reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczynki:-)znowu sie nie wyspalam jakies bole w nocy mialam i okupowalam lazienke z pol nocy.ech kiedy to sie skonczy i wkoncu urodze,mialam niby do piatku nie dotrwac a tu cos mi sie wydaje ze i do terminu bede sie toczyc
Noelle widze ze ty nastepna sie szykujesz hehe masz racje taka piekna pogoda i na weekend juz bys byla w domku;-)
Kinga wsolczuje wrazen przy porodzie a raczej przy wyrostku.Strasznie sie musialas nameczyc
Noelle widze ze ty nastepna sie szykujesz hehe masz racje taka piekna pogoda i na weekend juz bys byla w domku;-)
Kinga wsolczuje wrazen przy porodzie a raczej przy wyrostku.Strasznie sie musialas nameczyc
Noelle1986
ignoruje te pseudoskurcze...co to ma byc?nawet skurczy porzadnych miec jie potrafie...olac to...ide na miasto ,potem ogrodek ,potem impreza imieninowa....
Jeszcze raz: W d..ie mam takie skurcze;-) tylko mi przeszkadzaja:-)
Noelle1986
fiolkowa-chyba trafilas w 10!!
Teraz pewnie bede sie bujac z takimi gow...nymi skurczami do polowy maja....
Teraz pewnie bede sie bujac z takimi gow...nymi skurczami do polowy maja....
Noelle to bedzie wtedy kiedy ty nie bedziesz juz tego chciala albo na to czasu nie bedzie ;-)...ignoruje te pseudoskurcze...co to ma byc?nawet skurczy porzadnych miec jie potrafie...olac to...ide na miasto ,potem ogrodek ,potem impreza imieninowa....
Ewelinkaam
Noelle jestes niezla ja to juz bym dawno w szpitalu byla:-)ty tak szalejesz ze na tym miescie urodzic na ulicy zobaczysz
reklama
Noelle widzę że też miałaś owocny poranek...
Ja się obudziłam z rana, przeczyściło mnie kompletnie...Parę dobrych razy. I w ogóle mam takie napieranie, takie bólo- skurcze bardzo podobne do miesiączki. Tak jakby przepowiadające. Nie mam apetytu i tak się nie za dobrze czuje. Czymś się podświadomie denerwuje ale nie wiem czym? Może się nakręcam nie potrzebnie? ;-)W ciąży z Ignasiem nie miałam tego...
Ja się obudziłam z rana, przeczyściło mnie kompletnie...Parę dobrych razy. I w ogóle mam takie napieranie, takie bólo- skurcze bardzo podobne do miesiączki. Tak jakby przepowiadające. Nie mam apetytu i tak się nie za dobrze czuje. Czymś się podświadomie denerwuje ale nie wiem czym? Może się nakręcam nie potrzebnie? ;-)W ciąży z Ignasiem nie miałam tego...
Podziel się: