłam wina! chyba że tanie) Nawet mam już swoje ulubione szczepy Choć nie powiem marzy mi się grill przy zmrożonym Millerze z limonką )) Echh już niedługo, mama się wydoi a wieczorkiem się wreszcie zrelaksuje tak jak nie mogła przez ostatnie 9 miesięcy Nie powiem, jestem aż podekscytowana, trochę jak małolata która niedługo kończy 18 lat
Mój na pewno dostanie bana na drinki, ale w tym kraju możesz wypić dwa piwa i jechać autem (nic dziwnego jak tu standardowy Lager ma 4%) więc suszy całkowitej mu nie narzucę
Mój na pewno dostanie bana na drinki, ale w tym kraju możesz wypić dwa piwa i jechać autem (nic dziwnego jak tu standardowy Lager ma 4%) więc suszy całkowitej mu nie narzucę
marciosz
Cześć Dziewczynki,
co rano takie emocje, że palpitacji dostaję
U nas 25 stopni w cieniu ! Chyba się aż kurde do doktorka w sukienkę letnią ubiorę. Właśnie się zbieram, wizytę mam na 12 i oby kurcze powiedział, że szyjka nie jest nadal dłuuuuga i zamknięta. Może troche się tam coś ruszyło ?
A potem standardowo ( jak od tygodnia ) na pyyyyszne gałkowe lody w cukierni, babeczki się na mnie juz dziwnie patrzą bo codziennie wpadam po 2 gałki, ale juz mi mało i dzisiaj od razu sobie cyknę trzy gałeczki haha.
A jak wrócę to pewnie mnie zastaną nowe wieści o rodzących majóweczkach:-)
Citrus w wątku dla rozpakowanych trochę się z datami pospieszyłaś :-) na dzieciątka z 26.04 to dzisiaj czekamy
co rano takie emocje, że palpitacji dostaję
U nas 25 stopni w cieniu ! Chyba się aż kurde do doktorka w sukienkę letnią ubiorę. Właśnie się zbieram, wizytę mam na 12 i oby kurcze powiedział, że szyjka nie jest nadal dłuuuuga i zamknięta. Może troche się tam coś ruszyło ?
A potem standardowo ( jak od tygodnia ) na pyyyyszne gałkowe lody w cukierni, babeczki się na mnie juz dziwnie patrzą bo codziennie wpadam po 2 gałki, ale juz mi mało i dzisiaj od razu sobie cyknę trzy gałeczki haha.
A jak wrócę to pewnie mnie zastaną nowe wieści o rodzących majóweczkach:-)
Citrus w wątku dla rozpakowanych trochę się z datami pospieszyłaś :-) na dzieciątka z 26.04 to dzisiaj czekamy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja w ciąży ani łyka alko, choć jak już pisałam ciągnęło mnie jakbym uzależniona była.
Cytryn z tym unormuje się w ciągu kilku dni to przejawiasz WIELKI optymizm. Z Iggym normowało się 3 miesiące
Cytryn z tym unormuje się w ciągu kilku dni to przejawiasz WIELKI optymizm. Z Iggym normowało się 3 miesiące
Kamila1988
citrus wie że pełnia była, ale ponoć przez kolejne 2 dni po niej, też jest zapiernicz na porodówkach
citrus
Zapominajka, a może jest tak, że przy kolejnym dziecku laktacja wygląda inaczej? Nie znam się absolutnie, wiem tylko tyle, co wyczytałam, ale z tego całego czytania mojego wynika, że jakaś tam synchronizacja prędzej czy później nadchodzi i oczywiście z całego serca życzę Ci, żeby tym razem nadeszła szybko. Domyślam się jednak, że to nic przyjemnego, więc może konsultantka laktacyjna w szpitalu, hm? Nie pamiętam, czy wspominałaś coś, że byłaś, czy nie
reklama
Sembo wreszcie dopiełaś swego ;-)
Nanu troszeczkę nie zaszkodzi alkoholu.
Zapo pewnie to tylko przejsciowe problemy. dasz radę. fajnie ,że Iggy tak szybko zaakceptował nową sytuację wkońcu jest starszym bratem to brzmi dumnie.
Nanu troszeczkę nie zaszkodzi alkoholu.
Zapo pewnie to tylko przejsciowe problemy. dasz radę. fajnie ,że Iggy tak szybko zaakceptował nową sytuację wkońcu jest starszym bratem to brzmi dumnie.
Podziel się: