reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Proszę państwa cuda się dzieją!
Mąż wczoraj podczas oglądania filmu stwierdził nagle: A czy słyszałaś że sperma ma związki które wywołują skurcze szyjki macicy?
A resztę sobie dopiszcie.
Aaach satysfakcja jak u nastolatki normalnie :D

Sembo no o super! Gratuluję :) Mi się jedynie dziś w nocy śniły baraszki z mężem.

Chyba trzeba ruszyć tyłek na spacer, ale tak mi się nic nie chce.

Czesc kobietki porannie.Boszzz co za noc mialam prawie wcale nie spalam a przynajmniej pamietam wszystkie godziny:wściekła/y:cos mnie strasznie mulilo i za cholere nie moglam sobie miejsca znalezc:wściekła/y:

No dzis sadny dzien-wizyta w szpitalu ciekawe czego sie dowiem:confused:

Dziewczyny ale sie sypiecie z tymi porodami ja tez chce a tu ni huhu:no:

Sembo gratki z udanego seksiku,ja cos nie mam sily byl we wtorek i narazie cisza;-)

citrus &&&&& za sciagniecie;-)

heloł babeczki... czytam i czytam ale weny do pisania to mi najzwyczajniej brak... JJa polazłam tylko rano do sklepu, skwar straszny, upał jak w środku lata.. nigdzie nie wyłaze dzisiaj.. wczoraj się nachodziłam wiec dziś odpoczywam :)

U nas dupsko, deszcz pada i jest brzydko. Taka kupiasta pogoda...
Czy wy wiecie, że w kwietniu urodziło już 10 dziewczyn? Ja stawiałam na 11 w sumie w całym kwietniu, a dzisiaj Chmurka ma CC, a Fiołkowa też na porodówce!

heh dużo terminów było na sam początek maja dlatego pewnie :p Spoko, na mnie sobie poczekacie, moja młoda dama nie przejawia chęci ruszenia się na zewnątrz w najbliższych dniach.
pogoda się popsuła :/

reklama
no sporo się posypało w ostatnie dni:)))))

mnie zaczęła dręczyć sytuacja, nie wiem co zrobić.... na weekend majowy mamy w planach świeże powietrze nad Widawą ze znajomymi i grillem.... Wiadomo, zawsze jakieś piwko się wtedy pije itp... ja wiadomoże nic, ale S też powinnam zakazać? No bo co jak np zacznę rodzić.... ?!
a z drugiej strony czasu jeszcze sporo do terminu.... bez sensu!

Do góry