reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Weźcie chusteczki nawilżane, takie do pupy ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja pieluszek wzielam całą paczkę czyli 48 szt i chusteczki też już spakowane.
Zapo ale Ci zazdroszczę że masz za sobą cc
Ja sobie też zazdroszczę. Ale mnie szwy wkurzają, a wyciągną mi je dopiero w piątek
Śmiać się nie mogę, bo tak głupio to ciągnie.
Eljar ja też mam dużą nadwagę. Olbrzymią nawet. Ale małymi kroczkami...
a jeszcze dla tych, które będą cierpieć po porodzie SN - niezawodne kółko poporodowe Kółko połogowe koło poporodowe pierścień siedzenia (3179804840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oczywiście można kupić tańszą wersję ale jest rewelacyjne, gdy cała pisia boli niemiłosiernie a nie da się nawet usiąść nawet na chwilę żeby chociaż dziecko nakarmić. Ale nie ma sensu kupować wcześniej, bo nie każdej się przyda.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ardzesh takie rzeczy to w polecaczu ;-)
Jak tam??????? Babole?? ;-):-)
Jakaś cisza tu nastała ;-) a za chwilę będą wieści w wątku szpitalnym ;-)
Noelle daj znać czy się zdecydowałaś jednak rodzić, czy po prostu tak Cię wciągnęła impreza imieninowa mężowego?????:-);-)
Ja się dziś nałaziłam Wciągnęłam talerz pomidorowej mmmmniam - uwielbiam a teraz jeszcze naleśniki z serem białym na ciepło z serkiem homogenizowanym i konfiturą malinową i chyba zaraz się ocielę ;-) a co najmniej urodzę ;-):-):-)
Ooooooooooooo Zapo wróciła i już pilnuje porządku :-);-);-)
Jakaś cisza tu nastała ;-) a za chwilę będą wieści w wątku szpitalnym ;-)
Noelle daj znać czy się zdecydowałaś jednak rodzić, czy po prostu tak Cię wciągnęła impreza imieninowa mężowego?????:-);-)
Ja się dziś nałaziłam Wciągnęłam talerz pomidorowej mmmmniam - uwielbiam a teraz jeszcze naleśniki z serem białym na ciepło z serkiem homogenizowanym i konfiturą malinową i chyba zaraz się ocielę ;-) a co najmniej urodzę ;-):-):-)
Ooooooooooooo Zapo wróciła i już pilnuje porządku :-);-);-)
reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
ardzesh - na na takim kole zwykłym ratunkowym dla dzieci siadalam ponad miesiąc po porodzie.... bardzo fajna rzecz i bardzo przydatna ja nie mogłam inaczej siedzieć zbyt naciagalo mi szwy !! ale niektórzy nie czują tego bólu i to koło nie jest im potrzebne więc najlepiej po porodzie się zaopatrzyć w to gdy stwierdzicie ze potrzebne.
Ostatnia edycja:
Podziel się: