reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Noelle a ty sobie sama rozwarcie jesteś w stanie sprawdzić? :-D:-D Bo może faktycznie nie ma co jechać na porodówkę i psuć imprezkę, skoro sama możesz odebrać małą w przerwie między pieleniem ogródka, a malowaniem paznokci ;-)

Matylda tak ze 3 razy w nocy się budziła. Ale od połowy cały czas na cycku. Jestem wielofunkcyjnym smoczkiem.

A i wlazłam dzisiaj na wagę. Mimo, że gabarytowo nadal jestem duża, to wagowo mam tyle co przed ciążą :tak:
Cytryna proszę o rozpisanie diety!

reklama
cześć narze-kaczki :-p
ja po wczorajszej eskapadzie też zaliczyłam ból pachwin i chodzę jak kaczucha :-p

ale za to zjadłam na śniadanie lody Calypso :-D humor mam lepszy, ale ciekawe kiedy je zwrócę :eek::laugh2:

tak doczytałam o tych nianiach i ja bym się wstydziła zapłacić fajnej niani 8 zł/h :szok:
naprawdę
ja się naszukałam ostatnio bardzo długo fajnej, odpowiedzialnej niani, której ufam i mogę spokojnie powierzyć opiekę nad swoim dzieckiem i płacę jej z czystym sumieniem 15 zł/h a jeśli wypada jakaś opieka w weekend albo jakieś nieprzewidziane wyjście, to podwójną stawkę
i u mnie niania to jest niania, która nic więcej nie robi, tylko opiekuje się dzieckiem
ma się nim zająć, pójść na spacer i finito
jedzenie zawsze sama przygotowuję wcześniej
naprawdę jestem w szoku, że można tak nie docenić dobrej opiekunki :confused:

noirel co za text:-D:-D szkoda ze ja sie tak nie urodzilam bo mandaty by mi nie przychodzily ,Noelle zycze ci porodu w jakims drogim ekskluzywnym pasazu po porodzie bedziesz miala w nim rabat 100% :-D:-D

Heja,

Aśka:) mam dopkładnie to samo z opuchlizną, ledwo zginam palce u rąk, a dzisiaj jak szłam na spacer z psiną to balerinki, które przed ciążą były za luźne teraz mnie obciskały.

Natalia-bis masz rację czekaj w takim razie do majówki ;-) same plusy są u Ciebie na poród w tym czasie.

Noelle1986 heheh no pękne ze śmiechu przez Ciebie... :-D Jak Ci się zacznie poród to szybko leć do jakiegoś drogiego sklepu, albo lodziarni co by dzieciak miał do końca życie darmowe przywileje :)

Ewusia12 czyżby u Ciebie też się rozkręcało

Zapominajka super, że tak waga leci, niedługo i gabaryty napewno spadną.

Mi całą noc się brzuch spinał i twardniał, aż dosłownie mam od tego zakwasy! Kilka razy też mnie złapał taki porządny ból jak na okres promieniujący do kręgosłupa. Przez to jestem trochę nie wyspana, więc może poleżę w ciągu dnia, piękna dziś pogoda, ach,...

Idę czytać relację Kingi bo widzę, że coś się pojawiło i piszecie o tym wyrostku...

Kinga na rzeczywiście miałaś przeżycia, na całe szczęście wszystko dobrze się skończyło i jesteście już razem. Dziękuje za relacje:)

Ostatnia edycja:
Zapominajka- wow super ze waga tak spadla, tez juz chce sie zmniejszyc rozmiarowo :)

widze ze te bole to juz kazda ma, kiedys sie rozbujaja i wszystkie urodzimy :)

o matko Zapo ,ależ Ci zazdroszczę ,że już chudniesz:-)
ja dziś KTG. idę się "oporządzić" pod prysznicem bo gdybym zaczeła rodzić to przynajmniej wstydu nie będzie:-D

reklama
Zapo świetnie,że waga tak ładnie leci w dół! Ja też już chcę!!! do wesela czas goni!!!
Cytryna - nie ukrywam,że też liczę na Twój wątek dietowy! :D

Noelle - niezła aparatka z Ciebie:) Może weź faktycznie olej to się coś jednak na serio rozkręci! :)

Natalia 3mam kciuki za urodzinowy poród majowy:)

Ja dziś rano oddałam krew, siuśki.... Dobrze,że S mnie wiózł bo raz że siuśków zapomniałam i trzeba było się wracać do domu, to jeszcze jak wracaliśmy takie dwa skurcze w dole brzucha mnie złapały,że aż mnie wpół zgięło i myślałam że pod klatką usiądę... Na szczęście już spokój.....

Dziś dzień z żelazkiem zaplanowałam. Skoro torba w 90% gotowa to zacznę sie odkopywać z ciuchów bo tyle naprałam i jeszcze zjechały dla Małej kolejne do prania - niebawem mury obronne z nich wybuduję:p

Do góry