reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
ale dziewczyny jak dziś urodzicie to na majówkę raczej już do domu wrócicie,dziś jest dobry dzień:-) ale w brzuchach chłopców macie???
Oooo!!oooo!!! To jest argument!!Piekna majowka z mala juz poza brzuchem!!!
przekonalas mnie!!Dobra!!!! Rodz sie!! rodz!!( tak to sie odmienia??)
u mnie w brzuchu dziewczyna podobno siedzi!
Ci powiem że dziś serio fajny dzień,bo na majówkę akurat pewnie mąż też będzie miał więcej wolnego,więc życzę żebyś dziś urodziła,zdrową i piękną dziewczynkę:-) ja muszę jeszcze 2 dni się wstrzymać,a na majówkę wolałabym być w domu żeby przypilnować towarzystwa
natalia_bis
noirel u mnie pudło:-) dziewczynka tam siedzi:-) CHYBA;-)
a majówka to u mnie bardziej z praktycznych względów byłaby dobra. Mąż będzie miał wtedy na 100% wolne i będzie mógł ze mną rodzić. A tak cały czas pracuje a wolne dopiero jakiekolwiek po majówce może dostać i wizja samotnego dojazdu do szpitala i porodu jakoś mnie wcale nie bawi
A ja sama się 2-go maja urodziłam i data super bo zawsze u mnie na urodzinach sezon grillowy otwieramy
a majówka to u mnie bardziej z praktycznych względów byłaby dobra. Mąż będzie miał wtedy na 100% wolne i będzie mógł ze mną rodzić. A tak cały czas pracuje a wolne dopiero jakiekolwiek po majówce może dostać i wizja samotnego dojazdu do szpitala i porodu jakoś mnie wcale nie bawi
A ja sama się 2-go maja urodziłam i data super bo zawsze u mnie na urodzinach sezon grillowy otwieramy
Ostatnia edycja:
Nia
dzien dobry,
ja znowu niewyspana, moj syn w nocy krzyczal ze duch i pajak ida po jego poduszce do niego i trzeba bylo go wziac do nas bo sie uspokoic nie mogl, wczoraj wieczorem rzeczywiscie po wietrzeniu w domu maly pajaczek byl w jego lozku i tak sie chyba tym przejal ze w nocy sie mu snilo...
Kinga- to mialas przezycia, ale dobrze ze masz juz zdrowego slicznego synka przy sobie
noirel- ja dzis rodzic bym nie chciala, dzis moj m ma duzo pracy i musze odebrac syna z przedszkola, nie chcialabym zeby w autobusie albo na ulicy sie zaczelo, no chyba ze wieczorem
a dzis to chyba tez Mdla miala przepowiednie ze urodzi
ja znowu niewyspana, moj syn w nocy krzyczal ze duch i pajak ida po jego poduszce do niego i trzeba bylo go wziac do nas bo sie uspokoic nie mogl, wczoraj wieczorem rzeczywiscie po wietrzeniu w domu maly pajaczek byl w jego lozku i tak sie chyba tym przejal ze w nocy sie mu snilo...
Kinga- to mialas przezycia, ale dobrze ze masz juz zdrowego slicznego synka przy sobie
noirel- ja dzis rodzic bym nie chciala, dzis moj m ma duzo pracy i musze odebrac syna z przedszkola, nie chcialabym zeby w autobusie albo na ulicy sie zaczelo, no chyba ze wieczorem
a dzis to chyba tez Mdla miala przepowiednie ze urodzi
sembonzakura
mi się dziś śniło że urodziłam 14 maja nasz długi weekend wypada 4-6 maj w tym roku, ale po wczorajszej wizycie raczej nie liczę na wcześniejszy poród chyba jednak będe ślęczała do końca maja ...
cześć brzucholki
Noelle - ja bym już w szpitalu była z regularnymi co 10 minut, ale Ty to Ty;-)
Kinga - no to ładnie Ci się poród zaczął. Dobrze, że wszystko się ładnie skończyło;-)
Co do oczyszczania organizmu, to ja od 2-3 dni ląduję w kibelku tak z 5x dziennie i robię naprawdę dużo. Nie wiem, skąd to się bierze
Wczoraj wieczorem zaliczyłam parę skurczy, ale bardzo nieregularnych. Dziś brzuch mnie boli jak na okres.
Czekam do tej 18, żeby usłyszeć, co się dzieje. Jeśli będzie to dalej "szyjka długa, zamknięta" to się chyba pochlastam
Noelle - ja bym już w szpitalu była z regularnymi co 10 minut, ale Ty to Ty;-)
Kinga - no to ładnie Ci się poród zaczął. Dobrze, że wszystko się ładnie skończyło;-)
Co do oczyszczania organizmu, to ja od 2-3 dni ląduję w kibelku tak z 5x dziennie i robię naprawdę dużo. Nie wiem, skąd to się bierze
Wczoraj wieczorem zaliczyłam parę skurczy, ale bardzo nieregularnych. Dziś brzuch mnie boli jak na okres.
Czekam do tej 18, żeby usłyszeć, co się dzieje. Jeśli będzie to dalej "szyjka długa, zamknięta" to się chyba pochlastam
Dziewczyny ja sie nawet nie domyslalam ze to wyrostek ,,,porostu moze cos mi zaszkodzilo zjadlam czego zeladek nie moze przetrawic albo malycos ucisnel no przychodzily mi rozne mysli .Teraz walcze z bolem jelit bo z cieciem jest juz ok wczoraj gin mnie zobaczyla zdjela szew i rana jak ta lala juz nie powinna mocno bolec ....
Ale trzymam kciuki by wam dzieci wyszly bez bolu i zeby wrecz odwrotnie siedzialy ile sie da w brzuszku sa wtedy duze i silne bo moja kruszyne to strach ubierac ....
Ale trzymam kciuki by wam dzieci wyszly bez bolu i zeby wrecz odwrotnie siedzialy ile sie da w brzuszku sa wtedy duze i silne bo moja kruszyne to strach ubierac ....
reklama
Noelle1986
fiolkowa bo ja mam cos z.glowa nie-ten-tego a juz w ciazy to zupelnie;-) Moja pierwsza mysl jak sie te skurcze regularne pojawily to:
- nooo nieeee,teraz,jak mi sie tak chce spac...
druga mysl;
- ***** nie odmalowalam paznokci u nog po wczorajszym lataniu po ogrodku..
normalnie Matka Polka;-)
a wogole.to dalej mam jakies skurcze...chyba pokusze sie o zerkanie na zegarek..
- nooo nieeee,teraz,jak mi sie tak chce spac...
druga mysl;
- ***** nie odmalowalam paznokci u nog po wczorajszym lataniu po ogrodku..
normalnie Matka Polka;-)
a wogole.to dalej mam jakies skurcze...chyba pokusze sie o zerkanie na zegarek..
Podziel się: