reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
Proszę państwa cuda się dzieją!
Mąż wczoraj podczas oglądania filmu stwierdził nagle: A czy słyszałaś że sperma ma związki które wywołują skurcze szyjki macicy?
A resztę sobie dopiszcie.
Aaach satysfakcja jak u nastolatki normalnie
Mąż wczoraj podczas oglądania filmu stwierdził nagle: A czy słyszałaś że sperma ma związki które wywołują skurcze szyjki macicy?
A resztę sobie dopiszcie.
Aaach satysfakcja jak u nastolatki normalnie
Ewelinkaam
Czesc kobietki porannie.Boszzz co za noc mialam prawie wcale nie spalam a przynajmniej pamietam wszystkie godzinycos mnie strasznie mulilo i za cholere nie moglam sobie miejsca znalezc
No dzis sadny dzien-wizyta w szpitalu ciekawe czego sie dowiem
Dziewczyny ale sie sypiecie z tymi porodami ja tez chce a tu ni huhu
Sembo gratki z udanego seksiku,ja cos nie mam sily byl we wtorek i narazie cisza;-)
citrus &&&&& za sciagniecie;-)
No dzis sadny dzien-wizyta w szpitalu ciekawe czego sie dowiem
Dziewczyny ale sie sypiecie z tymi porodami ja tez chce a tu ni huhu
Sembo gratki z udanego seksiku,ja cos nie mam sily byl we wtorek i narazie cisza;-)
citrus &&&&& za sciagniecie;-)
mysiak
heloł babeczki... czytam i czytam ale weny do pisania to mi najzwyczajniej brak... JJa polazłam tylko rano do sklepu, skwar straszny, upał jak w środku lata.. nigdzie nie wyłaze dzisiaj.. wczoraj się nachodziłam wiec dziś odpoczywam
sembonzakura
heh dużo terminów było na sam początek maja dlatego pewnie Spoko, na mnie sobie poczekacie, moja młoda dama nie przejawia chęci ruszenia się na zewnątrz w najbliższych dniach.
pogoda się popsuła :/
pogoda się popsuła :/
reklama
no sporo się posypało w ostatnie dni))))
mnie zaczęła dręczyć sytuacja, nie wiem co zrobić.... na weekend majowy mamy w planach świeże powietrze nad Widawą ze znajomymi i grillem.... Wiadomo, zawsze jakieś piwko się wtedy pije itp... ja wiadomoże nic, ale S też powinnam zakazać? No bo co jak np zacznę rodzić.... ?!
a z drugiej strony czasu jeszcze sporo do terminu.... bez sensu!
mnie zaczęła dręczyć sytuacja, nie wiem co zrobić.... na weekend majowy mamy w planach świeże powietrze nad Widawą ze znajomymi i grillem.... Wiadomo, zawsze jakieś piwko się wtedy pije itp... ja wiadomoże nic, ale S też powinnam zakazać? No bo co jak np zacznę rodzić.... ?!
a z drugiej strony czasu jeszcze sporo do terminu.... bez sensu!
Podziel się: