reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

u mnie w szpitalu dają tylko kosmetyki dla dziecka,znaczy są do korzystania dla pacjentów...ale mam o tyle dobrze że szpital jakieś15-20 min od domu,obok szpitala znajomi,więc jak coś to nie będzie problemu żeby mi ktoś coś dowiózł :tak:

reklama
No tak, ja też mam szpital 5 minut od domu, więc jakby była potrzeba, to Małż mi wszystko przyniesie, albo Mama.
W sumie, to potrzebuję tylko rzeczy dla siebie, bo dla dziecka wszystko dają.

Siema dziolchy:-D.. Ale Wy litosci nie macie...
Pakujcie torby mi tam ladnie.. Ja w swojej mialam portfel, tel, notes i czekolade..I z ta torba znalazlam sie w szpit 500 km pd domu:-/..
Jestem z siebie dumna, wysprzatalam garderobe, pochowalam zimolce, dzieciole spia..nakarmione, choc zajmuje to dosc duzo czasu od kiedy postanowilam ze wyciagam im sondy, tak to strzykawa i heja, a teraz siedze i krece butla jak mi zasypiaja:-D..
A jak przyjedzie S, chyba w czwartek to go gonie na jakies pole, bo chce takie zdj jak ma teraz Marciosz w tle:-D.. CUDOWNE..

magart- wiele dzieci wlasnie tego placzu na poczatku nie lubi, ale przyzwyczaja sie, my tez prezent od siostrzyczki juz mamy, ale u nas dostanie w szpitalu jak przyjdzie siostre poznac, no ale u was wiekszy prezent wiec ciezko do szpitala zabrac :)

moja torba tez nie duza i wszystko miescilam lacznie z prezentem dla syna, ale u mnie w szpitalu wszystko daja praktycznie wiec nic nie musze brac, klapki itp mam ale to i tak bede przy wyjsciu w szpitalu wyrzucala zeby zarazek nie ciagnac do domu :)

Kamila1988- do trzech razy sztuka :) teraz moze dzieckiem i tym co cie czeka jestes rozkojarzona

Kinga28- bedziesz miala co opowiadac synkowi jak dorosnie jak sie rodzil :)

k.a.j.a.- nie zapomnij pochwalic sie sesja ;)

kurcze właśnie odczytałam dzisiejsze wyniki w necie i krew ok ale w moczu pojawiły mi się "ciała ketonowe" - google mówi,że to plus puchnięcie i wysokie ciśnienie to objawy zatrucia ciążowego - zaczęłam dygać:/
wizyte mam w czwartek...

..
A jak przyjedzie S, chyba w czwartek to go gonie na jakies pole, bo chce takie zdj jak ma teraz Marciosz w tle:-D.. CUDOWNE..
potraficie być bezlitosne :p :) teraz z ciekawości nie zasnę w nocy :p :D (znowu piszę na starym kompie bez entera) Jeśli chodzi o torbę, to mam nadzieję, że nie pakujecie np. całego opakowania pieluch dla dziecka? Wystarczy Wam kilka, jak braknie to małżon może przynieść na drugi dzień. To samo z innymi rzeczami :) mnie się nie chce dziś pakować :p chyba pójdę z młodą na plac zabaw. Skorzystam wreszcie z pięknej pogody i zdrowia Milenki. Jutro chyba już puszczę ją do przedszkola.

nanu - a masz białko w moczu? Jak nie, to zatrucia raczej nie masz. Powiem Ci, że ja też się tego bałam i zrobiłam dokładnie badania, bo ciśnienie mi podskoczyło, a spuchnięta jestem niesamowicie:no:

reklama
Ja na razie spakowałam 10 pieluch, resztę będzie dowoził mąż. Przepakowałam swoje rzeczy w troszkę większą torbę, aby zmieścił się do niej jasiek.

Właśnie smaże racuchy tak mnie naszło na słodkie a w domu nic nie ma.

Do góry